La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Real S. blizu dovodjenja Chori Castra..
Zanimljivo..Imaju jako dobru mladu ekipu koja zbog flopova u vidu Cadamura i Demidova i dr cesto zna odigrati prelose.. Uz Chorija kada bi doveli jednog kvalitetnog lijevog beka i solidnog stopera mislim da bi mogli pomrsiti racune mnogima..
Zanimljivo..Imaju jako dobru mladu ekipu koja zbog flopova u vidu Cadamura i Demidova i dr cesto zna odigrati prelose.. Uz Chorija kada bi doveli jednog kvalitetnog lijevog beka i solidnog stopera mislim da bi mogli pomrsiti racune mnogima..
Doveli su Choria . Hoce da otkupe i Velu ,al Arsenal trazi previse,mislim 8 mil euraL_blancos je napisao/la:Real S. blizu dovodjenja Chori Castra..

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Es de Primera, el Celta es de Primera!"

To se trazi . Celta u Primeri
gdje im je i mjesto . Eh ,kako su samo gospodski podijelili bodove
ono , bez puno ambicija ,jedan bod odgovarao i Celti i Cordobi .Kroz play off, svoj plasman u Primeru, pokusat ce obezbijediti Valladolid ,Hercules,Alcorcon ili Cordoba .

To se trazi . Celta u Primeri

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Alcorcon je obezbijedio play-off, dovoljan im je bio samo bod a oni su dobili 1-0. Citam bas neki dan da je samo cetiri igraca Alcorcona ostalo do dan danas tu od "alcorconaza" protiv Madrida i opet napravise ovakav podvig. Onaj njihov trener Anquela je pravi vizionar i majstor, vec prosle godine su usli u Segundu, a sada igraju doigravanje za Primeru.
Od 25 njihovih igraca, 14 su rodjeni madrizani.
Od 25 njihovih igraca, 14 su rodjeni madrizani.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Alcorcon ako udje u Primera D, Realu se crno pise.. fascinanatan je taj mali klub iz Madrida do prije samo 2g igrali su u 3 ligi, a danas, sutra pucaju u PD.
Jos kazes 14 rodjeni
Jos kazes 14 rodjeni

FORZA NAPOLI
-
- Kontakt:
Volio bih da Valladolid uđe u Primeru. Inače Abel Resino napustio klupu Granade
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Za sada 0-0, Cordoba i Valladolid. Valladolid je prava domacinska ekipa i ako se Cordoba zeli cemu nadati mora ovo dobiti, makar i minimalno.
U drugoj utakmici igrali su Hercules i Alcorcon, Angel dao gol za Alcorcon u trinaestoj sekundi
Ovi kasnije izjednacili. Dobar rezultat za Alcorcon pred uzvrat, idu oni u to finalno doigravanje. Najvjerovatnije ce igrati sa Valladolidom koji je najjaca momcad od ove cetiri sto igraju play-off, medjutim, definitivno se imaju cemu nadati.
U drugoj utakmici igrali su Hercules i Alcorcon, Angel dao gol za Alcorcon u trinaestoj sekundi

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
DEP Manuel Preciado 

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Ode najveca brcina medju trenerima
a sutra trebao biti predstavljen kao novi trener Villareala

D.E.P
Bio je najkarizmaticniji trener u Primeri ,lika koga su svi treneri gledali s posebnim postovanjem,danas place nogometna Spanija ! Ako se ne varam,bio se zakacio sa Morunhom .Nakon utakmice,Lorunho mu je navodno iz autobusa pokazao dva prsta,sto je ovaj protumacio kao da mu pokazuje da ce njegova ekipa u drugu ligu.Uglavnom, Preciado nije ostao duzan te ga je prvo gadjao nekom bocom ali je pogodio neduznog prolaznikam
,a nakon toga se uhvatio za jajca
. Inace , bili su se pomirili,bas je prosle godine Preciado rekao da kada mu je umro otac ,prvi koji ga je nazvao da mu izrazi saucesce bio je Mourinho
. Bas ga je nedavno Preciado posjetio na treningu Reala .
I da,covjeku u godinu dana od raka umre zena, sin mu pogine na motoru a onda mu prosle godine i otac pogine u automobliskoj nesreci. A o smrti zene i sina , mogao sam se ili ubiti ili nastaviti dalje.
Evo jos par njegovih legendarnih izjava koje sam nasao :
-Ovo (Sporting) je mozda jeftina ekipa ali ima muda kao konj generala Espartera
-nakon utakmica a Valencijom: Joaquin je bio opasan otprilike kao majmun sa pistoljem
-mozda u ovom trenutku nismo bas Bayer Leverkusen, ali nismo ni zadnje **** koje je israo Poncije Pilat
.
Sto se tice mrtvog Alcorcona,pa steta bi bilo da se taj uljez dokopa Primere pored takvih klubova historicosa poput Hercuelsa,Valladolida ili Cordobe .

D.E.P
Bio je najkarizmaticniji trener u Primeri ,lika koga su svi treneri gledali s posebnim postovanjem,danas place nogometna Spanija ! Ako se ne varam,bio se zakacio sa Morunhom .Nakon utakmice,Lorunho mu je navodno iz autobusa pokazao dva prsta,sto je ovaj protumacio kao da mu pokazuje da ce njegova ekipa u drugu ligu.Uglavnom, Preciado nije ostao duzan te ga je prvo gadjao nekom bocom ali je pogodio neduznog prolaznikam

I da,covjeku u godinu dana od raka umre zena, sin mu pogine na motoru a onda mu prosle godine i otac pogine u automobliskoj nesreci. A o smrti zene i sina , mogao sam se ili ubiti ili nastaviti dalje.
Evo jos par njegovih legendarnih izjava koje sam nasao :
-Ovo (Sporting) je mozda jeftina ekipa ali ima muda kao konj generala Espartera
-nakon utakmica a Valencijom: Joaquin je bio opasan otprilike kao majmun sa pistoljem
-mozda u ovom trenutku nismo bas Bayer Leverkusen, ali nismo ni zadnje **** koje je israo Poncije Pilat

Sto se tice mrtvog Alcorcona,pa steta bi bilo da se taj uljez dokopa Primere pored takvih klubova historicosa poput Hercuelsa,Valladolida ili Cordobe .
- raul-zakon
- Kontakt:
D.E.P Preciado 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
raul-zakon je napisao/la:D.E.P Preciado

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Zaista zalosna vijest
D.E.P Manolo Preciado

D.E.P Manolo Preciado

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pocivaj u miru, Don Manolo!
Kakva nesreca. Prosle godine mu je umro otac, prije dva mjeseca sin (u prometnoj nesreci) i na kraju on ovako zavrsi. Kako je zivot surov i nepravedan...
Kakva nesreca. Prosle godine mu je umro otac, prije dva mjeseca sin (u prometnoj nesreci) i na kraju on ovako zavrsi. Kako je zivot surov i nepravedan...
Ovako se štimaju rezultati u Španiji.
[youtube][/youtube]
U nedjelju se u španskoj drugoj diviziji igrao susret za kojeg strani mediji pišu da je jedan od najkontroverznijih u profesionalnom fudbalu.
Celta Vigo i Cordoba su igrali susret u kojem je neriješen ishod odgovarao objema ekipama. Celti je taj rezultat bio dovoljan za plasman u viši rang takmičenja, a Cordobi je to bilo dovoljno za mjesto u play-offu.
To je rezultiralo činjenicom da u cijelom susretu nije zabilježen niti jedan udarac prema golu, pa čak niti jedan korner. Naravno, nije bilo ni kartona jer su se igrači mirno dodavali na terenu cijelu utakmicu. Također nije bilo ni ofsajda, a napravljeno je čak 1591 dodavanje.
Ovakvih primjera je bilo i ranije, ali ovako „očiglednih“ sigurno nije, pa pojedini mediji pišu kako se radi o najkontroverznijoj utakmici svih vremena.
[youtube][/youtube]
U nedjelju se u španskoj drugoj diviziji igrao susret za kojeg strani mediji pišu da je jedan od najkontroverznijih u profesionalnom fudbalu.
Celta Vigo i Cordoba su igrali susret u kojem je neriješen ishod odgovarao objema ekipama. Celti je taj rezultat bio dovoljan za plasman u viši rang takmičenja, a Cordobi je to bilo dovoljno za mjesto u play-offu.
To je rezultiralo činjenicom da u cijelom susretu nije zabilježen niti jedan udarac prema golu, pa čak niti jedan korner. Naravno, nije bilo ni kartona jer su se igrači mirno dodavali na terenu cijelu utakmicu. Također nije bilo ni ofsajda, a napravljeno je čak 1591 dodavanje.
Ovakvih primjera je bilo i ranije, ali ovako „očiglednih“ sigurno nije, pa pojedini mediji pišu kako se radi o najkontroverznijoj utakmici svih vremena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Ovako se štimaju rezultati u Španiji.
[youtube][/youtube]
WHAHAHAHA

Crveni vrse neki pritisak sa petoricom a nikad lopte uzet .. ko da je sa druge strane Barsa

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Klubovi odrade da njima ide u korist, bilo to u Spaniji, Italiji, Njemackoj, Engleskoj, Alziru, Kini... sve je to isto.
FORZA NAPOLI
Levante doveo Angela iz Elchea,a blizu su transfera i Michela iz Valencije.Jos pregovaraju s Riosom iz Getafea,te Postigom iz Zaragoze 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
On bi bio pravo pojacanjeAdi_Zepce je napisao/la:Levante doveo Angela iz Elchea,a blizu su transfera i Michela iz Valencije.Jos pregovaraju s Riosom iz Getafea,te Postigom iz Zaragoze

- raul-zakon
- Kontakt:
Valladolid u Primeri !
Dobrodošli !

Dobrodošli !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !

Imaju preljep grb i dresove . Bas mi je drago . Vratili su se tamo gdje im je objektivno i mjesto .
Kao i obicno imali su jednu od boljih ekipa u Segundi ,tako da je ovaj uspjeh ocekivan.
Kada su ispali prije 2 sezone,nije ih napustilo mnogo bitnih igraca ,zadrzali su kostur ekipe koja je imala vec iskustva igranja u Primeri . Jos kada su za trenera imenovali Djuku uspjeh je bio zagarantovan . Mislim da je pred ovim likom velika trenerska karijera. Ekipe pod njegovim vodstvom igraju dosta dopadljivo ,Valladolid je uz Celtu slovio kao ekipa koja igra najakraktivniji nogomet u Segundi ,sjecam se da je i Partizan igrao dosta lijepo pod njegovim vodstvom ,Hercules je preuzeo u dosta nezahvalnom trenutku,tu i nije mogao puno toga pokazati . Ocekujem da uskoro preuzme neki veci klub u Primeri(mozda Valenciu)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.