Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Gazi ga HusrefeGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa očisti monitor ponekadNisi valjda i njega uflekao od silnog igrača džepnog bilijara.
![]()
![]()
Nisam, ja to ne radim
Ma neka je, nisam ništa razmjenio, nisam se dopisivao preskočio brzobagrcavi je napisao/la:Prigorila maloma boli te briga oženi se zbog papira
Al pojačal ono ide refren nešto, Niko kao moj Bosanac
I ja je pitam kak ti je to muzika
Ona piše nešto na Engleskom, il ne zna naš il nije naša
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta je ovo, ođe sve u15 
Teska srca sam donio tu odluku,ali sve za zdrav zivot i masivnostbagrcavi je napisao/la:auuuuuu ako si se odrekao alkohola i roštilja onda je to baš ozbiljno.Aferim tako treba !
@legenda reala
Misli sta hoces,nisam ja ko ti metilj citav dan plazam muda po krevetu i cekam da mi se treba skine na onom chatu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
za 7 dana će mi biti 14 godinaZenichanin je napisao/la: Bazeni kad ces napunit tlinest godina, da pravimo dernek, da pijemo
- Emir ZENICA
- Kontakt:
oni ti ga puse @harry,harry,haaaaryyyy
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
eee nisam više najmlađi forumaš 
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi i ti među njimaEmir ZENICA je napisao/la:oni ti ga puse @harry,harry,haaaaryyyy
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi vidio slika, na svakoj slici sa neke dvije, kako sam shvatio one se otimaju za njega, na exkurziji su se počupale za kosu, koja će biti s njim (iz provjerenih izvora sam saznao)bagrcavi je napisao/la:e moj bazeni ja sam konto da ti imaš više godina
Oduvijek. Ista krvANTIFA ! je napisao/la:-HAR3- je napisao/la:Od sutra uz bracu poljake
Od kad smo braca sa njima ?
FORZA JUVE !!!
legenda reala je napisao/la:Jesi vidio slika, na svakoj slici sa neke dvije, kako sam shvatio one se otimaju za njega, na exkurziji su se počupale za kosu, koja će biti s njim (iz provjerenih izvora sam saznao)bagrcavi je napisao/la:e moj bazeni ja sam konto da ti imaš više godina![]()
Vidio sam i ja slike, izgleda Bazeni zavodnik pravi
Ti baš prolupo Denga, čuj braća sa poljacima. ccc-HAR3- je napisao/la:Oduvijek. Ista krv![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ljubav nema granica
Denga da se i u Kineskinju zaljubio, rekao bi da je to ista krv
o kakoj lijepoj Sandžaklijki da ne pričamo

Denga da se i u Kineskinju zaljubio, rekao bi da je to ista krv
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ljudi, je li se nekom desilo da se neka stranica sama otvori, npr na fbu odjednom mi otvori neki profil?
Jest , zli duhovi ti napali kompjuter.Unica_Liverpool_ je napisao/la:ljudi, je li se nekom desilo da se neka stranica sama otvori, npr na fbu odjednom mi otvori neki profil?
FORZA JUVE !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ima li neko neki ozbiljan odgovor?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zeničanin zvani Emir poceo da uhodi posten narod 
ma ono nije ništa,tek večeras stižu prave slike s kupanja,plaže,hotela ono je samo prva rundabagrcavi je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Jesi vidio slika, na svakoj slici sa neke dvije, kako sam shvatio one se otimaju za njega, na exkurziji su se počupale za kosu, koja će biti s njim (iz provjerenih izvora sam saznao)bagrcavi je napisao/la:e moj bazeni ja sam konto da ti imaš više godina![]()
Vidio sam i ja slike, izgleda Bazeni zavodnik praviugledo se na nas
![]()
![]()
na koga drugog sam se mogao ugledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.