Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

bparena
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la bparena » 07 jun 2012, 21:27

@madridist
ko sto kazes - slobodna zemlja i imas pravo na misljenje a ja na prezir prema tom covjeku koji se onako arogantno nosio prema nasem gradu i drzavi. On i Nani su mi najodvratniji ljudi u fudbalskom dresu i ti si u pravu - patim ja i nadam se da ce docekati na nekom stadionu Beograd/Santiljana i flasa u glavu. Ko onako otvoreno mrzi moj grad i drzavu malo je reci da i ja njega ne volim. Zasto velikom Raulu priznam i karakter i znanje u igri. Nije bio sup.k ko ovaj derpe.....

p.s. moguce da bi bio zavidan u slucaju da je bolji od najboljeg. I ti znas da ljudi ne vole arogantne. Sad ce EP pa sad nek pokaze sta zna. I nek bar nauci pucati penale mozda Euzebijov Portugal i osvoji EP. On je samo supc.c isprojektovan u masineriji koju godinama yebe jedan klipic :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 jun 2012, 21:40

kažem ja ko se ljuti taj se voli-nemoj sakrivat džaba cio forum zna šta osjećaš
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 jun 2012, 22:49

I sta sad .. ko je bolji .. Barsa ili Real ? :lol: :lol: :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jun 2012, 23:05

Opet ovaj @Spartak po starom, ohladi čovječe, šta si navalio bez veze...napiši nekad nešto korisno, pametno (ako si u stanju)...za razliku od ovog sad...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2012, 01:42

Ma ko *ebe i Real i Barcelonu, bilo ih je, sada su, i biće a mi ćemo da odemo pod crnu zemlju a da ni eura nismo zaradili od našeg " navijačkog " duha :mrgreen: da se svađam ovdje s nekim oko toga ? Ne pada mi na pamet :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 jun 2012, 01:47

zizu1991 je napisao/la:Ma ko *ebe i Real i Barcelonu, bilo ih je, sada su, i biće a mi ćemo da odemo pod crnu zemlju a da ni eura nismo zaradili od našeg " navijačkog " duha :mrgreen: da se svađam ovdje s nekim oko toga ? Ne pada mi na pamet :lol:
Zizu to je ok razmisljanje - odvij 2-3 stranice unazad i pogledaj da li je svadza ono sto mene nosi ili je zezancija sa onom slkom. Doduse jesam rekao da organski ne podnosim Ronalda i Nanija zbog njihovog ponasanja u BiH, ali iznenadzen sam ovim kulturnim ambasadorima i njihovim postovima poslije... :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2012, 08:41

slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 jun 2012, 11:10

Nisam ni vidio - tnx mandrax :)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 08 jun 2012, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jun 2012, 12:51

Fulio si temu drug :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 jun 2012, 09:51

Mozda i sad fulam ali ne znam gdje da napisem.... :)

http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/re ... trick.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja mislim da je ono crno zavidno magare zavrsilo u bolnici nakon novog šoua vanzemaljca. :D

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 10 jun 2012, 10:39

A u kategoriji dirty talk ili ti govor mrznje (u prevodu s ovakvim intelektom nikad cure il momka necu imat ) pobjednik je (opet) one and only bpareeeeenaaa! Koji je by the way vjerovatno ovaj nenadmasni talent za olajavanje naslijedio od grandpe goebelsa.
Don Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 jun 2012, 22:15

slika

sta reci 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 jun 2012, 23:03

Gospodin 8-) 8-) 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 jun 2012, 08:37

Upravo sam vidio ovu sliku, respect.

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 12 jun 2012, 06:21

slika

A vidi ove slike iz naftalina :mrgreen: Guardiola, Raul, Anelka i izdajnik Juda (u pozadini Cocu, cini mi se)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jun 2012, 08:58

U utakmici drugog kola grupe B Evropskog prvenstva između Portugala i Danske (3:2), navijači reprezentacije koja je na kraju izgubila, skandirali su Cristianu Ronaldu pjevajući "Messi, Messi, Messi...".

[youtube][/youtube]

Kapiten Portugala i igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo jučer definitivno nije imao svoj dan kada je riječ o davanju golova. Iako je imao nekoliko odličnih šansi, Ronaldo se nije uspio upisati u strijelce. U jednom trenutku, navijači Danske su provocirali zvijezdu Real Madrida pjevajući "Messi, Messi, Messi....". Nakon utakmice, Ronaldo im je i odgovorio.

"Znate li gdje je Messi bio u ovoj fazi takmičenja južnoameričkog prvenstva? Znate li? Bio je eliminisan sa Copa Americe, koja se održavala u njegovoj zemlji. Vjerujem da je to gore, zar ne? Ja sam ovdje sretan", izjavio je Ronaldo nakon utakmice vidno ljut na navijače protivničke ekipe, iako tvrdi suprotno.

"Sada bih potpisao da Portugal osvoji Euro, a ja ne postignem nijedan gol", dodao je Ronaldo.

On je još jednom ponovio kako njegova ekipa ima velike šanse proći u četvrtfinale Eura ukoliko pobijedi Holandiju.

:lol: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jun 2012, 10:11

Rekao je istinu.

drugo je sto ne zna to pametno upakovati kao neko,nego ono implusivno na pitanje novinara reci sta mu je na pameti.

nek osvoji,nek ode na odmor ranije sto se mene tice svejedno mi je :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 jun 2012, 10:19

1/4 finala Cope i grupna faza eura , biti najbolji igrac na terenu u copi i najgori u grupnoj fazi eura , istina , istina :twisted:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 jun 2012, 10:26

blablabla...i biti najbolji igrač u finalu kupa kralja je blabla.....calma Tuco calma :lol: :lol: :lol: :lol:
Don Alfredo Di Stefano

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 jun 2012, 10:49

Mislim da to nije ispravan prevod teksta. Rekao je nešto u smislu da i Messi ponekad ima "loš" dan, da se to događa i najboljim.

Koliko medji tome pridaju pažnju kao da je postigao 3 autogola svojoj repki a ne fulo šanse. Pa šta, fudbal je to. :roll:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.