bagrcavi je napisao/la:Tako je ! Na obraz ste pobijedili Čelika i Veleža, obrazli ekipa sa najljepšim trenerom.Najtužnije od svega što vi glumite neko poštenje i finoću a i sami znate kakvi ste.
Ma bravo !
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
bagrcavi je napisao/la:Tako je ! Na obraz ste pobijedili Čelika i Veleža, obrazli ekipa sa najljepšim trenerom.Najtužnije od svega što vi glumite neko poštenje i finoću a i sami znate kakvi ste.
Boli vas k.urac niste nije do vas!SaltBoY je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Brine me ova situacija oko kluba , nadam se da ce se to sve srediti ali opet nije ovo normalna situacija da klub ispadne, a da ni jedne ostavke nabude
![]()
![]()
Šta reći koju posluku porat?SaltBoY je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Brine me ova situacija oko kluba , nadam se da ce se to sve srediti ali opet nije ovo normalna situacija da klub ispadne, a da ni jedne ostavke nabude
![]()
![]()
Bujrum Ćiroharry_90 je napisao/la:Ćiro se spominjao i kao mogući trener Slobode. Doduše, kada su crveno-crni bili još premijerligaši.
- Šta me briga ako su ispali iz lige. Ja idem pješke na Mont Everest ako će neko platiti. Znam da bih Slobodu uveo, ne u elitu, već u Evropu. Ekspresno!
Predizborna kampanja već uveliko počela?Probisvjet je napisao/la:Da su djeca kod nas u upravi bilo bi bolje. Bar bi sjedili po cijeli dan i razmisljali kako dalje. Ni faraon niti neko iz opcine ni rijeci. Valjda cekaju rezultate izbora pa da nas ugase, jer ipak ne smiju prije.
It's nice to be stupid.SiggySinatra je napisao/la:It's nice to be back
MA govorim za account baVolimTz je napisao/la:It's nice to be stupid.SiggySinatra je napisao/la:It's nice to be back
iskreno ni ja to ne volim, ali budimo iskreni nasu Slobodu su ove stranke i unistile...iz tog razloga se sve ovo i pise...ja cu ti samo reci nekoliko stvari gdje je klub sistematski politikom unistavan.seven je napisao/la:j.e.bote hoće li ko zaustaviti ovu predizbornu kampanju Probisvijeta na sportskom forumu , halo administracija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.