FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 06 jun 2012, 15:22

Džekson il' Lewandowski,kojeg cemo 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 06 jun 2012, 15:25

Centre forward je napisao/la:Džekson il' Lewandowski,kojeg cemo 8-)
Lewandowskog za 20+ miliona :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 jun 2012, 15:25

Zašto niko ne spominje ponudu Intera za Mullera?

Müller sagt: Aber die Situation ist momentan auch nicht gerade so, dass ich sagen würde, ich höre mir das nicht mal an.“
...„Was soll ich sagen: Im Fußball kann sich alles schnell ändern.“
.....„Mit ein wenig Abstand machst du dir dann natürlich deine Gedanken.“

Izgleda da nije baš zadovoljan minutažom...
Kao što smo i govorili na temi ELF-a. Mulleru prijeti klupa u Bayernu ukoliko ne podigne formu, a takav mogući scenarijo se njemu baš i ne sviđa...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 jun 2012, 15:30

niti jednog brate dragi,pogotovo ne ovog levatusa, zasto se nasa uprava pali na ove munara napadace :? ,
VOLIM BAYERN

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 jun 2012, 15:34

HzBvB je napisao/la:
Lewandowskog za 20+ miliona :D
Kod ovakvih pitanja samo se sjetim izjave Lewata: „Ich spiele beim Meister. Was soll ich bei Bayern?“slika

@HzBvB
Malo je 20 mil. Čuo si njegovog menadžera 25 - 30 bi možda bilo dovoljno. Al' fora je što se to u ovom slučaju odnosi samo za ponude iz inostranstva, dok prelazak u okviru Njemačke nije opcija.

Jedno je šta Bayern želi, a drugo je šta mogu uradit' po tom pitanju. Imamo i mi želja, al' nije to baš realno, isto kao i u slučaju Lewata i Bayerna. slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 jun 2012, 15:34

Zato sto je to suplja prica.Tomica ostaje u Minhenu ;)
@HZBvb(nisam siguran jesam li dobro otkuc'o al scontacemo se), ma sve su prilike da ce Tymo put Dortmunda a u Minhen Lewandowaki i par milki :P
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 06 jun 2012, 15:37

Centre forward je napisao/la:Zato sto je to suplja prica.Tomica ostaje u Minhenu ;)
@HZBvb(nisam siguran jesam li dobro otkuc'o al scontacemo se), ma sve su prilike da ce Tymo put Dortmunda a u Minhen Lewandowaki i par milki :P
Heheh...
Ja mislim da nama samo fali Timo :mrgreen: on bi ala Perisic povracao na treninzima od napora :lol:
Mozel da vam damo Gotze-a i 5 mil za Ukrajinku

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 jun 2012, 15:40

HzBvB je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Zato sto je to suplja prica.Tomica ostaje u Minhenu ;)
Heheh...
Ja mislim da nama samo fali Timo :mrgreen: on bi ala Perisic povracao na treninzima od napora :lol:
Mozel da vam damo Gotze-a i 5 mil za Ukrajinku
Necemo Getzea pa da cijeli Bayo bude Elf 8-) .Za njega mozete dobit' samo onu ukrajinku koju je Boateng skoro povalio na pripremama a i to uz kvalitetnu odstetu,s' vase strane da se razumijemo :P :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 jun 2012, 15:43

HzBvB je napisao/la: Mozel da vam damo Gotze-a i 5 mil za Ukrajinku
Može Klopp, Gotze, Lewandowski i bjanko ček za Plavušu... :lol:
Tomica se neće zadovoljit' klupom. Već sad to javno govori, a kako će tek bit' sljedeće sezone kad Robben, Shaquiri i društvo budu orali terenom, a on će bit' samo nijemi promatrač... :?

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 jun 2012, 15:59

Centre forward je napisao/la:onu ukrajinku koju je Boateng skoro povalio na pripremama

Nije je povalio, sama je rekla da su ona, boateng i njegov jaran samo pricali u sobi :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 jun 2012, 16:01

kraljttbvb je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:onu ukrajinku koju je Boateng skoro povalio na pripremama

Nije je povalio, sama je rekla da su ona, boateng i njegov jaran samo pricali u sobi :mrgreen:
I igrali se Monopola vjerovatno :D :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 06 jun 2012, 16:17

Odlična partija Riberya u nacionalnom dresu protiv Estonije (4/0). 8-)

Što se tiče predstojećeg prijelaznog roka nadam se kako ćemo realizirati transfer još jednog napadača (Giroud, Džeko il' Lewandowski) jer realno gledajući u napadu osim Gomeza nemamo prave klase. Također bi' u odbranu doveo još jednog pravog braniča (Howedes il' Hummels).
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jun 2012, 17:06

Kakav Lewatowski ono što svi želimo je Edin Džeko. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 jun 2012, 17:47

Saurman je napisao/la:Kakav Lewatowski ono što svi želimo je Edin Džeko. 8-)
Ma naravno Dzekson prvi na listi zelja :D :D
Sto se tice Lewandowskog daleko da ga podcjenjujem, ali sam zasicen nekim pricama da Bayern prvo oslabi konkurenciju pa tek onda napravi nesto. Da ne govorim da je nerealno njegovo dovodjenje u Bayern.

Ovo Mullerovo negodovanje nije za mene nista novo, obzirom da sam ocekivao i ranije. Stvar jeste kriticna kada je u pitanju njegova minutaza, ali mislim da bi se morao naci neki dogovor sa njim. Ne treba njegovu izjavu posmatrati tek onako, pogotovo ako se jave ponude. ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jun 2012, 17:58

Bilall je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kakav Lewatowski ono što svi želimo je Edin Džeko. 8-)
Ma naravno Dzekson prvi na listi zelja :D :D
Sto se tice Lewandowskog daleko da ga podcjenjujem, ali sam zasicen nekim pricama da Bayern prvo oslabi konkurenciju pa tek onda napravi nesto. Da ne govorim da je nerealno njegovo dovodjenje u Bayern.
Ovo Mullerovo negodovanje nije za mene nista novo, obzirom da sam ocekivao i ranije. Stvar jeste kriticna kada je u pitanju njegova minutaza, ali mislim da bi se morao naci neki dogovor sa njim. Ne treba njegovu izjavu posmatrati tek onako, pogotovo ako se jave ponude. ;)
Muller je budućnost kluba i prodaja ne dolazi u obzir.Nešto je slabije odigrao sezonu ali je on svoj kvalitet davno potvrdio, od njega očekujem da pokaže pravo lice u novoj sezoni.

Ako i ima nekog nezadovoljstva dedo Uli će to riješiti na najbolji način. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 06 jun 2012, 18:29

anton 1983 je napisao/la:
Za nas BAYERN ta ponuda je smiješna, jer mi nebi pregovarali za njega da je MUTD poslao i ponudu od 25 miljona eura...Taj igrač zbog svoje specifičnosti - mlad pesrpektivan, talentiran igra u Bayernu te ga Bayern ne želiu prodati ima specifičnu cijenu, točnije nema cijenu, neprocjenjiv je...

Mi nebi za njega 15, mi nebi za njega 20, mi nebi za njega 30, mi njega NEBI prodavalai, pa taman dobili duplo od onoga za što neko procijeni da on vrijedi jer si to moremo priuštiti te za te pare koje za njega dobijemo mi nevjerujemo da možemo dobiti boljeg igrača, pogotovo ne ako se ovdje priča o perspektivi.
Tako je, nego bi ga zadržali još jednu sezonu i onda bi otišao džabe u MUTD jer citiram Kloppa:

Das wusste auch Jürgen Klopp, als er in einem Interview mit der Süddeutschen sagte: „Wir können nicht Shinjis ganze Kindheit und seinen japanischen Kulturkreis ausblenden. Da, wo Shinji geprägt wurde, zählt unsere Bundesliga nichts. Da ist die englische Liga alles.

On će u PL postati najvj. najveći japanski sportaš u svojoj domovini, prvi Japanac koji je zaigrao u Engleskoj. Neki **** trebaš i znat, a ne samo lupat ovakve pizdarije...nema tog kluba u BL koji bi Shinjia mogao zaustaviti da ostvari svoj san igranja u EPL.

effe_sa je napisao/la:Znači iako ovde imamo malo drugačiju situaciju u odnosu na Badstubera, Schweinija, Lahma, Mullera, koji su ponikli u Bayernu i prolazili sve kategorije Bayerna, te takođe su i Nijemci, ipak zbog gore navedenog Alaba spada u kategoriju onih kod kojih je prodaja faktički isključena. ;)
Njih dvojica definitivno nisu ponikli u Bayernu, već su sa 14 godina stigli u Bayern tako da ni nisu mogli proć sve kategorije Bayerna kao što ti tvrdiš. Inače, ja sam akademik za BL, recimo ovaj anton 1983 je **** dim za mene... ;)
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 jun 2012, 19:03

proFCB je napisao/la:Zato ti looseri koji igraju ili su igrali za Bayern,su bili uvijek velika i vazna okosnica svojih reprezentacija,a vasi "SAMPIONI" griju klupu!!!
Not using it right, Joe! :lol:

[youtube][/youtube]
Der Mann für die entscheidenden Tore.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 06 jun 2012, 20:20

Pod svaku cjenu treba zadržati Mullera :mrgreen: (jer je on budućnost Bayerna)Thomas Muller za Bayern igra od desete godine (2000.godina)i upravi mora biti prioritet(što vjerujem da jeste) zadrzati jednog takvog igraca u timu 8-)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 jun 2012, 23:50

Prle je napisao/la:
Njih dvojica definitivno nisu ponikli u Bayernu, već su sa 14 godina stigli u Bayern tako da ni nisu mogli proć sve kategorije Bayerna kao što ti tvrdiš. Inače, ja sam akademik za BL, recimo ovaj anton 1983 je **** dim za mene... ;)
Jesi li ti akademik, cjepidlaka ili wikipedia ekspert (ali onog dijela wikipedije na jezicima naroda bivše Juge :lol: )
Hajd nam reci gdje Scweinijeva mama prve pelene njemu kupila, u koji je vrtić išao Muller i koje je klikere Holger najviše volio ko mali???' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 07 jun 2012, 00:01

effe_sa je napisao/la:
Prle je napisao/la:
Jesi li ti akademik, cjepidlaka ili wikipedia ekspert (ali onog dijela wikipedije na jezicima naroda bivše Juge :lol: )
Hajd nam reci gdje Scweinijeva mama prve pelene njemu kupila, u koji je vrtić išao Muller i koje je klikere Holger najviše volio ko mali???' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja sto oplaka effe genije si

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []