Ubacena lopta sa desne strane u peterac, i onda niz smijesnih rekacija, golman, pa R. Costa i na kraju Pepe sam sebi zabija gol, naravno nehotice

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
nemampojma je napisao/la:Žalosno je kakvi sve ljudi vode reprezentacije. Nadam se da će se Marvajku obiti o glavu ostavljanje Cazadora po strani i guranje Van Persija.
Ne znam kakvu ti sezonu od van Persija imas pred ocima ali covjek ima najbolju sezonu ikada iza sebe uz to prvi strijelac Engleske PL nije mala stvar proglasen najboljim igracem lige pa eto procjeni?adnan24 je napisao/la:nemampojma je napisao/la:Žalosno je kakvi sve ljudi vode reprezentacije. Nadam se da će se Marvajku obiti o glavu ostavljanje Cazadora po strani i guranje Van Persija.
Bas tako...ne znam kako moze gurati Van Persie-ja...momak iza sebe ima katastrofalnu sezonu.
Mislim da je @adnan24 bio ironican.Polo je napisao/la:Ne znam kakvu ti sezonu od van Persija imas pred ocima ali covjek ima najbolju sezonu ikada iza sebe uz to prvi strijelac Engleske PL nije mala stvar proglasen najboljim igracem lige pa eto procjeni?adnan24 je napisao/la:nemampojma je napisao/la:Žalosno je kakvi sve ljudi vode reprezentacije. Nadam se da će se Marvajku obiti o glavu ostavljanje Cazadora po strani i guranje Van Persija.
Bas tako...ne znam kako moze gurati Van Persie-ja...momak iza sebe ima katastrofalnu sezonu.
Huntelaar isto ima fantasticnu sezonu i nadavao se golova kao nikad ali van Maarwijk odlucuje i nosi posljedice ukoliko nebi islo kako treba ali nikad se nezna mozda vec u 2 utakmici budu igrali obojica ili Huntelaar.
amerosm je napisao/la:Mislim da je @adnan24 bio ironican.Polo je napisao/la:Ne znam kakvu ti sezonu od van Persija imas pred ocima ali covjek ima najbolju sezonu ikada iza sebe uz to prvi strijelac Engleske PL nije mala stvar proglasen najboljim igracem lige pa eto procjeni?adnan24 je napisao/la: Bas tako...ne znam kako moze gurati Van Persie-ja...momak iza sebe ima katastrofalnu sezonu.
Huntelaar isto ima fantasticnu sezonu i nadavao se golova kao nikad ali van Maarwijk odlucuje i nosi posljedice ukoliko nebi islo kako treba ali nikad se nezna mozda vec u 2 utakmici budu igrali obojica ili Huntelaar.![]()
Jako objektivno!BigBigBang je napisao/la:Zato sto su ovi iz Bayerna provjereni rutineri koji u nogama imaju bruku velikih utakmica, Bayern je dva puta u 3 godine finalista lige prvaka, Dortmund je ove godine ispusio vec u grupama, nije Euro Bundesliga, na Euru je svaka utakmica haman eliminatorna pogotovo u ovakvoj grupi i svako normalan bi Bayernove igrace stavio da igraju, a na kraju krajeva i kvalitetniji su.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.