AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Huska » 07 jun 2012, 12:06

baresi#6 je napisao/la:gotovo je ispao je milan. je li ovo turnir neki, kup ne kontam?
Prvenstvo...

slika

Za Scudetto u finlu igraju Lazio i Inter....

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 07 jun 2012, 13:40

Liči na sapunicu, ali u Milanu je oduvek šou bio na prvom mestu. Uostalom Silvio Berluskoni je izgradio svoju imperiju na medijskom nebu.

Kako piše "Korijere dela Sera" u ovom trenutku u Milanu besni rat za prevlast. Naime, Barbara Berluskoni, vlasnikova ćerka iz prvog braka, koja je pre više od godinu dana ušla u klub se sukobila sa Galijanijem.

Rat tinja od zimus, kada je praktično Galijani dao zeleno svetlo za prodaju Pata, ali je Berluskoni na nagovor ćerke sprečio odlazak Brazilca u Pari Sen Žermen. Lepa Barbara je devojka ovog fudbalera, ali osnova sukoba nisu sada emocije, već novac.

O čemu se radi?

Naime, Berluskonijevi naslednici smatraju da Milan mora da posluje sa profitom i da su prošla vremena kada je njihov otac intervenisao i deo svog ogromnog bogatstva ulagao u klub bez ikakve želje da zaradi. On je četvrt veka vlasnik Milana, povlači se iz posla, a najstarija naslednica, Marina, nije nikada blagonaklono gledala na "fudbalsko čedo".

Ona sada podržava Barbaru Berluskoni, svoju polusestru u nameri da se klub reorganizuje, a list piše da i brat Pjer - Silvio koji je često bio u društvu Galijanija, sada smatra da su "ujaku Festeru" dani odbrijani. Podsetimo, Galijani je od početka "čovek broj 2", od kada je Silvio Berluskoni kupio klub 1986.

On je imao glavnu reč u poslednjih dve decenije, kada je Berluskoni bio zauzet politikom.

Kako rekosmo, naslednici smatraju da Milan može da kupuje nove igrače tek kada proda neku od sadašnjih zvezda. Oni uslovljavaju Galijanija da se odrekne bilo Tijaga Silve, bilo Ibrahimovića, kako bi taj novac bio iskorišćen za transfere. Galijani smatra da bi time ekipa bila oslabljena, pa je odbijena ponuda Parižana za Brazilca.

Jedan od kamena spoticanja je i trener Alegri, koga porodica ne voli, ali ima snažnu podršku Galijanija.

Sam gazda Silvio je recimo nezadovoljan i visinom ugovora pojedinih igrača, Robinjo zarađuje 6 miliona evra godišnje, praktično niko ga neće kupiti sa takvom platom, što klubu vezuje ruke.

Čija je presudna to se zna, međutim, Galijani ima snažnu podršku unutar kluba, među administrativcima kao i igračima. U svakom slučaju Milan čeka zanimljivo leto...

Inače, ovih dana se Berluskoni sastao sa Šeikom Al Maktumom, vladarom Emirata, ali oni su jedan od sponzora Milana, pa nema potvrde informacija da je najbogatiji Italijan spreman da proda klub.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 07 jun 2012, 13:59

Marina se odavno protivi trosenju,tako je to tek sad izaslo na vidjelo.......

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 jun 2012, 14:21

Mohammed bin Rashid Al Maktoum : 2009 godine je hteo da uzme deonice AC Milana u vrednosti oko 500miliona eura,ali je tada propao plan jer ih je Berluskoni zeleo samo za sebe i klub u svom vlasnistvu ... Danas je na Emiratima pregovaranje izmedju kluba i bogatog Shejka... Mohammed bin Rashid Al Maktoum njegovo bogatsvo se procenjuje na 16 milijardi dolara.... ovo bi bilo najbolje deff nego da spadaju na prosijacki stap i moraju dilati Ibru da ostane Silva i dodje Alcantara iz Barce :S

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 jun 2012, 15:27

ovo mi zvuči ko neka španska sapunica. fantazija rekao bih. biti će ovo dugo ljeto uostalom kao i svake godine kada je milan u pitanju :roll:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 07 jun 2012, 15:59

meskalin je napisao/la:Mohammed bin Rashid Al Maktoum : 2009 godine je hteo da uzme deonice AC Milana u vrednosti oko 500miliona eura,ali je tada propao plan jer ih je Berluskoni zeleo samo za sebe i klub u svom vlasnistvu ... Danas je na Emiratima pregovaranje izmedju kluba i bogatog Shejka... Mohammed bin Rashid Al Maktoum njegovo bogatsvo se procenjuje na 16 milijardi dolara.... ovo bi bilo najbolje deff nego da spadaju na prosijacki stap i moraju dilati Ibru da ostane Silva i dodje Alcantara iz Barce :S
Samo molim Boga da je ovo istina , jer odavno nam je postalo jasno da Silvio neće više ulagati , zadnje velike pare je ulozio jos prije 4- 5 godina , od tad' praktički ništa , u igrače sve manje ulaže , jedino mu treba zahvaliti što je ove godine potpuno sanirao dug od 67 miliona koji je Milan imao ...
Ukoliko nas Arapi preuzmu ( odnosno 35 % kluba ) moći ćemo sanjati da će kod nas doći igrači koje smo oduvijek željeli npr. Ganso , Eriksen , Strootman , Sahin , i njima slični !! Forzaaaaaaaaa Arapi :lol:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 jun 2012, 19:59

OFFICIAL: Tognaccini will no longer be the head athletic trainer at Milan. He will now work in the Milan Lab. Folletti has replaced him.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 07 jun 2012, 23:07

Pošto kažu da Šeik ima velik uticaj u kraljevskoj porodici vjerovatno ima i ogromnu moć, i govore da ne bi tražio profit od kluba zauzvrat, samo bi dovodio prave igrače.Također pročitah da posjeduje oko 18 biliona :lol: Taman da preživimo, da možemo kraj s krajem. :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 08 jun 2012, 00:51

rastafarian je napisao/la:Pošto kažu da Šeik ima velik uticaj u kraljevskoj porodici vjerovatno ima i ogromnu moć, i govore da ne bi tražio profit od kluba zauzvrat, samo bi dovodio prave igrače.Također pročitah da posjeduje oko 18 biliona :lol: Taman da preživimo, da možemo kraj s krajem. :mrgreen:
a vala nija nebih imao nista protiv te njegove sice od 18n milijardi :)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 jun 2012, 09:38

Evo jedan jutarnji vic :D
Milan, the money for Ronaldo!

The emir Al Maktoum wants 25 percent of the club and bring 200 million : Berlusconi may serve to realize the dream of buying the Portuguese Cristiano Ronaldo .

The Milanese appointment for now jumped, but not the project. Saaed Bin Ahmed Al Maktoum (who with Fly Emirates is already the main sponsor of AC Milan) think initially detect 25-30 percent of the club and has plans to build a stadium.

Thanks to Emir petrodollars would be realized the dream of Silvio Berlusconi, who is to bring Cristiano Ronaldo to AC Milan . If the Portuguese champions had to leave Real Madrid, would relish the Italian experience. It would be the biggest shock to make the Milan team.

( Corriere dello Sport )

Milan, San Siro money for Arabs all over AC Milan

The entry of Sheikh Al Maktoum clun would serve primarily to acquire the stadium. Berlusconi could bring to the emir a company share at around 20%. Besides the stadium, there would be dancing in the area where the trot next to Meazza.

( La Gazzetta dello Sport )
-RIVALDO-

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 jun 2012, 12:30

senad_flamin je napisao/la:Evo jedan jutarnji vic :D

The emir Al Maktoum wants 25 percent of the club and bring 200 million : Berlusconi may serve to realize the dream of buying the Portuguese Cristiano Ronaldo .

The Milanese appointment for now jumped, but not the project. Saaed Bin Ahmed Al Maktoum (who with Fly Emirates is already the main sponsor of AC Milan) think initially detect 25-30 percent of the club and has plans to build a stadium.

Thanks to Emir petrodollars would be realized the dream of Silvio Berlusconi, who is to bring Cristiano Ronaldo to AC Milan . If the Portuguese champions had to leave Real Madrid, would relish the Italian experience. It would be the biggest shock to make the Milan team.

( Corriere dello Sport )

The entry of Sheikh Al Maktoum clun would serve primarily to acquire the stadium. Berlusconi could bring to the emir a company share at around 20%. Besides the stadium, there would be dancing in the area where the trot next to Meazza.

Ja bih istog trenutka na duzi period prestao navijati za A.C.M
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jun 2012, 13:46

Berluskoni je bas majmun zesci, ne moze kupiti Sahinog i slicne igrace koji su mijama od superstara,a volio bi Ronalda dovesti koji kosta xy para, al naravno s Arapskim eurima cccc gadi mi se

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jun 2012, 13:48

Titova-Juga je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Evo jedan jutarnji vic :D

( Corriere dello Sport )

Ja bih istog trenutka na duzi period prestao navijati za A.C.M
Onda nisi pravi navijac ,bolje prestani odmah,Ja bih volio da ovaj seik kupi Milan pise da bi odmah u transfere ulozio oko 200 miliona eura ,zamislite sta bi Galliani uradio sa tim novcem :o :D te i ovo se pise

Kralj Emirata, Šeik Al Maktoum želi 25 odsto kluba i za to će platiti 200 miliona dolara.

Berlusconi sada ima mogućnost da ispuni svoj večiti san - Cristiano Ronaldo, ali ne samo to...

Kako prenosi La Gazzetta dello Sport, novac od ulaska Al Maktouma u klub je isključivo namenjen za kupovinu "San Sira", što je i večiti san svakog "Rossonera.

Pored stadiona, "Rossoneri" će od Opštine otkupiti zemlju koja okružuje "San Siro". i jos ovo

Očekuje se sledeće nedelje da se predstavnici "Fly Emiratesa" sastanu i dogovore sa Berlusconijem i Gallijanijem. Multimilijarder namerava da plati 500. miliona evra na račun Milana, i da preuzme 25 odsto akcija kluba. Ako se to desi, Arapi su spremni da daju čak 200. miliona evra za letnji prelazni rok.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 jun 2012, 14:09

Svake ba se sezone to spominje, te arapi te rusi, pa Gazprom i to. Nema nista od toga, mozemo ocekivat da 30. i 31 augusta dodju dva jaca igraca i to je to :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 jun 2012, 14:16

meho-medo je napisao/la:
Onda nisi pravi navijac ,bolje prestani odmah,Ja bih volio da ovaj seik kupi Milan pise da bi odmah u transfere ulozio oko 200 miliona eura ,zamislite sta bi Galliani uradio sa tim novcem :o :D te i ovo se pise

Ma nisam pravi nego pravcati, od 1993 ja Milan pratim al kad bi doveli Kristinu, tu jadnu prefuranu, pohlepnu foliranticu, ne bi to vise bilo to...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jun 2012, 14:30

meho-medo je napisao/la:

Ma nisam pravi nego pravcati, od 1993 ja Milan pratim al kad bi doveli Kristinu, tu jadnu prefuranu, pohlepnu foliranticu, ne bi to vise bilo to...
aha ma nisam ni ja za Kristinu ,ali svakako jesam za arape kada bi dali 200 miliona eura za transfere ne bi bio za to da se taj novac sav da za Kristinu ,nego dovesti Eriksena ,jednog dobrog CMF i LB i stopera i napadaca (Balotelli mada je i on nesto kao Ronaldo ali ne zenam koga drugoga onda dovesti na poziciju napadaca)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 jun 2012, 14:32

meho-medo je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:

aha ma nisam ni ja za Kristinu ,ali svakako jesam za arape kada bi dali 200 miliona eura za transfere ne bi bio za to da se taj novac sav da za Kristinu ,nego dovesti Eriksena ,jednog dobrog CMF i LB i stopera i napadaca (Balotelli mada je i on nesto kao Ronaldo ali ne zenam koga drugoga onda dovesti na poziciju napadaca)

I ja sam svakako za Arape, ipak je Berlusconi vec odavno odustao od ulaganja u klub a to se osjeti na trofejima, (kojih nema). Eriksen, Modric, itd... Svi se slazemo da nam fali kreacije pogotovo kako je sad i Seedorf otisao.

Smrt nacionalizmu !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jun 2012, 14:35

I ja sam svakako za Arape, ipak je Berlusconi vec odavno odustao od ulaganja u klub a to se osjeti na trofejima, (kojih nema). Eriksen, Modric, itd... Svi se slazemo da nam fali kreacije pogotovo kako je sad i Seedorf otisao.
Nece Modric kod nas mislim da ce on ostati u EPL ,a Berlusconi uvidio da se sam ne moze nositi sa Arapima, Rusima i Perezom ,pa sada skonto kako da dodje do novca :)
(İbn Qajjim)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 08 jun 2012, 14:40

meho-medo je napisao/la:

Nece Modric kod nas mislim da ce on ostati u EPL ,a Berlusconi uvidio da se sam ne moze nositi sa Arapima, Rusima i Perezom ,pa sada skonto kako da dodje do novca :)
Luka ide kod nas 85%, tako da njega otpisite. 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 jun 2012, 15:20

meho-medo je napisao/la:

Molim samo Boga za dan kad će u svim svjetskim novinama pisati " Milan preuzet od strane Arapa " :D a iako lično ne volim Ronalda ali njegov dolazak u Milan bi bio strašan pogodak , pogotovo sa marketinške strane odnosno prodaje dresva , punjena stadiona itd ... A Berlusconi se itekako može nositi sa Arapima a pogotovo sa Perezom ( jer je od njega jedno 5 puta bogatiji ) ali problem je što čovjek više ne želi ulagati ... :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.