Prvenstvo...baresi#6 je napisao/la:gotovo je ispao je milan. je li ovo turnir neki, kup ne kontam?

Za Scudetto u finlu igraju Lazio i Inter....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Prvenstvo...baresi#6 je napisao/la:gotovo je ispao je milan. je li ovo turnir neki, kup ne kontam?
Samo molim Boga da je ovo istina , jer odavno nam je postalo jasno da Silvio neće više ulagati , zadnje velike pare je ulozio jos prije 4- 5 godina , od tad' praktički ništa , u igrače sve manje ulaže , jedino mu treba zahvaliti što je ove godine potpuno sanirao dug od 67 miliona koji je Milan imao ...meskalin je napisao/la:Mohammed bin Rashid Al Maktoum : 2009 godine je hteo da uzme deonice AC Milana u vrednosti oko 500miliona eura,ali je tada propao plan jer ih je Berluskoni zeleo samo za sebe i klub u svom vlasnistvu ... Danas je na Emiratima pregovaranje izmedju kluba i bogatog Shejka... Mohammed bin Rashid Al Maktoum njegovo bogatsvo se procenjuje na 16 milijardi dolara.... ovo bi bilo najbolje deff nego da spadaju na prosijacki stap i moraju dilati Ibru da ostane Silva i dodje Alcantara iz Barce :S
a vala nija nebih imao nista protiv te njegove sice od 18n milijardirastafarian je napisao/la:Pošto kažu da Šeik ima velik uticaj u kraljevskoj porodici vjerovatno ima i ogromnu moć, i govore da ne bi tražio profit od kluba zauzvrat, samo bi dovodio prave igrače.Također pročitah da posjeduje oko 18 bilionaTaman da preživimo, da možemo kraj s krajem.
Milan, the money for Ronaldo!
The emir Al Maktoum wants 25 percent of the club and bring 200 million : Berlusconi may serve to realize the dream of buying the Portuguese Cristiano Ronaldo .
The Milanese appointment for now jumped, but not the project. Saaed Bin Ahmed Al Maktoum (who with Fly Emirates is already the main sponsor of AC Milan) think initially detect 25-30 percent of the club and has plans to build a stadium.
Thanks to Emir petrodollars would be realized the dream of Silvio Berlusconi, who is to bring Cristiano Ronaldo to AC Milan . If the Portuguese champions had to leave Real Madrid, would relish the Italian experience. It would be the biggest shock to make the Milan team.
( Corriere dello Sport )
Milan, San Siro money for Arabs all over AC Milan
The entry of Sheikh Al Maktoum clun would serve primarily to acquire the stadium. Berlusconi could bring to the emir a company share at around 20%. Besides the stadium, there would be dancing in the area where the trot next to Meazza.
( La Gazzetta dello Sport )
senad_flamin je napisao/la:Evo jedan jutarnji vic![]()
The emir Al Maktoum wants 25 percent of the club and bring 200 million : Berlusconi may serve to realize the dream of buying the Portuguese Cristiano Ronaldo .
The Milanese appointment for now jumped, but not the project. Saaed Bin Ahmed Al Maktoum (who with Fly Emirates is already the main sponsor of AC Milan) think initially detect 25-30 percent of the club and has plans to build a stadium.
Thanks to Emir petrodollars would be realized the dream of Silvio Berlusconi, who is to bring Cristiano Ronaldo to AC Milan . If the Portuguese champions had to leave Real Madrid, would relish the Italian experience. It would be the biggest shock to make the Milan team.
( Corriere dello Sport )
The entry of Sheikh Al Maktoum clun would serve primarily to acquire the stadium. Berlusconi could bring to the emir a company share at around 20%. Besides the stadium, there would be dancing in the area where the trot next to Meazza.
Onda nisi pravi navijac ,bolje prestani odmah,Ja bih volio da ovaj seik kupi Milan pise da bi odmah u transfere ulozio oko 200 miliona eura ,zamislite sta bi Galliani uradio sa tim novcemTitova-Juga je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:Evo jedan jutarnji vic![]()
( Corriere dello Sport )
Ja bih istog trenutka na duzi period prestao navijati za A.C.M
meho-medo je napisao/la:
Onda nisi pravi navijac ,bolje prestani odmah,Ja bih volio da ovaj seik kupi Milan pise da bi odmah u transfere ulozio oko 200 miliona eura ,zamislite sta bi Galliani uradio sa tim novcem![]()
te i ovo se pise
aha ma nisam ni ja za Kristinu ,ali svakako jesam za arape kada bi dali 200 miliona eura za transfere ne bi bio za to da se taj novac sav da za Kristinu ,nego dovesti Eriksena ,jednog dobrog CMF i LB i stopera i napadaca (Balotelli mada je i on nesto kao Ronaldo ali ne zenam koga drugoga onda dovesti na poziciju napadaca)Titova-Juga je napisao/la:meho-medo je napisao/la:
Onda nisi pravi navijac ,bolje prestani odmah,Ja bih volio da ovaj seik kupi Milan pise da bi odmah u transfere ulozio oko 200 miliona eura ,zamislite sta bi Galliani uradio sa tim novcem![]()
te i ovo se pise
Ma nisam pravi nego pravcati, od 1993 ja Milan pratim al kad bi doveli Kristinu, tu jadnu prefuranu, pohlepnu foliranticu, ne bi to vise bilo to...
meho-medo je napisao/la:aha ma nisam ni ja za Kristinu ,ali svakako jesam za arape kada bi dali 200 miliona eura za transfere ne bi bio za to da se taj novac sav da za Kristinu ,nego dovesti Eriksena ,jednog dobrog CMF i LB i stopera i napadaca (Balotelli mada je i on nesto kao Ronaldo ali ne zenam koga drugoga onda dovesti na poziciju napadaca)Titova-Juga je napisao/la:meho-medo je napisao/la:
te i ovo se pise
Ma nisam pravi nego pravcati, od 1993 ja Milan pratim al kad bi doveli Kristinu, tu jadnu prefuranu, pohlepnu foliranticu, ne bi to vise bilo to...
Nece Modric kod nas mislim da ce on ostati u EPL ,a Berlusconi uvidio da se sam ne moze nositi sa Arapima, Rusima i Perezom ,pa sada skonto kako da dodje do novcaTitova-Juga je napisao/la:
I ja sam svakako za Arape, ipak je Berlusconi vec odavno odustao od ulaganja u klub a to se osjeti na trofejima, (kojih nema). Eriksen, Modric, itd... Svi se slazemo da nam fali kreacije pogotovo kako je sad i Seedorf otisao.
Luka ide kod nas 85%, tako da njega otpisite.meho-medo je napisao/la:Nece Modric kod nas mislim da ce on ostati u EPL ,a Berlusconi uvidio da se sam ne moze nositi sa Arapima, Rusima i Perezom ,pa sada skonto kako da dodje do novcaTitova-Juga je napisao/la:
I ja sam svakako za Arape, ipak je Berlusconi vec odavno odustao od ulaganja u klub a to se osjeti na trofejima, (kojih nema). Eriksen, Modric, itd... Svi se slazemo da nam fali kreacije pogotovo kako je sad i Seedorf otisao.
Molim samo Boga za dan kad će u svim svjetskim novinama pisati " Milan preuzet od strane Arapa "meho-medo je napisao/la:Nece Modric kod nas mislim da ce on ostati u EPL ,a Berlusconi uvidio da se sam ne moze nositi sa Arapima, Rusima i Perezom ,pa sada skonto kako da dodje do novcaTitova-Juga je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.