Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- pinturicchio30
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Moggi malo serenda sa tom izjavom hehe, realno malo je vise podcjenio Robina i Dzeku.. Al slazem se da bi Suarez bio najidealniji za nas... Moj izbor ovim redom Suarez, RVP, Cavani... Nebi mi vala smetalo da dodju i dvojica od ovih
malo maste..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Juvelandia
- Kontakt:
izgleda stvarno kupismo ovog El Kebaba iz Brescie, al ide u Pjeskaru za Verattia 
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
harebianconero je napisao/la:Mođi: "Van Persi i Džeko kao Borijelo"
Još jedan biser ražalovanog funkcionera Juventusa.
Lučano Mođi ne propušta priliku da kaže nešto što će završiti na naslovnim stranama.
Naime, on je pričajući o Juventusovoj potrazi za napadačima rekao da bi dovođenje Van Persija ili Džeka bila greška.
"Oni su istog kvaliteta kao Borijelo", smatra Mođi.
"Ništa novo ne bi doneli Juventusu, dok je Suarez druga stvar. Njegova vizija igre i individualni kvalitet su nešto što Juve nema", smatra nekadašnji direktor kluba.
Po njemu su Isla i Asamoa dobre alternative za vezni red, a nebitno je koga će Juventus angažovati u odbrani.
"To je ionako najbolji deo tima, ko god da dodje biće samo rezerva", tvrdi Mođi.
Ne mogu da vjerujem da i on moze ovoliku glupost da lupi...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
-
Juvelandia
- Kontakt:
Lik skrece paznju na sebe, znas kakvih nebuloza je imao u zadnje vrijeme.Al jbga kad je radio svoj posao radio ga je najbolje.Sad ga anonimnost i starost vec fata.
ovo je jako

ovo je jako

Sada sam poslušao intervju Preziosia jer nemam običaj da vjerujem štampi.
Kaže da s obzirom na dobre odnose sa interom, za Destra oni imaju prvenstvo, znači to je gotovo, mada kaže i da smo samo pokazali interes, ništa konkretno, tačno je da su sa njima takođe pokušali kupiti Verratia, ali ih je Juve spriječio, kaže da više neće pokušavati.
Koja gamad, i hajd' ti sa njima trguj, a Immobilea im dali, žalosti, valjda ćemo se i mi opametiti, Brescia, Udinese, Parma i Siena, to su klubovi sa kojima treba surađivati.
Sljedeće sedmice je sastanak sa Pescarom za Verratia, dati im polovicu El Kadouria i zaključiti to.
Kaže da s obzirom na dobre odnose sa interom, za Destra oni imaju prvenstvo, znači to je gotovo, mada kaže i da smo samo pokazali interes, ništa konkretno, tačno je da su sa njima takođe pokušali kupiti Verratia, ali ih je Juve spriječio, kaže da više neće pokušavati.
Koja gamad, i hajd' ti sa njima trguj, a Immobilea im dali, žalosti, valjda ćemo se i mi opametiti, Brescia, Udinese, Parma i Siena, to su klubovi sa kojima treba surađivati.
Sljedeće sedmice je sastanak sa Pescarom za Verratia, dati im polovicu El Kadouria i zaključiti to.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
Juvelandia
- Kontakt:
pa to su braća u "kriminalu".Dobro se zna da su razne neregularnosti ova dva kluba počinila po pitanju transfera, Moratti i Preziosi su svasta radili al eto neko im je iz FIGC-a konstantno progledavao kroz prste.Oxygen je napisao/la:Sada sam poslušao intervju Preziosia jer nemam običaj da vjerujem štampi.
Kaže da s obzirom na dobre odnose sa interom, za Destra oni imaju prvenstvo, znači to je gotovo, mada kaže i da smo samo pokazali interes, ništa konkretno, tačno je da su sa njima takođe pokušali kupiti Verratia, ali ih je Juve spriječio, kaže da više neće pokušavati.![]()
A nisi posten jbg. Kad se vama Udinese naguzi ne bunite se a kad Preziosi kaze da Inter ima prvu opciju onda nije ok ?Oxygen je napisao/la:Sada sam poslušao intervju Preziosia jer nemam običaj da vjerujem štampi.
Kaže da s obzirom na dobre odnose sa interom, za Destra oni imaju prvenstvo, znači to je gotovo, mada kaže i da smo samo pokazali interes, ništa konkretno, tačno je da su sa njima takođe pokušali kupiti Verratia, ali ih je Juve spriječio, kaže da više neće pokušavati.![]()
Udinese sa Interom pregovara za Islu mjesecima (i to djubrad traze 10 miliona i Coutinha) i odjednom dodje Juve i padne dogovor za dan i to za ukupno 15 miliona u dvije godine. Nidje veze.
Ono sto hocu da ti kazem uvijek imas klubove koji se paze i to je to.
P.S. Preziosi je obicni smrad, da se razumijemo.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
@Yuto
Pazi, ne smeta meni to, nije da će neko plakati za Destrom (kaže on da je Juve samo pokazao interes, a da inter i roma ga ozbiljno žele), ali i mi smo njima dali sijaset igrača: Konko, Criscito, Immobile, Sculli, Palladino itd, i onda oni sa pričom kako sa milanskim klubovima imaju bolje odnose i imaju prvenstvo.
Zbog ovog razloga sam ljut, što uopšte sarađujemo sa njima, sutra kada se bude rješavalo pitanje Immobilea reći će eto Juve nema prvenstvo, a naš igrač.
Udinese se nije naguzio, već će potencijalno dobiti 30M za dva igrača koja bi svakako bila prodata za istu cifru.
Ja sam čuo za interes intera za Islu i da je to bilo kratkog daha, Larini (direktor Udinesea) kaže da već više od 2 mjeseca nije nikoga čuo od čelnika intera vezano za Islu.
Kada kažeš "naguzili" se, odmah se sjetim kada su nam D'Agostina htjeli prodati za 25M, nisu htjeli ni milion dole, tako da ne bih rekao da su oni uradili to što ti kažeš, već da su svjesni da ne mogu tražiti koliko žele, a imaju igrače koji žele ići u veći klub.
Pazi, ne smeta meni to, nije da će neko plakati za Destrom (kaže on da je Juve samo pokazao interes, a da inter i roma ga ozbiljno žele), ali i mi smo njima dali sijaset igrača: Konko, Criscito, Immobile, Sculli, Palladino itd, i onda oni sa pričom kako sa milanskim klubovima imaju bolje odnose i imaju prvenstvo.
Zbog ovog razloga sam ljut, što uopšte sarađujemo sa njima, sutra kada se bude rješavalo pitanje Immobilea reći će eto Juve nema prvenstvo, a naš igrač.
Udinese se nije naguzio, već će potencijalno dobiti 30M za dva igrača koja bi svakako bila prodata za istu cifru.
Ja sam čuo za interes intera za Islu i da je to bilo kratkog daha, Larini (direktor Udinesea) kaže da već više od 2 mjeseca nije nikoga čuo od čelnika intera vezano za Islu.
Kada kažeš "naguzili" se, odmah se sjetim kada su nam D'Agostina htjeli prodati za 25M, nisu htjeli ni milion dole, tako da ne bih rekao da su oni uradili to što ti kažeš, već da su svjesni da ne mogu tražiti koliko žele, a imaju igrače koji žele ići u veći klub.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Vidis kako laze brkati smrad. Islin agent je izjavio da je igrac imo ponudu Intera,al se Inter nije mogo dogovorit s njima.
Sam Isla je izjavljivo da bi volio u Inter ako bi on mogo birat, al djaba kad ne daju Interu igraca i to je to. Proslo ljeto Alexis, ovo Isla jos ovi Interovi debili navodno hoce Handanovica.
I Inter je nudio 8 miliona za islu, sto nisu rekli moze, al pola sad i jos toliko iduce ljeto ko sto su Juventusu rekli ? Ok, prednost je sto je Juve uzeo u paketu obojicu, al da su smradovi imalo posteni davno bi Isla preso u Inter al ajde. Od srca im zelim sve najgore.
Ufff kako mi je bilo drago kad su D'agostina iduce sezone dali dodjaba debili.
Sto se tice Destra, ja bih ga sad prepustio Juventusu,al tu je silni Branca da svog igraca plati 10+ miliona i jos da ponajveceg talenta...
Sam Isla je izjavljivo da bi volio u Inter ako bi on mogo birat, al djaba kad ne daju Interu igraca i to je to. Proslo ljeto Alexis, ovo Isla jos ovi Interovi debili navodno hoce Handanovica.
Ufff kako mi je bilo drago kad su D'agostina iduce sezone dali dodjaba debili.
Sto se tice Destra, ja bih ga sad prepustio Juventusu,al tu je silni Branca da svog igraca plati 10+ miliona i jos da ponajveceg talenta...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ista stvar je i sa Giovincom, naš igrač od djetinjstva, sada ga još trebaju platiti da ga vrateYuto je napisao/la: Sto se tice Destra, ja bih ga sad prepustio Juventusu,al tu je silni Branca da svog igraca plati 10+ miliona i jos da ponajveceg talenta...
Njima na dušu kada ne znaju prepoznati igrače, treba im neko drugi za to, ali im to i debelo naplati.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nece, De Laurentiis izjavio kako uopste nisu zainteresovani za njega.Ponos Torina je napisao/la:Jovetic ce u Napoli garant 99%
sto se tice dovodjenja ove djece neka ih treba ce nam![]()
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Meni se sviđa što ćemo skinuti zvijezdice sa dresa, ovaj natpis će biti bolniji za sve naše dušmane. Mi smo prvi stavili zvijezdicu na dres, mi ćemo ih prvi i skinuti, jer su izgubile smisao. Kako je otac uveo nekad pravilo, danas to radi i njegov sin.
Bolje je ovako nego da šaraju nešto, s trećom zvjezdicom u grbu i sličnim glupostima. Ovako sva bit je sadržana u ovom trenta sul campo.
Sky izvještava da bi u narednim danima mogli završiti sve i oko Van Persiea, uglavnom imamo razloga da budemo optimistični nakon izjave koju je dao Robinov otac rekavši kako njegov sin neće u Real, Barcu ili City.
Bolje je ovako nego da šaraju nešto, s trećom zvjezdicom u grbu i sličnim glupostima. Ovako sva bit je sadržana u ovom trenta sul campo.
Sky izvještava da bi u narednim danima mogli završiti sve i oko Van Persiea, uglavnom imamo razloga da budemo optimistični nakon izjave koju je dao Robinov otac rekavši kako njegov sin neće u Real, Barcu ili City.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pozz raja, nisam bio tu nerko vrijeme pa nisam u toku, ova skola ubi.
Kakvo je stanje? Je li iko potpisao ili je jako blizu potpisa?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipino
- Kontakt:
auu...propustio si dosta toga...Marotta puko(al pozitivnobeki je napisao/la:Pozz raja, nisam bio tu nerko vrijeme pa nisam u toku, ova skola ubi.
dosta špekulacija...nema ko se ne spominje...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Ponos Torina
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Nece, De Laurentiis izjavio kako uopste nisu zainteresovani za njega.Ponos Torina je napisao/la:Jovetic ce u Napoli garant 99%
sto se tice dovodjenja ove djece neka ih treba ce nam![]()
Znam danas je rekao da su napad kompletirali kupovinom Pandeva....
A moguce je i da sere onaj presidente of Napolitano,mozda hoce u tajnosti kao sto je Inlera,mafija je to
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 08 jun 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Izgleda da cemo prije Dovesti Van Perisa nego Pogbu , igraca koji je 562x bio u Torinu i potpisao ugovore. 
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Marchisio je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Mođi: "Van Persi i Džeko kao Borijelo"
Još jedan biser ražalovanog funkcionera Juventusa.
Lučano Mođi ne propušta priliku da kaže nešto što će završiti na naslovnim stranama.
Naime, on je pričajući o Juventusovoj potrazi za napadačima rekao da bi dovođenje Van Persija ili Džeka bila greška.
"Oni su istog kvaliteta kao Borijelo", smatra Mođi.
"Ništa novo ne bi doneli Juventusu, dok je Suarez druga stvar. Njegova vizija igre i individualni kvalitet su nešto što Juve nema", smatra nekadašnji direktor kluba.
Po njemu su Isla i Asamoa dobre alternative za vezni red, a nebitno je koga će Juventus angažovati u odbrani.
"To je ionako najbolji deo tima, ko god da dodje biće samo rezerva", tvrdi Mođi.
Oplakah....
Ne mogu da vjerujem da i on moze ovoliku glupost da lupi...![]()
Moggi izgleda na LSD-u.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:

Evo nam dresa za sljedeću sezonu.
Željezničar ale!
Najblaze receno ovaj dres je bezveze
.
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Dres će biti predstavljen kao i obično u julu kada se okupi ekipa, barem je takav običaj već par godina.
Ovaj dres kreiraju forumaši kao i mi, ali je za mene odličan, otprilike je to to.
Leali će biti posuđen Novari, vjerovatno.
Za Eliu se interesuju Hofenheim i Everton.
Domizzi kaže da ga ne zabrinjavaju odlasci Asamoaha i Isle, dakle, to je gotovo ako je iko sumnjao, sljedeće sedmice aBd će potpisati, mene ipak najviše zanima Pogba, budući najbolji veznjak svijeta.
Ovaj dres kreiraju forumaši kao i mi, ali je za mene odličan, otprilike je to to.
Leali će biti posuđen Novari, vjerovatno.
Za Eliu se interesuju Hofenheim i Everton.
Domizzi kaže da ga ne zabrinjavaju odlasci Asamoaha i Isle, dakle, to je gotovo ako je iko sumnjao, sljedeće sedmice aBd će potpisati, mene ipak najviše zanima Pogba, budući najbolji veznjak svijeta.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.