FK Rudar Prijedor

djidjipalermo
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la djidjipalermo » 08 jun 2012, 11:37

Nadjoh na netu slike stadiona u PD... Posto je ovaj forum "uzak", desni klik i open image in new tab...

slika

slika

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 jun 2012, 12:34

Koliko sam načuo tribina bi trebala biti gotova do jula a tada će na otvoru nove tribine gostovati FK Vojvodina iz Novog Sada...Zna li iko kakv je situacija sa golmanima? Jel tripiću i coi istekao ugovor?čujem da će Ramić i Goca produžiti ugovore a da će Jevtić opet pokušati naći ino-angažman pa ako ne uspije eto ga opet kod nas :D Valjalo bi i da Tosun ostaje,jest da je bio kloc u početku ali kasnije se raspucao ...jbg 14 utakmica i 7 golova ,nije loše 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

djidjipalermo
Kontakt:

Post Postao/la djidjipalermo » 08 jun 2012, 13:07

Vosa dolazi?

Eto onda i nas vjerovatno dole, nismo se vidjeli duuugooo :D

Salim se, super je to... Taman prilika da vidite gdje ste u odnosu na jedan izuzetno jak tim...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 jun 2012, 13:55

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Koliko sam načuo tribina bi trebala biti gotova do jula a tada će na otvoru nove tribine gostovati FK Vojvodina iz Novog Sada...Zna li iko kakv je situacija sa golmanima? Jel tripiću i coi istekao ugovor?čujem da će Ramić i Goca produžiti ugovore a da će Jevtić opet pokušati naći ino-angažman pa ako ne uspije eto ga opet kod nas :D Valjalo bi i da Tosun ostaje,jest da je bio kloc u početku ali kasnije se raspucao ...jbg 14 utakmica i 7 golova ,nije loše 8-)
Mislim da je to za Vojvodinu suplja prica, Tripic je povrijedjen ozbiljnije ,koliko sam cuo da njega nema 5-6 mjeseci , a za Nikolica ne znam,dobar je on golman samo se opustio previse pred kraj sezone...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 19 jun 2012, 14:41

Cujem da bi se mogao Dzafa vratiti....zna li iko ista o tome?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 20 jun 2012, 17:01

Tesko da ce Gavran pustiti Dzafu...

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 21 jun 2012, 23:02

http://pressrs.ba/sr/sport/sportske_ves ... orcem.html" onclick="window.open(this.href);return false;

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 22 jun 2012, 23:17

Ma šta je sa mojim Rudarem,šta ćemo ove godine Prijedoru grade nemoj dozvoliti da nam se klub otisne nizbrdo.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 23 jun 2012, 00:20

A šta je tebi čovječe, što si pesimista, vidiš da sve ide kako treba, šta ti sad ne valja? :D

slika

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2012, 17:52

Mozel slika stadiona kao maketa, koliko tribina ima ?

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 23 jun 2012, 22:31

nime_tm87 je napisao/la:Mozel slika stadiona kao maketa, koliko tribina ima ?
Stadion ima dvije tribine, staru zapadnu:
slika
I ovu novu istocnu sto prave.

Postoji i "tribina" na sjeveru za gostujuce navijace, ista kakva je bila u Banja Luci.

Baklja
Kontakt:

Post Postao/la Baklja » 24 jun 2012, 01:42

Samo nek se gradi...;)))
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 jun 2012, 13:17

Izgleda će se na novu tribinu(istok) postavljati 2606 stolica :D ..A sjećam se da je prvobitno bilo planirano oko 1750 tako da je ovo super stvar 8-) Zajedno sa zapadom ,stadion će imati minimum 4000 sjedećih mjesta što je sjajno a i optmalno u ovim uslovima 8-) ...E jednog lijepog dana kad bude para :mrgreen: natkriti čitav zapad i istok i biće super... 8-)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 jun 2012, 14:51

Srdjan Stojnic i Stefan Dujakovic jel :? :? :?

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 jun 2012, 15:04

rudarprijedor je napisao/la:Srdjan Stojnic i Stefan Dujakovic jel :? :? :?
Pa priča se i o njima i o Leonidu Čoriću,Perici Ivetiću,Mladenu Lučiću,Sanelu Trebinjcu čak i o Džafi..ali još uvjek nema zvaničnih informacija...Što se mene tiče Od svih nabrojanih bio bi zadovoljan Lučićem ,Ćorićem i Džafićem 8-)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 24 jun 2012, 15:24

Stojnić je sin šefa našeg. :? A Dujaković je rezervna varijanta ukoliko ne dođe do dogovora sa Trebinjcem.
Što se mene tiče, odličan posao bi bilo dovesti Džafu, Ćorića i Trebinjca, zadržati Mikaru još jednu sezonu, zadržati Jevtu i Rovčanina i Tosuna, što je skoro pa i nemoguće, al' aj. :D

Tribina ideee...

slika

slika

Uskoro postavljanje stolica na Gradskom stadionu u Prijedoru

Uporedo sa formiranjem igračkog kadra za narednu sezonu, U fudbalskom klubu “Rudar Prijedor” se radi i na stvaranju svih potrebnih uslova za takmičenje u Premijer ligi BiH, jer je Gradski stadion u našem gradu je jedan od šest koji nisu dobili zeleno svjetlo od Komisije za licenciranje zbog manjka sjedećih mjesta. Zbog toga su za takmičenje u narednoj sezoni Prijedorčani morali da prijave i Gradski stadion u Banjaluci, ali svi u taboru “rudara” sa Sane se nadaju da će do početka prvenstva na novoizgrađenu istočnu tribinu Gradskog stadiona u Prijedoru biti postavljeno 2606 stolica. Tako bi Prijedorčani svoje utakmice kao domaćini igrali u svom gradu.

GradPrijedor

Eto sad znamo da će kapacitet stadiona biti nešto više od 4000 sjedećih mjesta.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 24 jun 2012, 18:28

Cuo sam da Stojnicev mali nije los...a za ovog drugog ne znam. Da je Dzafu vratiti i ostaviti Tosuna... :O

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 25 jun 2012, 14:34

Na listi želja Rudar Prijedora...

Ekipa Rudar Prijedora danas će početi pripreme za narednu sezonu Premijer lige BiH, a očekuje se dosta novih imena. Čelnici Rudara su imali sastanak sa ljudima iz banjalučkog Borca pa se očekuje da iz redova ovog tima na pozajmicu dođu Siniša Dujaković, Srđan Stojnić i Perica Ivetić, koji se nije dogovorio sa Banjalučanima oko smanjenja uslova iz ugovora, pa trenira odvojeno od ekipe. Želja Prijedorčana je i da angažuju Miodraga Gigovića i Nemanju Stjepanovića, koji su u protekloj sezoni bili u Kozari.

Biće i dosta igrača na probi, a očekuje se dolazak golmana Marka Nikolića, mladog čuvara mreže koji je prošao školu beogradskog Partizana. Od dolaska Mladena Lučića na pozajmicu iz Borca najvjerovatnije neće biti ništa, pa su se Prijedorčani okrenuli ka mladom Beograđaninu.

Osim njega na prvo okupljanje trebao bi doći Šerih Hasić iz velikokladuškog Krajišnika, a on je još igrao za zenički Čelik, Slobodu iz Tuzle, Zvijezdu Gradačac, srbijanski Novi Pazar i švajcarski Kriens. Po Stojnićevom ukusu su i doskorašnji vezista Sloge iz Doboja Nemanja Kokanović, koji je ranije igrao u Slovačkoj, te internacionalac iz Dominikanske Republike Edward Acevedo Cruz, koji je u protekloj sezoni nosio dres nekadašnjeg šampiona BiH Modriče Maxima.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 26 jun 2012, 20:16

Očito će Rudar postati filijala Borca,a i to nije loše ako će taj isti Borac Vama pomoć u svakom pogledu,a ne samo da Vam kupi igrače a zato nedaju ni kinte,a kad dođu kod Vas i navijači i klub Vas tretira nižim rangom štosam i sam doživio.Treba sjekire zakopati al samo treba i neka pravila uvesti.Neznam što ste dobili za ove igrače zadnjih godina al mislim kako se to u klubu radi sigurno ništa.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 27 jun 2012, 23:08

S devetoricom fudbalera koji su u prošloj sezoni nosili dres Rudar Prijedora, a bio im je istekao ugovor, postignut je dogovor i na njih će trener Velimir Baja Stojnić računati i u narednom prvenstvu. To su: Goran Kotaran, Emilko Janković, Marinko Rastoka, Goran Kecman, Nebojša Šodić, Luka Kujundžija, Miloš Srndović, Anel Ramić i golman Aleksandar Nikolić.
-Uradili smo veliki posao, klupsko rukovodstvo je dogovorilo s pomenutim igračima saradnju u budućem periodu i sada se okrećemo pojačanjima. Još zvanično niko nije došao, pojedini fudbaleri koji su došli na probu nisu zadovoljili, svaki dan na treninzima imaćemo po nekoliko novih imena. Oni koji zadovolje naše kriterijume s njima će biti potpisani ugovori. Pored gore navedene devetorice treba istaći da u klubu ostaje i veteran Borislav Mikić je odlučio da i dalje igra i na njega najozbiljnije računamo – istakao je šef struke prijedorskog premijerligaša Velimir Baja Stojnić.

Kako smo uspeli da saznamo apetite trenera „rudara“ nisu zadovoljili golmani Igor Božić (Proleter, Teslić) i Marko Nikolić (Mladi radnik), kao ni desni bočni fudbaler Milorad Jovanović (Borac, Čačak). Oni su se vratili u klubove iz kojih su došli u grad na Sani.
-Nećemo gomilati igrački kadar, samo ono što nam je potrebno i kvalitetom odgovara angažovaćemo, a ovi mladi fudbaleri bi trebalo da idu u drugom pravcu, svog sazrevanja i usavršavanja. Možda se jednog dana i vrate u Prijedor, ko zna. Konkurenciji na golmanskoj poziciji želimo da pojačamo do maksimuma tako da će Zoran Rodić ići u sredinu gde će moći da brani i da ima takmičarske utakmice – rekao je Stojnić.

Zvanično iz kluba je otišao samo Vedran Kantar koji je prešao u komšijski Borac iz Banjaluke. One je licenciran za Banjalučane u evrokupovima, a papire je još jedino zatražio napadač Damir Tosunović.
-Tosunović želi da ide, traži novi klub i zvanično je podneo zahtev za podizanje papira. S njim ćemo napraviti sporazumni razlaz jer je na njemu prisutna velika želja da se okuša u nekoj novoj sredini, pa ćemo mu izaći u susret – dodao je strateg Prijedorčana.

Na prvom okupljanju u ponedeljak nisu se pojavili, neopravdano, Goran Mirović i Damir Rovčanin, pa u ovakvim slučajevima šef stručnog štaba piše displinske prijave protiv neposlušnih igrača koji su se ogrešili o klupsku disciplinu.
-Videćemo ustvari o čemu se tu radi. Oni su ugovorom vezani za Rudar Prijedor, nisu se pojavili na prozivci niti su izostanak opravdali, nisu se nikome javili. Uradiću ono što ovakve situacije zahtevaju i videćemo šta je po sredi. Disciplina mora da bude na visokom nivou – jasan je Stojnić.

Dolazi Huseinbašić
Nermin Huseinbašić, fudbaler Zvijezde iz Gradačca pojavio se na treninzima Prijedorčana i on će biti nekoliko dana na probi.
-Reč je o kvalitetnom i iskusnom fudbaleru, videćemo na kojem je nivou i ukoliko zadovolji naše kriterijume ostaće u Rudar Prijedoru – istakao je Stojnić.

Znači do sad otišli Kantar,Jevtić i vjerovatno Tosunović.Sve dobri igrači ali uprkos njihovom odlasku mislim da ćemo imati odličan tim u narednoj sezoni 8-)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Morpheus i 24 gosta.