FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Amoxicillin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- BolanBolan
- Kontakt:
Dres sa Jako stranice, među novim ponuđenim, dod'o grb u Paint-u i Coca-Cola stavio zato što imam kao font na kompu da ne tražim sliku Code ili nešto slično...

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
ivan.balic
- Kontakt:
Evo našao sam opremu koju nosi Olimpic. Mislim da nedostaje jedna garnitura. Pošto je JAKO, evo možda pomogne u razgovoru oko opreme. Pozdrav komšije.

Novi Amarov lopovluk. Opet trebaju djeca kupiti opremu da prvi tim dobije besplatno. I ovog puta se prekida saradnja jer od Macrona veliki broj djece nije kupio opremu pa se ne može nadopuniti oprema prvom timu. Sada će još teže ići. Ne mogu ljudi platiti svakih malo po 250 KM. Onda plaćati trenerima ispod ruke, pa lopovluke oko prevoza djece na utakmice po okolnim selima itd. A ono škola najlošija u gradu. Vidi se po juniorima. Da ne pričam o ovim mlađim koje tambura ko stigne. Jedino su kadeti solidni, ali ništa više od toga.
Juniori:
1. ŠIROKI B. 26 19 2 5 77 30 +47 59
2. OLIMPIC 26 19 2 5 68 32 +36 59
3. SARAJEVO 26 18 2 6 73 34 +39 56
4. ŽELJEZNIČAR 26 16 5 5 75 36 +39 53
Juniori:
1. ŠIROKI B. 26 19 2 5 77 30 +47 59
2. OLIMPIC 26 19 2 5 68 32 +36 59
3. SARAJEVO 26 18 2 6 73 34 +39 56
4. ŽELJEZNIČAR 26 16 5 5 75 36 +39 53
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Zar Olimpic ne nosi GIVOVA opremu
- BolanBolan
- Kontakt:
Sa Wikipedie - JakoBlueBoy1921 je napisao/la:Zar Olimpic ne nosi GIVOVA opremu
Bosnia and Herzegovina:
NK Široki Brijeg
FK Olimpic Sarajevo
NK GOŠK Gabela
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Ja sam čuo da se zakotrljalo sa jednom Italijanskom markom, ali eto valjda Aco zna bolje.Valjda ćemo jednom potpisati sponzorski ugovor duži od godinu dana.
DRUG NEBI TI PUNCA
naravno... samo kod nas se ne priznaju titule...BlueBoy1921 je napisao/la:Trebalo bi od NS/FS BiH i zvanično zatražiti ispred kluba da nam se prizna i ta titula osvojena 1945 godine, to je u Hrvatskoj uradio Hajduk i priznali su im.
cini mi se da su i zvezdi priznali titulu iz 1946, kao i vardaru i buducnosti...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
E sta mi uradiste?
Sacu da uradim kolekciju JAKO nasih dresova u realnom svijetu. Bez nekih izmisljenih sponzora i slicnih stvari! Zuka i BolanBolan, dobri dresovi!

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
sad sretoh u komsiluku Pehilja ode da trci i kaze dogovorio s amarom 2,5 godine..............pola 12 a trci kaze hoce da se nametne.......svaka mu cast na ozbiljnosti 
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Šta bi sa kappa opreme, ??
- SkyWallker
Najrealnija opcija za dresove je po meni "Jako" po svim nekim segmentima, evo ovi Macron nazovi ih dresovi jesu lijepi za oko ali su maltene obične majice grb je lijepljen kao i sam naziv "Macron" pa koliko puta su se odljepljivali samo sto naziv "Code" sto "Macron"
a i marka je dovedena preko nekih posrednika ne direktno, jbg tesko je dovesti "Adidas", "Di Kappu", "Pummu" i druge ne treba se zamarati toliko oko tih dresova, kada bi to "Jako" bio mogli bi biti svi zadovoljni jer je pristupačna i za nase uslove jeftina a kvalitetna i moderna marka.
UGLAVNOM SAMO NE MERHAMET "LEGEA" !!!!
UGLAVNOM SAMO NE MERHAMET "LEGEA" !!!!
Zadnja izmjena: SkyWallker, dana/u 08 jun 2012, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
fali SlobodaBolanBolan je napisao/la:Sa Wikipedie - JakoBlueBoy1921 je napisao/la:Zar Olimpic ne nosi GIVOVA opremu
Bosnia and Herzegovina:
NK Široki Brijeg
FK Olimpic Sarajevo
NK GOŠK Gabela
inače, meni je svejedno šta ćemo nositi, samo (kao i većina, izgleda) ne bih volio Legeu, Jako mi je zanimljiv, a ostale moguće talijanske marke su već poznate, pa ne trebam komentarisat'
niko ne zna šta će igrači nositi sljedeće sezone, Kappa je jedna od mogućih opcija, izgleda...AboveTheLaw je napisao/la:Šta bi sa kappa opreme, ??
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo uspio sam napraviti kolekciju dresova od JAKO u realnom modu, bez neki fantazija! Pogledajte....
1. Domaca kolekcija
- 
- 
2. Gostujuca kolekcija
- 
3. Golmanska kolekcija
- 

4. Trening kolekcija
- 

1. Domaca kolekcija
- 
- 
2. Gostujuca kolekcija
- 
3. Golmanska kolekcija
- 

4. Trening kolekcija
- 

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- plava grbavica
- Kontakt:
za sad je ovako
gušo,čolić,kvesić,zoletić,kerla,bogićević,bešlija,zeba,selimović,bekrić,smajić
rezerve:bukvić, vasiljić,stanić,jamak,čolić,brković,adilović
gušo,čolić,kvesić,zoletić,kerla,bogićević,bešlija,zeba,selimović,bekrić,smajić
rezerve:bukvić, vasiljić,stanić,jamak,čolić,brković,adilović
Udruženje za podsticaj kulture i sporta "Profesional" i KJP ZOI'84. od 14. do 17. juna na Bjelašnici organizuju međunarodni regionalni turnir za mlade nogmetaše do 17. godine - "Igraj nogomet, živi život".
Na turniru, koji će se igrati na stadionu "Babin do", učestvovat će osam ekipa - Dinamo (Zagreb), Crvena zvezda (Beograd), Novi Pazar, Budućnost (Podgorica), Olimpija (Ljubljana) te Sarajevo, Željezničar i Olimpic (Sarajevo).
Po riječima Jasmina Terovića, zamjenika direktora firme ZOI'84., želja organizatira je da turnir postane tradicionalan i da budućnosti okupi i najbolje seniorske ekipe iz regiona i Evrope.
Ekipe bit će podijeljene u dvije grupe, a sve do finala dnevno će se igrati po četiri utakmice. Prvoplasirane ekipe u grupama igrat će finale, dok će drugoplasirane boriti za treće mjesto.
Organizatori turnira na kraju će proglasiti najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira.
Evo i nasi mladi ce biti na ovom turniru.
Na turniru, koji će se igrati na stadionu "Babin do", učestvovat će osam ekipa - Dinamo (Zagreb), Crvena zvezda (Beograd), Novi Pazar, Budućnost (Podgorica), Olimpija (Ljubljana) te Sarajevo, Željezničar i Olimpic (Sarajevo).
Po riječima Jasmina Terovića, zamjenika direktora firme ZOI'84., želja organizatira je da turnir postane tradicionalan i da budućnosti okupi i najbolje seniorske ekipe iz regiona i Evrope.
Ekipe bit će podijeljene u dvije grupe, a sve do finala dnevno će se igrati po četiri utakmice. Prvoplasirane ekipe u grupama igrat će finale, dok će drugoplasirane boriti za treće mjesto.
Organizatori turnira na kraju će proglasiti najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira.
FKŽ !
TeaM87 je napisao/la:Udruženje za podsticaj kulture i sporta "Profesional" i KJP ZOI'84. od 14. do 17. juna na Bjelašnici organizuju međunarodni regionalni turnir za mlade nogmetaše do 17. godine - "Igraj nogomet, živi život".
Organizatori turnira na kraju će proglasiti najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira. I naravno prenos na TVSA!![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- KB-TM87
- Kontakt:

još 17 dana...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.