FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 07 jun 2012, 15:26

Ima fakat finih sliba ovdje:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 863&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Fasincinantno je ponekad koliko ljudi vole ovaj klub.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 jun 2012, 15:31

Elegant je napisao/la:Kad nasi krecu sa pripremama ? Ja koliko vdimi nema nista novo za pojacanja i odlaske. :|
http://sportsport.ba/bh_fudbal/muharemo ... nema/81861" onclick="window.open(this.href);return false;

20.06. idu u Međugorje a 01.07. u Austriju.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 07 jun 2012, 15:33

čamac je napisao/la:Ima fakat finih sliba ovdje:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 863&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Slažem se, ima zaista divnih. A još je fascinantnije vidjeti male furače i furačice kojima je lajk prioritet u životu i koji preko raznoraznih aplikacija nakupljaju preko 8 k lajkova da bi osvojili nagradu. Na svu sreću biće diskfalifikovani. A strašno su mi slatke oni mali ultrasi :oops:

slika

slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 jun 2012, 15:34

Stole iz Bora je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kad nasi krecu sa pripremama ? Ja koliko vdimi nema nista novo za pojacanja i odlaske. :|
http://sportsport.ba/bh_fudbal/muharemo ... nema/81861" onclick="window.open(this.href);return false;

;)

Mislim da smo trenutno jedini klub koji ima ubjedivo najbolje pripreme u nasoj PL, naravno zahvaljujuci finansijama i šefu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 07 jun 2012, 15:39

Ovo sa Austrijom je super, ali ja bih se osvrnuo na našu stalnu bazu u Međugorju. Mislim da je jako dobro da imamo tako mjesto tu blizu, klima je idealna za pripreme, takva (slična) mjesta po Turskoj ljudi plaćaju suhim zlatom, a mi to imamo pred nosom. Ogromna je razlika odradit pripreme u Međugorju i u Sarajevu, a relativno su blizu. To sa Međugorjem kao stalnom bazom je pun pogodak.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 07 jun 2012, 15:46

još da nam ovi budu sponzori http://www.gazi.de/" onclick="window.open(this.href);return false;

pa da umjesto Code piše :

http://www.kip.ba/wp-content/uploads/20 ... adbach.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:D :D
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 07 jun 2012, 15:54

čamac je napisao/la:Ima fakat finih sliba ovdje:

svaka ova sl govori hiljadu rijeci o svom voljenom klubu...zaista predivno
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 jun 2012, 15:54

Evo malo detaljnije kako se uzela prva titula. Da nas UDBA ne s.j.e.b.a istorija kluba bi sigurno bilo trofejnija. U BiH nam ne bi niko bio ni blizu mada je vremenom sve došlo na svoje. Sigurno bi postojao termin velika petorka yu fudbala.

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 07 jun 2012, 16:01

Trebalo bi od NS/FS BiH i zvanično zatražiti ispred kluba da nam se prizna i ta titula osvojena 1945 godine, to je u Hrvatskoj uradio Hajduk i priznali su im.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 jun 2012, 16:23

Krunić bi naravno bio pojačanje. Ali, da li je bolja politika dovesti njega ili pustiti Zolotića da igra, to je već druga priča.
Na još dvije pozicije postoje u ligi bolji igrači, a o trećoj bi se moglo raspravljati.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 07 jun 2012, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jun 2012, 16:24

SkyWallker je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ti misliš da krunić ili wagner ne bi imali mjesta u našoj startnoj postavi? ja mislim da bi. al' nebitno, poenta je ista, da mi NE dovodimo još uvijek najbolje igrače naše lige. ja sam rekao da se uglavnom slažem sa amarovom filozofijom da je to veći trošak nego što vrijedi - ali nije baš da ne bi bilo pojačanja i u našoj ligi.
Pored ovakvog naseg veznog reda sigurno ne bi ni jedan ni drugi, očit primjer ti je Stančeski koji je iz Borca doveden kao extra pojačanje a kod nas je obična nula bio, u Borcu je bio ono sto je nama Zeba, jos kad se Smajić oporavi onda pogotovo ne bi ova dvojica imala mjesta kod nas, sto se tiče opreme bilo koja marka samo ne prosjačka socijalna "Legea" :mrgreen: muka mi je od te marke više
to nije ista klasa igrača i nije dobro poređenje. wagner je gotovo deceniju jedan od najboljih igrača lige, a stančeski je imao jednu dobru sezonu. krunić je nekoliko sezona zaredom startao u jednoj ozbiljnoj i jakoj ligi, bio je i A reprezentativac, a stančeski se ne može pohvaliti bilo kakvim sličnim referencama.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jun 2012, 16:26

gollum je napisao/la:Krunić bi naravno bio pojačanje. Ali, da li je bolja politika dovesti njega ili pustiti Zolotića da igra, to je već druga priča.
Postoje još dvije pozicije na kojima u ligi postoje bolji igrači, a o trećoj bi se moglo raspravljati.
priča je čisto hipotetska, jer amar neće dovoditi ni wagnera ni krunića, u to sam siguran. ja se s takvom politikom 99% slažem, ali smiješno je reći da krunić ne bi bio TRENUTNO pojačanje.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 07 jun 2012, 16:29

Elegant je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

;)

Mislim da smo trenutno jedini klub koji ima ubjedivo najbolje pripreme u nasoj PL, naravno zahvaljujuci finansijama i šefu.
Ja mislim da smo ove pripreme u Austriji dobili zahvaljujuci nekom uefa programu i to besplatno :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jun 2012, 16:32

ChWilla je napisao/la:
gollum je napisao/la:Krunić bi naravno bio pojačanje. Ali, da li je bolja politika dovesti njega ili pustiti Zolotića da igra, to je već druga priča.
Postoje još dvije pozicije na kojima u ligi postoje bolji igrači, a o trećoj bi se moglo raspravljati.
priča je čisto hipotetska, jer amar neće dovoditi ni wagnera ni krunića, u to sam siguran. ja se s takvom politikom 99% slažem, ali smiješno je reći da krunić ne bi bio TRENUTNO pojačanje.
trenutno bi bio, jer nyema odlazi, ali na duze staze mi od njega ne bi imali nista, a sumnjam da i neko iz strucnog staba razmislja o njemu kao pojacanju, jer su mu vec 31 i kusur godine, tako da nam je ova prica, pa malo je reci glupa
Za zivot cijeli!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 07 jun 2012, 17:04

Sta mislite da li je ovo tacno, a koliko znam za njega je obestecenje 500.000 evrica
Maccabi iz Haife dovodi Svraku

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2012, 17:25

ZELJO MOJA je napisao/la:Sta mislite da li je ovo tacno, a koliko znam za njega je obestecenje 500.000 evrica
Maccabi iz Haife dovodi Svraku
Kad procitas tekst koji je napisan al pazljivo vidis da je navodno makabi zainteresovan i da novinar zna da je obestecenje za Svraku 500 000 h-eura i to je to.Nikakvog detalja sto pokazuje da je novinar samo nacuo nesto i nabacio to na papir u ovom slucaju internet.Vjeruj da ni on ne zna koliko ima istine u tome :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 07 jun 2012, 17:34

http://www.transfermarkt.de/en/branisla ... 51144.html" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

NIJE NIMALO LOŠ IGRAC!
MOGAO BI GA OSIM UPRATITI!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 07 jun 2012, 17:45

ChWilla je napisao/la:
Trenutno bi bilo pitanje,da li ima mjesta i na klupi.Prije nego što je otišao u Borac,bilo je nekog kontaktiranja,al ga Brko ne uze.A realno ove sezone je tanak bio skroz,tako da sigurno sa svoje 33 god nebi bio pojačanje!
Einigkeit und Recht und Freiheit

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 jun 2012, 17:51

E jbg, prošle sezone je bilo "Amar pravi pitu od govana", a sad odjednom imamo 11 najjačih igrača u ligi. Spustimo se malo.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2012, 17:55

gollum je napisao/la:E jbg, prošle sezone je bilo "Amar pravi pitu od govana", a sad odjednom imamo 11 najjačih igrača u ligi. Spustimo se malo.
Hajd objektivno: Najbolji napadac lige Adilovic zabio je najvise, Najbolji asistent Zeba napravio najvise asistencija, Najbolji golman Guso nije ga primio 100 godina :lol: najbolji zadnji vezni Svraka zasluzio poziv u repku, najbolji lijevi bek Kvesic bez konkurencije dodas li tome jos kostantono dobrog Nijemu ove godine i po par dobrih partija Bogicevica i kompanije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.