FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
old school
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ne znam jel pile bacio onako kosku ili ima nesto u tome sto je spomenuo Vareu, po meni kad bi taj covjek dosao kojeg zelim vidjeti vec duze vrijeme u najdrazem dresu to bi bio najbolji transfer u zadnjih par godina za nas,a siguran sam da bi ga i prodali za velike ogromne pare,ali eto otom potom ako uopste ima nesto u tome,sto se tice Mesanovica iz Slobode dosta dobar igrac i volio bi i njega vidjeti..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ma ja nako dao masti na volju...old school je napisao/la:ne znam jel pile bacio onako kosku ili ima nesto u tome sto je spomenuo Vareu, po meni kad bi taj covjek dosao kojeg zelim vidjeti vec duze vrijeme u najdrazem dresu to bi bio najbolji transfer u zadnjih par godina za nas,a siguran sam da bi ga i prodali za velike ogromne pare,ali eto otom potom ako uopste ima nesto u tome,sto se tice Mesanovica iz Slobode dosta dobar igrac i volio bi i njega vidjeti..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SkyWallker
Nesto kontam sve je to lijepo ... nude se najbolji igraci iz PL. sto talentovani mladi igraci sto provjerena imena neki se nude, neki bi željeli doći, sa nekima se pregovara itd. ali onda razmislim jesu li imena iz domaće lige dovoljna za neki iskorak u Evropi kojim svi težimo od uprave do navijača !? jbg sigurno je da će otići Nyema kojem istice ugovor a prodat ce se vjerovatno Adilović i eventualno jos neko, treba nam barem jedno zvučno extra pojačanje da bi nesto mogli napraviti u Evropi, imamo mi i sada extra jaku ekipu ali dali je to dovoljno za nesto napraviti u Evropi !?
sve u svemu ja lično mislim da nije, ovaj Brković i drugi koji dodju a u rangu su tu negdje sa njim po meni popunjavaju mjesta Stančeskog, Markovića & Co.
Jbg treba iskeširati lovu i dovesti minimum jedno zvučno pojačanje pa kud puklo da puklo
Jbg treba iskeširati lovu i dovesti minimum jedno zvučno pojačanje pa kud puklo da puklo
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Zaboravio si reci da cekamo Smajketa da plane
To bi nam bilo najvece pojacanje, mislim na ovo unutrasnje
Realno, tesko je ocekivati neko zvucno ime, posebno kada se zna da se klub okrenuo politici dovodenja prvenstveno mladih igraca, jer je sa njima lakse u vise segmenata, ukljucujuci potpisivanje ugovora 2+, rad i dobro zaradu njima a prvenstveno nama. Ja ovo podrzavam, a zivim za dan kada cu ugledati prvu postavu nasih a da su svi nasa djeca, od golmana pa do napadaca.
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 07 jun 2012, 01:06, ukupno mijenjano 2 puta.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Sta pisu ovi novinari da Svraka ide u Macabi Haifa za 500 hiljada eura??
Koliko je sada istine,ali bilo bi extra uzeti tolike pare za njega.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
gdje si to pročitao ?ScooTeR je napisao/la:Sta pisu ovi novinari da Svraka ide u Macabi Haifa za 500 hiljada eura??
DRUG NEBI TI PUNCA
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
sport.in.ba.
Bez prve tačke.
Bez prve tačke.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ma vole oni lupit pravo 
Ali daj Bože 500 hiljada jevreja su fine pare.
DRUG NEBI TI PUNCA
mi još uvijek ne dovodimo stvarno najbolje igrače iz premijer lige, ni blizu. a da dovodimo, to bi bila prevaga. evo recimo, da dođe avdukić na gol, markić ili ješe na stopera, wagner ili krunić u vezni red i varea ili bilbija u špic, ekipa bi bila za klasu bolja. svaka čast ovima što sada igraju - ali to je tako. ovo što mi dovodimo su zalozi za budućnost, ali nisu najbolji igrači u ovom trenutku. ja znam zašto je to tako i u principu se slažem sa amarovom filozofijom da razlika u kvalitetu između ovog što je besplatan i ovog što košta 200 - 300 hiljada puno manja nego razlika u cijeni. ali mi stvarno još uvijek ne dovodimo najbolje igrače premijer lie.SkyWallker je napisao/la:Nesto kontam sve je to lijepo ... nude se najbolji igraci iz PL. sto talentovani mladi igraci sto provjerena imena neki se nude, neki bi željeli doći, sa nekima se pregovara itd. ali onda razmislim jesu li imena iz domaće lige dovoljna za neki iskorak u Evropi kojim svi težimo od uprave do navijača !? jbg sigurno je da će otići Nyema kojem istice ugovor a prodat ce se vjerovatno Adilović i eventualno jos neko, treba nam barem jedno zvučno extra pojačanje da bi nesto mogli napraviti u Evropi, imamo mi i sada extra jaku ekipu ali dali je to dovoljno za nesto napraviti u Evropi !?sve u svemu ja lično mislim da nije, ovaj Brković i drugi koji dodju a u rangu su tu negdje sa njim po meni popunjavaju mjesta Stančeskog, Markovića & Co.
Zasto bi dovodili najbolje igrace iz premier lige kad vec imamo bolje od istih???ChWilla je napisao/la:mi još uvijek ne dovodimo stvarno najbolje igrače iz premijer lige, ni blizu. a da dovodimo, to bi bila prevaga. evo recimo, da dođe avdukić na gol, markić ili ješe na stopera, wagner ili krunić u vezni red i varea ili bilbija u špic, ekipa bi bila za klasu bolja. svaka čast ovima što sada igraju - ali to je tako. ovo što mi dovodimo su zalozi za budućnost, ali nisu najbolji igrači u ovom trenutku. ja znam zašto je to tako i u principu se slažem sa amarovom filozofijom da razlika u kvalitetu između ovog što je besplatan i ovog što košta 200 - 300 hiljada puno manja nego razlika u cijeni. ali mi stvarno još uvijek ne dovodimo najbolje igrače premijer lie.SkyWallker je napisao/la:Nesto kontam sve je to lijepo ... nude se najbolji igraci iz PL. sto talentovani mladi igraci sto provjerena imena neki se nude, neki bi željeli doći, sa nekima se pregovara itd. ali onda razmislim jesu li imena iz domaće lige dovoljna za neki iskorak u Evropi kojim svi težimo od uprave do navijača !? jbg sigurno je da će otići Nyema kojem istice ugovor a prodat ce se vjerovatno Adilović i eventualno jos neko, treba nam barem jedno zvučno extra pojačanje da bi nesto mogli napraviti u Evropi, imamo mi i sada extra jaku ekipu ali dali je to dovoljno za nesto napraviti u Evropi !?sve u svemu ja lično mislim da nije, ovaj Brković i drugi koji dodju a u rangu su tu negdje sa njim po meni popunjavaju mjesta Stančeskog, Markovića & Co.
Trebaju nam igraci iz inostranstva... tu mozda mozemo naci bolje igrace nego sto sada imamo na nekim pozicijama
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ja kako skonta on tvrdi da mi nemamo bolje igrače od tih navedenih (na odgovarajućim pozicijama).
imamo možda 5 od 11. al' sve ni blizu.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Svraku Osim neda ispod 800.000 eura..jbg covjek reprezentativac..bagrcavi je napisao/la:Ma vole oni lupit pravo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sve je ovo totalno u redu sto si napisao i potpuno se slazem osim sa pitanjem sta je u stvari klupska politika?Ako je politika kluba dovodjenje prvenstveno mladih igraca onda se istovremeno ne moze izjavljivati kako cemo najkasnije za godinu dana morati napasti grupnu fazu nekog evropskog takmicenja.Tu onda nema nikakve logike.Ako ces imati politiku gdje se naglasava napredak na evropskoj sceni,onda se trebaju dovesti iskusni i provjereni igraci koji su bolji u svakom pogledu od ovih koje sada imamo.Svakako pored njih i ponekog mladica koji ce napredovati kod nas.BlueTiger je napisao/la:Zaboravio si reci da cekamo Smajketa da plane![]()
Realno, tesko je ocekivati neko zvucno ime, posebno kada se zna da se klub okrenuo politici dovodenja prvenstveno mladih igraca, jer je sa njima lakse u vise segmenata, ukljucujuci potpisivanje ugovora 2+, rad i dobro zaradu njima a prvenstveno nama. Ja ovo podrzavam, a zivim za dan kada cu ugledati prvu postavu nasih a da su svi nasa djeca, od golmana pa do napadaca.
Kako cemo mi napasti na grupnu fazu ako nam ode Nijema i Adilovic,a dodju Brkovic i Mesanovic? To nije napredak,nego ulaganje u buducnost,podmladjivanje ekipe.Nije napredak u smislu najava kluba da ce probati uraditi vise u evropi.Zato pored ovih mladih koji su u svakom slucaju dobro dosli,ocekujem i poneko zvucnije pojacanje.Mislim da ce do toga svakako doci u narednim danima.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Mislim da cemo imati lijepih iznenadjenja kada se Cviktor vrati iz Belgije.Čini mi se da neće doći sam 
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Dovodi Soncka, sad mi @pile piše na ppBlueBoy1921 je napisao/la:Mislim da cemo imati lijepih iznenadjenja kada se Cviktor vrati iz Belgije.Čini mi se da neće doći sam
- Armageddon2012
- Kontakt:
antolovic uopste nije los golman...fali mu utakmica,da dobije sigurnost,ali on po meni nije kriv skoro ni za jedan gol sto smo primili....mogao je braniti onaj zebin u kupu na grbavici,i mozda jedan u trebinju...mlad (moze se kasnije jaaaaako dobro zaraditi na njemu),visok,izgleda golmanski,lijepo se ponasa.
zna amar sta radi,i siguran sam da ce ga dovesti ako mu ugovor sa legijom istice,nisam upoznat.
zna amar sta radi,i siguran sam da ce ga dovesti ako mu ugovor sa legijom istice,nisam upoznat.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Iskreno sumnjama da će se ako odu Adilović i Nyema dovesti samo mladi i perspektivni igrači. Naprotiv siguran sam da će na njihovu poziciju doći igrači sličnog kvaliteta, ili čak i bolji, ali ovi mladi treba da popune pozicije Markovića, Stančevskog, i ostalih starijih igrača koi griju klupu, a postepeno da eventualno zamjene neke prvotimce. Siguran sam da če nešto tako biti sa Zolom, koji će sada vjerovatno igrati umjesto Nyeme ili Svrake.boccaccio je napisao/la:Sve je ovo totalno u redu sto si napisao i potpuno se slazem osim sa pitanjem sta je u stvari klupska politika?Ako je politika kluba dovodjenje prvenstveno mladih igraca onda se istovremeno ne moze izjavljivati kako cemo najkasnije za godinu dana morati napasti grupnu fazu nekog evropskog takmicenja.Tu onda nema nikakve logike.Ako ces imati politiku gdje se naglasava napredak na evropskoj sceni,onda se trebaju dovesti iskusni i provjereni igraci koji su bolji u svakom pogledu od ovih koje sada imamo.Svakako pored njih i ponekog mladica koji ce napredovati kod nas.BlueTiger je napisao/la:Zaboravio si reci da cekamo Smajketa da plane![]()
Kako cemo mi napasti na grupnu fazu ako nam ode Nijema i Adilovic,a dodju Brkovic i Mesanovic? To nije napredak,nego ulaganje u buducnost,podmladjivanje ekipe.Nije napredak u smislu najava kluba da ce probati uraditi vise u evropi.Zato pored ovih mladih koji su u svakom slucaju dobro dosli,ocekujem i poneko zvucnije pojacanje.Mislim da ce do toga svakako doci u narednim danima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.