Eto onda i nas vjerovatno dole, nismo se vidjeli duuugooo
Salim se, super je to... Taman prilika da vidite gdje ste u odnosu na jedan izuzetno jak tim...
Mislim da je to za Vojvodinu suplja prica, Tripic je povrijedjen ozbiljnije ,koliko sam cuo da njega nema 5-6 mjeseci , a za Nikolica ne znam,dobar je on golman samo se opustio previse pred kraj sezone...mnogo_smo_jaki je napisao/la:Koliko sam načuo tribina bi trebala biti gotova do jula a tada će na otvoru nove tribine gostovati FK Vojvodina iz Novog Sada...Zna li iko kakv je situacija sa golmanima? Jel tripiću i coi istekao ugovor?čujem da će Ramić i Goca produžiti ugovore a da će Jevtić opet pokušati naći ino-angažman pa ako ne uspije eto ga opet kod nasValjalo bi i da Tosun ostaje,jest da je bio kloc u početku ali kasnije se raspucao ...jbg 14 utakmica i 7 golova ,nije loše

Stadion ima dvije tribine, staru zapadnu:nime_tm87 je napisao/la:Mozel slika stadiona kao maketa, koliko tribina ima ?

Pa priča se i o njima i o Leonidu Čoriću,Perici Ivetiću,Mladenu Lučiću,Sanelu Trebinjcu čak i o Džafi..ali još uvjek nema zvaničnih informacija...Što se mene tiče Od svih nabrojanih bio bi zadovoljan Lučićem ,Ćorićem i Džafićemrudarprijedor je napisao/la:Srdjan Stojnic i Stefan Dujakovic jel![]()
![]()

Samo cu reci Vi ste glavni kandidati za ispadanje..Rudar je glavni kandidat za ispadanje..a i doveli ste nikog a otislo sve najbolje iz kluba sto ste imali,sad ce Stojnic dovesti sina da vas vadi....puno srece s strucnjakom i filozofom Stojnicem...poozzastra1922 je napisao/la:da ovaj nermin huseinbasic nije mozda nedim huseinbasic.ovaj nermin je na zalasku karijere i skoro je operisan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.