Stevanovic kao i uvjek brilijantan.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Poslati snimak Grcima da pogledaju i nauce kako se to radi sa San Marinom. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Treba besic-a pozvati u A repku
- crvenocrni
- Kontakt:
Mislim da necu pretjerat ako kazem da je Stevanovic jedan od najboljih igraca koje imamo u ovom trenutku uzimajuci u obzir i mladu i A ekipu 
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 06 jun 2012, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Treba Cajica iz Teplica pozvati u U-21 repku. Cudi me da ga Jagodic ne zove. U Ceskoj ga zovu bosanski Fabregas a navodno ga i Wenger prati.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ova reprezentacija koliko vidim,bar ovih prvih 11 protiv bjelorusije i danas,su borac i zeljo u malom...u borcu igraju ili su igrala 4 iz prvih 11,plus trener,a vidim da ni zeljo ne kaska,bukvic,benjo colic,kvesic,visca....znaciod 11 igraca,cak 8 zeljo-borac,plus selektor...
ostali klubovi izgleda ne rade nista,i onda se cude sto su zaboravili kad su osvojili zadnji trofej..
ostali klubovi izgleda ne rade nista,i onda se cude sto su zaboravili kad su osvojili zadnji trofej..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Mali ima otovorenu ponudu da igra za Cesku U 21, a nasi cute.calcio je napisao/la:Treba Cajica iz Teplica pozvati u U-21 repku. Cudi me da ga Jagodic ne zove. U Ceskoj ga zovu bosanski Fabregas a navodno ga i Wenger prati.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Svaka čast momcima, a Višću nikad' u A repku ..frajer je realno goli **** od igrača.
Čak je u ove dvije tekme sada bio najgori igrač.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ne znam sta je tu problem..momak je ve dugo starter i odlicno igra u teplicama..a navodno mu je ponudjeno cesko drzavljanstvo..velika steta ako izgubimo takvog igracacalcio je napisao/la:Treba Cajica iz Teplica pozvati u U-21 repku. Cudi me da ga Jagodic ne zove. U Ceskoj ga zovu bosanski Fabregas a navodno ga i Wenger prati.
Unica grande amore
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ovaj Bešić toliko guši našu igru, usporen je kao paraplegičar, vrlo loš danas. Pretpostavljam da je neigranje u klubu utjecalo na njega. Kad se sve pogleda, teško je motivisati momke protiv ovakvih bunkeraša. Siguran sam da će ovo biti puno bolje protiv Grčke. Stadion, šta reći, velika greška što smo odlučili da igramo na njemu, na ovom groblju se teško snalazimo, kako A tako i mlada reprezentacija. Publika 0 bodova kao i uvijek na Koševu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
sad si najeboJTS je napisao/la:Svaka čast momcima, a Višću nikad' u A repku ..frajer je realno goli **** od igrača.
hahah sta si ti gledao covjece..uzmi snimak i broji precizne duge pasove..precizna dodavanja..presjecene lopte<3 LiMes <3 je napisao/la:Ovaj Bešić toliko guši našu igru, usporen je kao paraplegičar, vrlo loš danas. Pretpostavljam da je neigranje u klubu utjecalo na njega. Kad se sve pogleda, teško je motivisati momke protiv ovakvih bunkeraša. Siguran sam da će ovo biti puno bolje protiv Grčke. Stadion, šta reći, velika greška što smo odlučili da igramo na njemu, na ovom groblju se teško snalazimo, kako A tako i mlada reprezentacija. Publika 0 bodova kao i uvijek na Koševu.
Unica grande amore
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Bravo Stevanovicu
, svaka čast i ostalim igračima, za Višću nemate sta reci, momak je odigrao za 10..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Hajde malo pogledaj šta momak radi, pa pas mu je nula. Pelja po par minuta, kombinuje sa štoperima, baš je bio odličan hahhaha 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Velid Spaho ne zna s kim igramo u septembru, po njegovom cemo ugostiti Kiprane,
Ekipa je odlicno funkcionisala, samo steta sto nisu ove levate jos vise napunili. Bas su bili zreli za jedne petarde.
Ekipa je odlicno funkcionisala, samo steta sto nisu ove levate jos vise napunili. Bas su bili zreli za jedne petarde.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stevanović je prekuco U21,svakako da bi ga Sušić morao pozvati za Vels u avgustu ali čini mi se da se opet poklapaju termini mlade reprezentacije i prijateljske utakmice Arepr...Od ostalih nisam posebno fasciniram Kvesićem i Višćom,Zahirović prosjek jedino onaj možda Đurić bi mogao bit A reprezentativac tamo sljedeće godine kao 3ci napadac ima potencijala..
yebem te u oci jaraneJTS je napisao/la:Svaka čast momcima, a Višću nikad' u A repku ..frajer je realno goli **** od igrača.
ps. navijam za velez da me nebi napadali da sam zeljovac
Odlicna pobjeda.Jedva sad cekam susrete protiv Grka i Njemaca
Danas najbolji Stevanovic,koji je bas prava igracina,zatim Markic (ova dva susreta) prejak i Besic s njima.Uglavnom sve pohvale svim nasim mladim Zmajevima
Danas najbolji Stevanovic,koji je bas prava igracina,zatim Markic (ova dva susreta) prejak i Besic s njima.Uglavnom sve pohvale svim nasim mladim Zmajevima
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
cuj visca los!!!! e sta si ti gledo...strucnjace
Onaj Stevanovic ce imati bogatu karijeru, bolje krilo od Lulica vec sada.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
+bilbija i colic...jasta je napisao/la:cuj visca los!!!! e sta si ti gledo...strucnjace
a kvesic danas nije bas odigrao nesto specijalno.