Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Virtu4l je napisao/la:Jedan od kvalitetnijih postova u posljednje vrijeme.
Jarane,jel' se ti pucas necim?zizu1991 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Jedan od kvalitetnijih postova u posljednje vrijeme.
Smijeh se odnosio na gospodin Jović - selektor mlade reprezentacije se preziva Jagodić, a post je za 10, ostatak njega, naravno
Pa to je lapsus koji se provuče svakome.zizu1991 je napisao/la:Smijeh se odnosio na gospodin Jović - selektor mlade reprezentacije se preziva Jagodić, a post je za 10, ostatak njega, naravnoVirtu4l je napisao/la:Jedan od kvalitetnijih postova u posljednje vrijeme.
Ebe lud zbunjenogalacious je napisao/la:Jarane,jel' se ti pucas necim?zizu1991 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Jedan od kvalitetnijih postova u posljednje vrijeme.
Smijeh se odnosio na gospodin Jović - selektor mlade reprezentacije se preziva Jagodić, a post je za 10, ostatak njega, naravno![]()
kakav crni Jagodic?![]()
alacious je napisao/la:Jarane,jel' se ti pucas necim?zizu1991 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Jedan od kvalitetnijih postova u posljednje vrijeme.
Smijeh se odnosio na gospodin Jović - selektor mlade reprezentacije se preziva Jagodić, a post je za 10, ostatak njega, naravno![]()
kakav crni Jagodic?![]()
alacious je napisao/la:
Izvinjavam se,tad je i mene nesto bacilo,tek' sam sada vidio sta sam napisao![]()
Ipak se ja pucam
RiNo je napisao/la: Tek sad ugleda ovaj novi logo, da nije Vranješ pozirao?
Samo nek smanje onaj font na leđima, i nek ne diraju više ništa dok ne istekne ugovor
Osim toga, u Barceloni je epitet dobrog igrača ponio i Valdes do onog trenutka kad su ih počeli napadati. Otad, nije baš omiljen.
pa i jest takoNail for Real je napisao/la:
Osim toga, u Barceloni je epitet dobrog igrača ponio i Valdes do onog trenutka kad su ih počeli napadati. Otad, nije baš omiljen.
Kralj_Tvrtko je napisao/la: Irci igraju tipičan engleski nogomet, kao Liverpool ili Stoke City, i to rade odlično, takvi su bili i u kvalifikacijama, i tim je pobjeda veća. Siguran sam da će namučit i Španjolce, a pogotovo Talijane.
L'Avvocato je napisao/la:auuu kakve ljedro stari moj ... nose više zaraze nego kontejner za medicinski otpad doma zdravlja u nigerijiadmirone je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Eto nek tvoja kcerka se ovako skine bas me zanima dal ces ovo tad napisat.spielführer_21 je napisao/la:Kakva diskriminacija žena od strane forumašaZnači muškarci mogu da skinu majicu i navijaju, a žene ne mogu? Sram da vas bude!
spielführer_21 je napisao/la:Kakva diskriminacija žena od strane forumašaZnači muškarci mogu da skinu majicu i navijaju, a žene ne mogu? Sram da vas bude!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko i 11 gostiju.