Ja bih volio da Irci prođu, ali jako teško.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Ili će odigrati tri puta x i na kraju uzeti euro sa gol razlikom 4:3messilla je napisao/la:'talijani, ili neće proći grupu ili će uzeti Euro![]()
![]()
Ja bih volio da Irci prođu, ali jako teško.
Komšije ,puno sreće mada mislim da imate jako tešku grupu.Prolazak u drugi krug tražite preko italijana.Španci su po meni prvi favoriti turnira tako da... Naravno ako budu igrali onako kako znaju .Irci,ništa posebno.Jesu napaljeni ali nemaju kvalitetIvanCro je napisao/la:Gazimo Irce, pa dalje šta Bog dragi da!![]()
Samo da onaj tovar na klupi vrati Darija na beka, a Vidu na stopera ili na klupu. Također se nadam da će Dudu dobiti priliku od prve minute...
soba 39 je napisao/la:Komšije ,puno sreće mada mislim da imate jako tešku grupu.Prolazak u drugi krug tražite preko italijana.Španci su po meni prvi favoriti turnira tako da... Naravno ako budu igrali onako kako znaju .Irci,ništa posebno.Jesu napaljeni ali nemaju kvalitetIvanCro je napisao/la:Gazimo Irce, pa dalje šta Bog dragi da!![]()
Samo da onaj tovar na klupi vrati Darija na beka, a Vidu na stopera ili na klupu. Također se nadam da će Dudu dobiti priliku od prve minute...
Sretno
England je napisao/la:''Španjolska je favorit, a drugi favorit u skupini je, naravno, Italija. Hrvatska je autsajder. Irska će biti težak protivnik za svakoga. Prije svega oni imaju borbeni duh, kao i Trapattonija koji zna kako se ne gube utakmice'', komentirao je Wenger.
Strašan trener, ni u Londonu se niko ne sjeća kad je nesto osvojio...
i 2006. su je potresale afere pa osvojise SPcamp je napisao/la:England je napisao/la:''Španjolska je favorit, a drugi favorit u skupini je, naravno, Italija. Hrvatska je autsajder. Irska će biti težak protivnik za svakoga. Prije svega oni imaju borbeni duh, kao i Trapattonija koji zna kako se ne gube utakmice'', komentirao je Wenger.
Strašan trener, ni u Londonu se niko ne sjeća kad je nesto osvojio...![]()
![]()
![]()
Inace, mislim da Španija i Hrvatska idu dalje iz ove grupe. Italiju ponovo potresaju afere.
Jak vezni sa Srnom-Modricem-Rakitice-Perisicem i spic sa Jelavicem,ali odbrana im je slabija strana...Bosniacum Lilium je napisao/la:Hrvatska cini mi se nesto slabije u odnosu na prethodne godine. Iako imaju vrhunske igrace, fali im ono nestoSpanija vjerovatno sa maximalnim ucinkom ide dalje, mislim da bi Irska mogla napraviti iznandjenje i otici dalje
Poljska je uvjek bila domaći teren...IvanCro je napisao/la:Inače, u anketi nekog poljskog medija 60% Poljaka se izjasnilo da će navijati za Hrvatsku ukoliko oni ispadnu, a Hrvatska prođe dalje.![]()
Eto uz naše, imati ćemo još navijača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.