Genghis je napisao/la: vidi se da si još svjež ... nije to poenta foruma , ima par forumaša koji pokušavaju da nametnu neku normalnu diskusiju, ali to nije bit foruma - normalno se diskutuje sa ljudimo uživo, na kafi i tako to, a ovaj forum ti je više za liječenje frustracija i tako to ... prema nekima, ja naravno ne spadam u tu grupu () ...
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Marcelo: "Messi es el mejor jugador del mundo"
Evo i sami igraci Reala priznaju neke opštepoznate stvari, samo ovdje forumaši glume katolike vece od samog Pape
A zbog ove izjave Marcela ce se Kristina jako naljutiti
Evo i sami igraci Reala priznaju neke opštepoznate stvari, samo ovdje forumaši glume katolike vece od samog Pape
camp je napisao/la:Marcelo: "Messi es el mejor jugador del mundo"
Evo i sami igraci Reala priznaju neke opštepoznate stvari, samo ovdje forumaši glume katolike vece od samog Pape![]()
Jesi vidio da je poslije opovrgnuo to što je " izjavio " ?? Kaže, novinari iz konteksa citiraju moje izjave
Papa najveci vjernik?camp je napisao/la:Marcelo: "Messi es el mejor jugador del mundo"
Evo i sami igraci Reala priznaju neke opštepoznate stvari, samo ovdje forumaši glume katolike vece od samog Pape![]()
A jel, koji si ti ono razred sine
A ti bi sine mogao za promjenu napisati neki normalan post na ovom forumu, na ovim temama, ne moraš u svakom postu pokušavat' ismijat' nekoga, uvrijedit ili nešto slično tome.
Plotin bi se slozio, Sokrat mozda, Nietzsche ne bimandraX je napisao/la:A ti bi sine mogao za promjenu napisati neki normalan post na ovom forumu, na ovim temama, ne moraš u svakom postu pokušavat' ismijat' nekoga, uvrijedit ili nešto slično tome.
A jest, da samo pitanje raspravljanja o sportu namece zakljucak da je nenormalno o tome raspravljati sto bi reklo da ti je sami temeljni zakljucak pogresan a ko grijesi u temeljima, ja mu necu nametati istinu
kamenito je saznanje
Jel ovo izroni odnekud onaj hairlija koji se fura na Nietzschea

Ja nisam čuo za Plotina mislioca, jedino Platona 
- tyler durden
- Kontakt:
onda trebas vise citatzizu1991 je napisao/la:Ja nisam čuo za Plotina mislioca, jedino Platona
zavidna elokvencija i poznavanje terminologije obicno vezane za filozofijucamp je napisao/la:Jel ovo izroni odnekud onaj hairlija koji se fura na Nietzschea![]()
kako prodje mala matura?
al hebajiga
e moj zizu, al dobar ti je nick
http://hr.wikipedia.org/wiki/Plotin" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Kako vidim onom homicu se "digo u gacama" na ovna.madridist je napisao/la:@arena odgovorio sam al obrisase, preformulisacu,dakle posto ne znam ko te vise pali Ronaldo ili ovca ne mogu dati precizan odgovor, p.s. pozdrav gerinom carpenteru .
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 07 jun 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Buraz ja svoju ljiljan zastavu pronosa po mnogim tekmama u Bosni i Evropi.madridist je napisao/la:e pa hebi ga ja jesam madridista for life al jarane ima se pričat i o drugim stvarima osim o fudbalu-a i tu ,obojica smo Bosanci i podržavamo BiH tako da ko zna ....(nismo bp arena da slinimo za Ronaldom i shaun the sheep-om)
a za Moua-ne znam jel misliš da me smeta to što je radio u Barci pa zato ovaj skeč,meni je to potpuno ok i da je kopačke čistio Gvardioli nekad,danas je on za Pepa space shuttle, jer Mou je najveći trener današnjice a Pep samo mediokritet(to će ti sam dokazat ako mu neko ponudi posao).
Organski ne podnosim onoga koji nije ni sletio u BiH a vec joj busen mrzi.
p.s. a u biti samo se dobro zezam sa slikama arogantnog idijota....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Da ne zaboravvimo - zene se ne broje - Kristine ni na vidiku.
Sreća pa Pele ne čita ovaj forum.Sigurno bi umro od ljubomore.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije problem ne znati, problem je praviti se da znaš a ne znaš, i moj post nije zvučao kao zaključak, nego kao iznošenje mišljenja za tvoju informaciju
kroz koliku dioptriju?bparena je napisao/la:Kako vidim onom homicu se "digo u gacama" na ovna.madridist je napisao/la:@arena odgovorio sam al obrisase, preformulisacu,dakle posto ne znam ko te vise pali Ronaldo ili ovca ne mogu dati precizan odgovor, p.s. pozdrav gerinom carpenteru .
Sta je ovo, poredali se po prirodnoj visinibparena je napisao/la:
Da ne zaboravvimo - zene se ne broje - Kristine ni na vidiku.![]()
![]()
FORZA NAPOLI
ostajem pri tvrdnji da se ti pališ na njeg,al to pokušavaš sakrit ovim komentarima,meni ne smeta tvoj izbor ,ovo je free country.bparena je napisao/la:Buraz ja svoju ljiljan zastavu pronosa po mnogim tekmama u Bosni i Evropi.madridist je napisao/la:e pa hebi ga ja jesam madridista for life al jarane ima se pričat i o drugim stvarima osim o fudbalu-a i tu ,obojica smo Bosanci i podržavamo BiH tako da ko zna ....(nismo bp arena da slinimo za Ronaldom i shaun the sheep-om)
a za Moua-ne znam jel misliš da me smeta to što je radio u Barci pa zato ovaj skeč,meni je to potpuno ok i da je kopačke čistio Gvardioli nekad,danas je on za Pepa space shuttle, jer Mou je najveći trener današnjice a Pep samo mediokritet(to će ti sam dokazat ako mu neko ponudi posao).
Organski ne podnosim onoga koji nije ni sletio u BiH a vec joj busen mrzi.
p.s. a u biti samo se dobro zezam sa slikama arogantnog idijota....
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
pogledaj sliku na prosloj stranici .Spartak je napisao/la:kroz koliku dioptriju?bparena je napisao/la:Kako vidim onom homicu se "digo u gacama" na ovna.madridist je napisao/la:@arena odgovorio sam al obrisase, preformulisacu,dakle posto ne znam ko te vise pali Ronaldo ili ovca ne mogu dati precizan odgovor, p.s. pozdrav gerinom carpenteru .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.