Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
forum nije krim inspektor ili javni tužilac. može se reći svašta nešto i bez dokaza, pogotovo ako postoje više nego jasni nagovještaji da je tako bilo...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
torcida medugorje
- Kontakt:
ma ako treba dovest cu ti igrace kojima su pare date, dobro znas da su te utakmice kupljene pogotovo protiv stoca pa nismo mi barcelona da okrenemo 4-1, vjeruj mi dobro znam sta je desavalo na tim utakmicamaGrdan je napisao/la:ne kažem da nismo kupovali,ali ne mogu se reći imena protivnika ako nema dokaza,neka nam rekne iznos,mjesto isplate itd
.
1950 <3
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
hahah ja sam majke mi mislio da je ovdje malo ozbiljnija raja i brat od suca Cilica je trener,a treci im je brat ovaj sto je na njemu bio penal i sto je dao gol.. i bila je 73. minuta
, a cetvrti brat im je onaj trener Gruda cilic
a visici su gubili 2-0 i mi smo im pustili da bude 2-1 jer jer su rekli pustiti go razlike,da budu spremni za Brotnjo
a Primorac se pitao pa sto su mene poslali na dogovorenu utakmicu, licno meni je prisao i rekao to, i niko nikom nije ulazio i prijetio...
p.s.
Cilici su samo prezimenjaci, nikakva braca, taj sudac Cilic nas je povalio vise puta nego sto je pomogao
p.s.
Cilici su samo prezimenjaci, nikakva braca, taj sudac Cilic nas je povalio vise puta nego sto je pomogao
Čudnije je to što je stolac vodio 1:4 od toga što je brotnjo pobjedilotorcida medugorje je napisao/la:ma ako treba dovest cu ti igrace kojima su pare date, dobro znas da su te utakmice kupljene pogotovo protiv stoca pa nismo mi barcelona da okrenemo 4-1, vjeruj mi dobro znam sta je desavalo na tim utakmicamaGrdan je napisao/la:ne kažem da nismo kupovali,ali ne mogu se reći imena protivnika ako nema dokaza,neka nam rekne iznos,mjesto isplate itd
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
torcida medugorje
- Kontakt:
tu je utakmicu stolac dobio duplu premiju od brotnja i od jos jednog klubaGrdan je napisao/la:Čudnije je to što je stolac vodio 1:4 od toga što je brotnjo pobjedilotorcida medugorje je napisao/la:ma ako treba dovest cu ti igrace kojima su pare date, dobro znas da su te utakmice kupljene pogotovo protiv stoca pa nismo mi barcelona da okrenemo 4-1, vjeruj mi dobro znam sta je desavalo na tim utakmicamaGrdan je napisao/la:ne kažem da nismo kupovali,ali ne mogu se reći imena protivnika ako nema dokaza,neka nam rekne iznos,mjesto isplate itd
.
.
1950 <3
zaista mnogo smijesnih stvari izreceno!!!!
ali ima i istine.....
samo da kazem..posto vidim da neki jos nisu skontali...nisam "navijac" klisa....pratim i klis i igman...igman mnogo duze...i normalno je da navijam za oba tima...na pocetku sezone pisao sam o igmanu...dok su god imali sanse za 1 mjesto....kasnije je puno zanimljivije bilo pratit sta se desava u klisu....
stadion?? ....posljednji put....gradski stadion u konjicu...podjednako mogu koristi i igman i klis
braca???.....
postenje???...siroka je to tema....u sustini na kraju je tabela realna....troglav, brotnjo, igman, tom......klis,posusje...
ali ima i istine.....
samo da kazem..posto vidim da neki jos nisu skontali...nisam "navijac" klisa....pratim i klis i igman...igman mnogo duze...i normalno je da navijam za oba tima...na pocetku sezone pisao sam o igmanu...dok su god imali sanse za 1 mjesto....kasnije je puno zanimljivije bilo pratit sta se desava u klisu....
stadion?? ....posljednji put....gradski stadion u konjicu...podjednako mogu koristi i igman i klis
braca???.....
postenje???...siroka je to tema....u sustini na kraju je tabela realna....troglav, brotnjo, igman, tom......klis,posusje...
-
plavobijeli
- Kontakt:
Gospodo,pa nemoj te samo prljavštinu iznositi jer neko čita sve ovo,živimo u državi onakvoj kakva je pa nemožemo ni mi biti bolji od nje.Ova godina je donjela napredak i neizvjesnost do samog kraja na vrhu i dnu tablice,suđenje je puno bolje nego ranije,smanjio se broj incidenata i gosti su mogli normalno da igraju i pobjeđuju,publika korektna.
plavobijeli....
na taj nacin gledano...slazem se
na taj nacin gledano...slazem se
- slogauskoplje
- Kontakt:
plavobijeli je napisao/la:Gospodo,pa nemoj te samo prljavštinu iznositi jer neko čita sve ovo,živimo u državi onakvoj kakva je pa nemožemo ni mi biti bolji od nje.Ova godina je donjela napredak i neizvjesnost do samog kraja na vrhu i dnu tablice,suđenje je puno bolje nego ranije,smanjio se broj incidenata i gosti su mogli normalno da igraju i pobjeđuju,publika korektna.
dobar vic, al neće proći
Sloga Uskoplje
-
torcida medugorje
- Kontakt:
ova pjesma najbolje opisuje nasu ligu " onclick="window.open(this.href);return false;
1950 <3
- benfica1923
- Kontakt:
Prijatelju moj,ajde dodji u subotu na utakmicu bit ce pive na tribinama koliko oces,derbi kola i naravno uvjerljiva pobjeda Stoca!!!torcida medugorje je napisao/la:ova pjesma najbolje opisuje nasu ligu " onclick="window.open(this.href);return false;
-
torcida medugorje
- Kontakt:
prijatelju ako mognem dolazim, a sto se tice utakmice ako nas sad ne dobijete necete nikadbenfica1923 je napisao/la:Prijatelju moj,ajde dodji u subotu na utakmicu bit ce pive na tribinama koliko oces,derbi kola i naravno uvjerljiva pobjeda Stoca!!!torcida medugorje je napisao/la:ova pjesma najbolje opisuje nasu ligu " onclick="window.open(this.href);return false;
1950 <3
-
remistarmo
- Kontakt:
30 kolo 9.juni
Troglav – Tomislav (Primorac,Mustapić,Lovrić)
Kamešnica - Sloga (Lj) (Pavić,Ivković,Grebenar)
Kupres – Klis (Pavlović,Miličević,Konta)
Stolac – Brotnjo (Proleta.Krešić,Čepo)
Grude – Posušje (Jelić,Prce,Pavlović)
Sloga (GV/Us) – Lokomotiva (Marčinko,Podrum,Puce)
Igman – Višići (Mikulić,Jelin,Mušić)
Bigeste – Turbina (Husković,Musa,Sesar)
Troglav – Tomislav (Primorac,Mustapić,Lovrić)
Kamešnica - Sloga (Lj) (Pavić,Ivković,Grebenar)
Kupres – Klis (Pavlović,Miličević,Konta)
Stolac – Brotnjo (Proleta.Krešić,Čepo)
Grude – Posušje (Jelić,Prce,Pavlović)
Sloga (GV/Us) – Lokomotiva (Marčinko,Podrum,Puce)
Igman – Višići (Mikulić,Jelin,Mušić)
Bigeste – Turbina (Husković,Musa,Sesar)
- slogauskoplje
- Kontakt:
to da skupa proslaveGrdan je napisao/la:Opet Primorac Troglavu.
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
eto vama podruma u uskopljeslogauskoplje je napisao/la:to da skupa proslaveGrdan je napisao/la:Opet Primorac Troglavu.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
plavobijeli
- Kontakt:
Pa valjda je taj po svima najbolji sudac lige i normalno je daon sudi,jer očekuje se veliki broj gledatelja,preko 1000 sigurno i dosta premijerligaški delegacija se nejavilo tako da se vodi briga o svemu.Sudio je on i u Duvnu kad smo izgubili i to vrlodobro.MOGAO BI TROGLAV OSTATI BEZ DOSTA IGRAČA, što mi nije nimalo drago.Danas su se skupljale pare za stolice i ozbiljno se radi da stadion bude ličio na nešto.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Impliciraš da bi neki premijerligaški klub mogao uzeti kojeg igrača Troglava?
Inače, šlager sezone zaslužuje najboljeg suca u natjecanju, ne znam čemu se pojedinci uzjoguniše.
Inače, šlager sezone zaslužuje najboljeg suca u natjecanju, ne znam čemu se pojedinci uzjoguniše.
Hayley <3
-
plavobijeli
- Kontakt:
Dosta igrača će biti pod prismotrom i moglo bi se desiti da napuste klub,a bila bi prava šteta da se ova klapa rasturi,tako se desilo 7o i neke kad je 6 igrača otišlo u Bugojno.Drago mi je da je DALIĆ ZLATKO se javio i svojim prilogom podupro kluba,a mislim da i JOLIĆ bi mogao uzeti barem 10 stolica i njemu je troglav valjao,al nek oni to samiprocjene,a di je ŠUKER.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.