Nema me par dana propustih ove teske rasprave. NIje vrijedno rasprave toliko raja sve ovo. MV -a nista be kontam niti se slazem s njim al volim Rodjene fanatike on je jedan od njih i zato veliki respekt mislim da se ova diskusija na temi ima jedan zajendicki nazivnik FRUSTRACIJA ... ima puno raje starije koja se sjeca "dobrih vremena" kada je Tana odradio samo zagrijavanje i malo trkcarao u onom svom zutom dresu na poluvremenu. Al nebitno .... ne moramo biti nesto u ligi al daj da radimo sa mladim igracima evo se rasipaju i omladinci (ne moze se to zaustaviti)al haj da budemo taj neki rasadnik nek se neko usreci od obicne raje kroz Velez. Neka Brkovic ove godine postane reprezentativac (sto mislim da bi mogao) .. i neka neko od ove male raje po Ceskoj uspije i postane novi Dzeko. I to je uspjeh i nebi mi nista bilo krivo da barem na taj nacin stvorimo neku vrijednost. Vise volim da pravimo i na taj nacin igrace nego neko nategnuto 7,8 mjesto po svaku cijenu. Sto se tice mladih mislim da je bio pun pogodak ove godine i jedine greske su napravljene oko dovodjenja oronule robe. Tri velika dobitka :
1. Mlada raja u prvom timu
2. Dzafic
3. Lokomotiva i saradnja ta (to nam je zlatni rudnik)
Ostalo nula , najodvratniji momenata stvaranje sage o KUPU , mahanje nekim pripremama, i kao dovodjenje nekog kluba za jubilej. Nemojte nikog dovodti (svaka festa kosta) , samo budite na zemlji i radite nomrmalno, profesionalno i na duge staze. ! Hocu da vidim Mahinica, Zvonica u punoj fizikckoj formi (momci su potencijal), hocu da vidim da se radilo u toku ljeta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,