U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2012, 01:15

Ma mene samo nervira kada pojedinci konstantno pljuju po svakome ko nosi sveti grb. Ovaj je toliko popljuvao Džeku, Medunjanina, Pandžu, Ibiševića, Mravca, Sušića, Blaževića... lista je preduga.

Nije to klasično pljuvanje i kritiziranje, to je vrijeđanje na svim mogućim osnovama da se čovjek jednostavno zapita kakav smo to narod? Edina Džeku zvati klocem i vrijeđati ga jer je prešao u Manchester City, samo zato jer si navijač tamo nekog Manchester Uniteda?

Pa evo najsvježiji primjer, U17 reprezentacija izgubi od Gruzije i dotični odmah poziva na bojkot i smjene, odmah bi on iz neke Norveške mijenjao i ispravljao krive Drine u Bosni, onda ga poklopiš argumentima, na lijep i civilizovan način mu objasniš da ta Gruzija nije loša ekipa i nakon toga se isti izgubi.

evo, jasno kao dan
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3180" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jun 2012, 01:17

bagrcavi je napisao/la:@Principatus
a kad zaigra za Njemačku krenuće priče da je izdajnik, da ne voli Bosnu i ostalo...
Ma da, nije patriota i tako to. Nije preuzeo inicijativu, koju bi ustvari trebao da preuzme neko iz saveza.
Bitno je da saznamo dali momak uopste moze za nas igrati. Jer ako nema direktnu familijsku vezu, nista nam ne koristi.
legenda reala je napisao/la:Kapiten Juniorske reprezentacije Njemačke, i prvotimac Schalke, mislim da je zadnji vezni. ;)

Za sve ostalo tu je Princi :P
Poručio sam onome da odradi interviju sa njim :P
Ah dobar si. :D :P
Cartman je napisao/la: Ma pusti to, onaj Goran Zakaric je bio u grupama "Srbija do Tokija" i "Bog i hrvati", a igra za BiH. :lol:
Svasta. :mrgreen:
´
noah je napisao/la:
izvinite, ko je ovaj mali o kome pricate?
Alisa iz zemlje cuda. :P
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jun 2012, 01:21

Nema to veze što igra Zakarić za nas, proda li se dobro, progura li se, uvijek može da pređe Vatrenim, samo čeka povoljan trenutak :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2012, 01:22

Ovaj post je postao/la Virtu4l, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Milina brate.

A pustite to za Zakarica, sklonio je on to sad. Govorio je neki sa teme Sirokog da se lik zayebaje sa tim stvarima jer je valjda jedini srbin u Sirokom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 07 jun 2012, 01:24

Cartman je napisao/la:
Ovaj post je postao/la Virtu4l, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Milina brate.
Garantujem da si kliknuo :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jun 2012, 01:25

Nisam znao da je on Srbin :roll: svejedno, kada nam politika kroji fudbal, velika šteta :roll: al nadam se da će to ići na bolje

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jun 2012, 02:11

Zakarić je iz Kozare čini se prešao u Široki, nema teorije da on postane novi vatreni.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2012, 02:14

Neka on prvo postane standardan u Sirokom i mladoj reprezentaciji BiH. Bojim se da ce zavrsit kao Pandza i Krpic koji su vrlo mladi otisli u Dinamo, pa se brzo vratili, a nisu odigrali nijednu utakmicu. Mozda mu je najbolje da ostane u Sirokom jos jednu sezonu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jun 2012, 02:26

Ako je pametan i ostaće.Naši igrači se zalete, odu u ove "velike" klubove u komšiluku, i propadnu ko žeton.Koliko su Dinamo i Partizan upropastili naših "talenata" koji su otišli kod njih, i sad se ne zna ni gdje su.
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 07 jun 2012, 05:31

Čestitke U-21 reprezentaciji. Odigrali su i više nego dobro, možda mala mrlja taj primljeni gol, ali Bože moj. Protiv Grčke odigrati momčki, i onda rasterećeno protiv Njemačke. Selektoru podrška !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 07 jun 2012, 07:49

Milan Đurić je odigrao odlično, momak igra pametno i jednostavno. Da zna mnogo više od samog primanja lopte pokazuje i ovaj snimak gdje je postigao pogodak kakav malo ko uspije u karijeri. Oduševio me u ove dvije utakmice načinom igre, momak će sigurno biti veliki igrač. ;)

[youtube][/youtube]
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 jun 2012, 08:39

đurić, kvesić i stevanović u a reprezentaciju. s obzirom koliko imamo igrača vani, a stalno gubimo talente, mislim da bi od 25 igrača barem 10 trebalo biti iz vana.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 jun 2012, 08:41

bagrcavi je napisao/la:Zakarić je iz Kozare čini se prešao u Široki, nema teorije da on postane novi vatreni.
Rođen je u Hrvatskoj, roditelji mu tamo žive. On je iz Nove Gradiške, ako se nevaram.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jun 2012, 09:04

Rutinska partija nasih, tesko je igrati protiv bunkera.
Vlado odusevio sa Zahom na stoperu, covjek je odlican trener, koji skautira svakog protivnika i svaka cast na tome.

Zaha bolji nego protiv bjelorusa, Grahovac isto tako, malo se oslobodio. Stevan i Djuric 2 bisera.
Ne treba pljuvati Gnjatica, ono se moze svakom desiti.

Sada preko ljeta probati Zvonica iz Veleza, Cajica, forsirati vise i Zolu, mali je paklen igrac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 jun 2012, 11:08

bhsport je napisao/la:Rutinska partija nasih, tesko je igrati protiv bunkera.
Vlado odusevio sa Zahom na stoperu, covjek je odlican trener, koji skautira svakog protivnika i svaka cast na tome.

Zaha bolji nego protiv bjelorusa, Grahovac isto tako, malo se oslobodio. Stevan i Djuric 2 bisera.
Ne treba pljuvati Gnjatica, ono se moze svakom desiti.

Sada preko ljeta probati Zvonica iz Veleza, Cajica, forsirati vise i Zolu, mali je paklen igrac.
Ma opustenost zbog inferirnosti protivnika je rezultirala onakvim katastrofalnim pasom...
Vlado treba samo umjesto grahovca postaviti Cajica pa da smo na svim pozicijama pokriveno lucidnim igracima koji mogu trcati 180 minuta bez pauze...
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2012, 11:59

Ovaj Đurić je odličan za razbijanje bunkera. Njega bi trebalo i u A reprezentaciju pozivati po potrebi, pogotovu kada igramo kod kuće, a protivnik se brani sa 7, 8 igrača iza lopte.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jun 2012, 12:10

Vidio sam da igra momak pametno, kada se zagradi, ne može mu niko prići :)
Također sam mogao da primjetim da, iako je tek došao, većina ga je odlično primila, vidi se kod slavljenja golova, sve trči od jednog do drugog igrača :)

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 jun 2012, 12:20

http://www.hercegbosna.org/kolumne/spor ... -5806.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo još dojice momaka koji bi mogli biti jako zanimljivi. ovdje se samo hajrovići i seferović spominju, a eto ima i drugih bosanaca. zbog takve priče su nam i promakli petrić i rakitić.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jun 2012, 12:30

Pauleta je napisao/la:
evo još dojice momaka koji bi mogli biti jako zanimljivi. ovdje se samo hajrovići i seferović spominju, a eto ima i drugih bosanaca. zbog takve priče su nam i promakli petrić i rakitić.
Da, da, još samo kada bi htjeli, evo sam pročitao članak koji si postavio, ne znam, upravo zbog sadržaja članka mi se i uvukla sumnja, jer kako piše da su htijeli doći " pješke " ili u Sarajevo ili u Zagreb, samo da igraju, pa sada ne znam...
Veliki je problem to što ih niko nikada nije kontaktirao, i kada bi ih sada kontaktirali, ko zna kako bi odreagovali navedena dvojica :roll:
U ovom mi se trenutku čini gotovo pa i nemoguće da ta dvojica momaka zaigraju za Bosnu, mada bih volio da griješim :)

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 07 jun 2012, 13:49

Bulkin je napisao/la:Igra li ovaj decko za U-21 ?

slika
al ko je ovaj u bordo dresu?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.