U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
ako iko bude imao link za utakmicu neka postavi hvala unaprijed

Mislim da će ovdje bit':DR.HOUSE je napisao/la:ako iko bude imao link za utakmicu neka postavi hvala unaprijed![]()
http://www.lshunter.tv/
Nadam se da ce bit ista ekipa kao protiv Bjelorusije, jedino mozda Gnjatic umjesto Grahovca. Ili probat sa dva napadaca od pocetka, pa da Djuric igra. U glavnom ocekujem pobjedu od najmanje 3 razlike.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Čuj gotovo sigurno će bit. Pa onda vidi da u 5 grupa u slučaju naše dvije pobjede drugoplasirani gotovo sigurno neće biti prije nas, što nas dovodi do situacije da imamo veće šanse da prođemo nego da isapdnemo. Ja ti fino kažem, slabo ti barataš sa tim kombinacijama, uz to si nepodnošljivi pesimista.amho je napisao/la:tvoja ce onda proc 100%... obogati se ti..NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Daj ba tebi je vjerovatna opcija da 10 ekipa pobjedi po dvije utakmice, hajd ti fino uplati lovu ako je to sve tako vjerovatno, možeš jako dobro zaradit. Ta tvoja prognoza neće proći 100%, ljudi se u skoro svim grupama bore za to drugo mjesto i nema nikakve teorije da trenutni drugi dobiju sve utakmice. Mi ako dobijemo dvije po tebi se trebamo nadat nečemu. Čemu ba, da će se 20 utakmica završiti nepovoljno po nas. Mislim stvarno...
vjerovatnoca da ce rasplet u 6 od 9 grupa biti povoljan po nas je naravno ogromna !?... jos ako se malo pogledaju grupe u 2 grupe ce drugoplasirani gotovo pa sigurno bit' ispred nas (osim ako zadnja estonija ne uzme bodove svicarskoj, makedonija srbiji, zadnja farska ostrva i predzadnja s.irska dancima) ...
eh sad vjerovatnoca da u 6 od 7 grupa rasplet bude po nasoj mjeri spada u domen nadanja...
Rado bih ja, ali dotični nikad u životu nije bio na utakmici.bagrcavi je napisao/la:Idite na utakmicu pa se tamo raspravljajte
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Rado bih ja, ali dotični nikad u životu nije bio na utakmici.bagrcavi je napisao/la:Idite na utakmicu pa se tamo raspravljajte
Bio sam na blizu 10 utakmica reprezentacije, prvi put protiv Italije, zadnji u Parizu. A ti u zivotu nisi bio. To je ocito, jer si toliko obuzet s tim stvarima. Eto pred nosom ti je ova, hajde.
Neka si priznao. Sad jos priznaj da si teski bolesnik, i otidji do psihologa. Sretno.Virtu4l je napisao/la:Ja sam internet navijač.
Mogli ste dodati jedan drugog na fb pa se tamo dopisujte i dijelite uputnice jedan drugom, a ne spamati ovuda.
DRUG NEBI TI PUNCA
Cartman je napisao/la:Lose si shvatio.Ljepoje je napisao/la:Dakle ako sam sve dobro shvatio, u srijedu igramo protiv Kipra (U Sarajevu), a u septembru nam dolaze Grci i Švabe (u Sarajevo?)....A, odlučujuća utakmica je protiv drugoplasirane ekipe > Grčke ?![]()
U srijedu igraju protiv San Marina.
Eh, Big difference .. Prvi "ko fol Italjina" a drugi "ko fol Grci"...
Nabijem oboje
sta je sa zoloticem? nesto se spominjalo da je jagodic bio pozitivno iznenandjen prije par dana
Unica grande amore
Djuric od pocetka, Sipovic na klupu. Ostalo sve isto. Znaci ide se po golijadu.
Slaba posjeta nisu ovo zasluzili Zmajevi a los je protivnik u jednu ruku.
poserem vam se na ove linkove, instaliraj ovo, instaliraj ono, uviejk nesto instaliraj, i opet ne radi. 
http://www.myalea.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
imal gdje streaminga?
hvala chandler*
bravo muhamede

hvala chandler*
bravo muhamede
Zadnja izmjena: noah, dana/u 06 jun 2012, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Streaming ne rade, nigdje.. Ima li ko sta? Hvala
ooooollllllllllleeeeeeeeeeeeeeeee
kakva golcina
kakva golcina
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 06 jun 2012, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka