FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 07 jun 2012, 00:21

Cuj akademik.Hajd' priznaj sad.Koji ti je deda od ove dvojice, Muhamed Filipovic il' Abdulah Sidran :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2012, 02:40

Tetka Mulija ko fol razmatra ponude, a i sam zna da mu nema mrdnuti iz Bayerna.

Zali se na malu minutazu a igrao vecinu utakmica. Neka se samo sjeti one njegove serije od 19 utakmica u nizu bez postignutog gola a svih 19 je igrao skoro po 90 minuta.
Ja bih prije rekao da je izvucen kontekst iz onoga sto je on pricao, jer ako je rekao da mu fali minuta unatoc mnogo odigranih utakmica, grdno se prevario.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 jun 2012, 08:55

Prle je napisao/la:
Tako je, nego bi ga zadržali još jednu sezonu i onda bi otišao džabe u MUTD jer citiram Kloppa:

Das wusste auch Jürgen Klopp, als er in einem Interview mit der Süddeutschen sagte: „Wir können nicht Shinjis ganze Kindheit und seinen japanischen Kulturkreis ausblenden. Da, wo Shinji geprägt wurde, zählt unsere Bundesliga nichts. Da ist die englische Liga alles.

On će u PL postati najvj. najveći japanski sportaš u svojoj domovini, prvi Japanac koji je zaigrao u Engleskoj. Neki **** trebaš i znat, a ne samo lupat ovakve pizdarije...nema tog kluba u BL koji bi Shinjia mogao zaustaviti da ostvari svoj san igranja u EPL.
Zaš si ti na ovo ovako odgovorio ja fakat ne znam. Ak se dobro sječam u tom postu sam ja još napiso da nek idu u BvB pitat kolko koštaju Hummels i Gotze. Kad vidim ovako glup odgovor koji si dao jednsotavno zahtjevam odgovor zaš si ga napiso ili ban! reci da si se zajebo i da si neš krivo shvatio jer inaće si glup! :twisted: Ne fakat nežikim zaš si ovo napiso.

Neš si ti krivo shvatio...Ova situacija nema nikakve veze sa šinđijem nit sam ju ja sa istom igdje usporedio. Kaj se tiće Šinđija, tu sam vas pročito knjigu prije 2 godine, al sam još uvijek za pojedince neznalac :lol: Al ko ga J**+, dok ŠPEK napušta BvB i BvB si nemre pomoć....Znam kako je to kada ti ŠPEK napusti kluba a ti moraš napraviti najbolje moguće u toj situaciji...Izgubili mi Ballacka s tim da nismo dobili pare...Ne brini, bit će bolje, tak i onak BvB nema uslove velikog kluba ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 jun 2012, 09:48

:lol: :lol: :lol: :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 jun 2012, 09:55

anton 1983 je napisao/la: Kaj se tiće Šinđija, tu sam vas pročito knjigu prije 2 godine, al sam još uvijek za pojedince neznalac :lol: Al ko ga ****, dok ŠPEK napušta BvB i BvB si nemre pomoć....
Nema to nikakve veze.slika Dokle god mi ostvarujemo/imamo rezultate na kojima nam zavide kako veliki njemački klubovi tako i njihovi navijači onda je sve OK. Otiš'o Sahin prošle godine, ni da osetimo, zapravo osetili smo da smo bolji... Sad ide Shinji.... Sa srećom...
anton 1983 je napisao/la: Ne brini, bit će bolje, tak i onak BvB nema uslove velikog kluba ;)
Mali ili Veliki zar je bitno dok dereš guzove "velike".slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 jun 2012, 14:54

Semir bvb je napisao/la: Mali ili Veliki zar je bitno dok dereš guzove "velike".slika
slika

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 jun 2012, 15:03

Edin Dzeko ce navodno odluciti gdje ce nastaviti karijeru kada se vrati sa odmora.
Izmedju ostalog naveo je da je Manchester City viliki klub sa mnogo velikih igraca ali nije zadovoljan sto sjedi na klupi za rezervu.
S druge strane Ribery smatra da je Dzeko odlican napadac i da bi Dzeko svakako dobro dosao u Bayern.

Iako sam bio pesimista po pitanju ovog transfera, nadam se i prizeljkujem da ce Dzeko doci u Bayern! 8-)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 jun 2012, 15:29

Mourinho želi Phillipa Lahma (prenijeli razni mediji)

Kako navode novinari španskog radija La Sexti, Bayernov bek Phillip Lahm (28) novi je član liste željenih pojačanja trenera Real Madrida Josea Mourinha za sljedeću sezonu.

Njemački nogometni reprezentativac pridružio se tako na listi Branislavu Ivanoviću (Chelsea), Gregoryju van der Wielu (Ajax) i Maiconu (Inter), igračima koje Mourinho vidi kao pojačanja u svom timu.

Bayernovog kapitena Mourinho vidi kao idealno rješenje na lijevom boku odbrane, a zasad nije poznato koliko je Real spreman ponuditi za njegovo dovođenje.

Lahm je ugovorno za Bayern vezan do ljeta 2016. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procijenjuje na 28 miliona eura.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 07 jun 2012, 15:37

ma nema šanse da Lahm ode iz Bayerna. To je ikona kluba već, i smiješno je da se sad neki klubovi idu trpat oko njega
Agieren statt reagieren

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 jun 2012, 15:44

Semir bvb je napisao/la:Mali ili Veliki zar je bitno dok dereš guzove "velike".slika

2010/2011 03.10.2010 Borussia Dortmund - FC Bayern München 2:0
2010/2011 26.02.2011 FC Bayern München - Borussia Dortmund 1:3
2011/2012 19.11.2011 FC Bayern München - Borussia Dortmund 0:1
2011/2012 11.04.2012 Borussia Dortmund - FC Bayern München 1:0
2012 12.05 DFB Pokal Borussia Dortmund - FC Bayern München 5:2

Na ovo se odnosilo...ne na cijelu historiju gdje je Bayern dominantan. Tema je odlazak Shinjija pa i Sahina (ŠPEK)...
anton 1983 je napisao/la: Al ko ga ****, dok ŠPEK napušta BvB i BvB si nemre pomoć.......
...a to je period od zadnje dvije sezone. Tako da sam taj period i prokomentarisao. Jbt. pa svima moraš crtat' da se ne nađu uvrijeđeni...
Semir bvb je napisao/la: Nema to nikakve veze.slika Dokle god mi ostvarujemo/imamo rezultate na kojima nam zavide kako veliki njemački klubovi tako i njihovi navijači onda je sve OK. Otiš'o Sahin prošle godine, ni da osetimo, zapravo osetili smo da smo bolji... Sad ide Shinji.... Sa srećom...
Dakle zadnje dvije godine... ;)

A da je Bayern najbolji u historiji po ko zna koji put ću ponovit' i nije mi nikakav problem.slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 07 jun 2012, 15:54

stvarno ne vidim razlog da se više prepucavate između BvB-a i Bayerna. Razumijem, nekog zdravog rivalstva mora biti i neka ga, to je dobro za ligu i forum, ali da se bavite nekim forama tipa ''moj je tata jači od tvog'' stvarno nema smisla. pogotovo da se pojedinci zakače na neke jeftine fore i niske udrace nema smisla, jednostavno iskulirajte to.

ovo je moj neki stav i htio sam da ga iznesem, nemojte sad da rasprava i oko ovoga krene :) ;)
Agieren statt reagieren

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 jun 2012, 15:55

@Semir bvb
Ma kakvo to, nisam se nasao uvrijedjen :D
Forum brate, otvotrena rasprava. Normala, BvB dominantan u zadnje dvije godine i nez ko to moze osporiti kada su to fakta. Medjutim, ako vec tu dominaciju nazivamo deranje guzova :lol: :lol: onda mi se ukazala potreba da kazem da i Bayern nekome dere guzove kroz historiju :lol: :lol: ali to je rasprava izmedju tebe i antona, tako da se ja vise ne zelim uplitati. :D :D :D
Salu na stranu,
citao sam tvoje postove ranije, respect :mrgreen:

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 07 jun 2012, 16:05

Riberi i Robben nisu kao najbolji prijatelji
htio je reci da nisu uopste prijatelji
al predomislio se, valjda ih tamo tjeraju da glume skladnu ekipu
al s robbenom ni ja ne bih imao nikakvog posla

al tri druga mjesta :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 jun 2012, 16:33

Bilall je napisao/la:@Semir bvb
Ma kakvo to, nisam se nasao uvrijedjen :D
Forum brate, otvotrena rasprava. Normala, BvB dominantan u zadnje dvije godine i nez ko to moze osporiti kada su to fakta. Medjutim, ako vec tu dominaciju nazivamo deranje guzova :lol: :lol: onda mi se ukazala potreba da kazem da i Bayern nekome dere guzove kroz historiju :lol: :lol: ali to je rasprava izmedju tebe i antona, tako da se ja vise ne zelim uplitati. :D :D :D
Salu na stranu,
citao sam tvoje postove ranije, respect :mrgreen:
+1

@Pale
Nećemo više.... :D
___________________________________________________________________________________________

E da kažem da mi je smiješno što će Real i pokušat' nešto oko Lahma. Nema od toga ništa. Ostaje 100 % do kraja karijere u Minkenu.

S druge strane trebalo bi se zabrinut' oko Mullera i pokušat' pronaći najbolje rješenje... ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 jun 2012, 21:05

Ma Semire, niđe veze! ;)

jel si ti vidio uopće kako se Prle zajebo i kako "nešto" nije skonto, sam ja ne znam što....

Jebote te Šinđi i Sahin - ko ih J**+. bvB se more ponositi sa time što su dosad napravili...

Samo priznanje ćete dobiti, kakvo vi zehtjevate kada budete dobri u BL i LP, a do onda, kuš! :twisted:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 07 jun 2012, 21:45

@Anton,

druze nemoj se hvaliti, jer i corava koka ubode poneko zrno. Ovaj uspjeh BVB-a mene podsjeca na Hoffenheim i Wolfsburg i dvije titule su cista slucajnost. Da bi BVB bio ozbiljan kandidat Bayernu, moraju i treci put uzastopno uzeti titulu, jel tako Antone:D Dvije titule su nista, to se moze svakom desiti, treba i trecu uzeti.

Nemoj se druze ljutiti, izuzetno te cijenim i mislim da sto se tice nekog sveukupnog poznavanja Bundeslige malo ko moze s tobom ali ipak trebas imati na umu da si cesto znao i fuliti, bar sto se tice BVB-a.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 07 jun 2012, 23:05

Lahm: " Ako Mourinho želi mene, on se mora zaposliti u Bayernu!" ;)
-Ova izjava Lahma oko prelaska u Real je sasvim očekivana ipak je on kapiten i čini se zadovoljan je sa statusom u ekipi :D Mene više muči Muller i njegov mogući odlazak i tu terba vidjeti sta će uprava uraditi a za Lahma sam bio siguran da će odbiti ovu ponudu Reala :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 jun 2012, 00:26

Klopp je napisao/la:@Anton,

druze nemoj se hvaliti, jer i corava koka ubode poneko zrno. Ovaj uspjeh BVB-a mene podsjeca na Hoffenheim i Wolfsburg i dvije titule su cista slucajnost. Da bi BVB bio ozbiljan kandidat Bayernu, moraju i treci put uzastopno uzeti titulu, jel tako Antone:D Dvije titule su nista, to se moze svakom desiti, treba i trecu uzeti.

Nemoj se druze ljutiti, izuzetno te cijenim i mislim da sto se tice nekog sveukupnog poznavanja Bundeslige malo ko moze s tobom ali ipak trebas imati na umu da si cesto znao i fuliti, bar sto se tice BVB-a.

Stavljaš u usta riječi koje nisam rekao ;)

Poanta je što je Prle fulo celi fudbal, a ne da je meni kontriro. 8-)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 jun 2012, 06:41

@Anton
Nesporazum ;)
Ti si govorio o transferu Davida Alabe u United, @Prle je to komentarisao misleci da govoris o Kagawinom transferu u United :D . Znaci mali nesporazum u pitanju ;)

@brzitesanj @Pale_Companion
Ma tesko da ima neki klub koji nebi volio imati takvog beka medjutim, za Lahama su se i puno prije interesirali veliki klubovi ali nije bilo od toga nista tako da sam ja tu vijest na forum cisto formalno objavio.
Unaprijed se zna da je to skoro pa nemoguca misija ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 jun 2012, 07:04

Bilall je napisao/la:@Anton
Nesporazum ;)
Ti si govorio o transferu Davida Alabe u United, @Prle je to komentarisao misleci da govoris o Kagawinom transferu u United :D . Znaci mali nesporazum u pitanju ;)
Tak je, sam ne znam zaš, ako si žuto-crn nemreš to skužit...Valjda od previše zujanja i meda...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []