GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Sudija opet u glavnoj ulozi, gura Poljsku na ofiran način. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- the scouser
- Kontakt:
Slabo suđenje, Sokratis nije zaslužio nijedan od ona dva žuta. Opet, Poljska bolja i bez sudijske pomoći. Kuba i Piesczek razvaljuju po desnoj strani, Grci impotentni, jedino Ninis izgleda kao da može nešto da uradi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- pintol_TM87
- Kontakt:
prebaci u najsmijesnijeAlucard je napisao/la:Ej ljudi jedno pitanje koje nije vezano za temu ali me zanima pa ko zna nek odgovori![]()
Kada se na kladionici igra zbroj crvenih kartona, jel se racunaju i ovi nakon dva žuta ili samo direktni crveni?? Nisam se nikada kladio na kartone pa ne znam kako to ide, danas slučajno odigra zbroj crvenih na čitavom EP-u pa da znam odmah jesam li u startu skinuo prvi?![]()

pa naravno da pika crveni je dobio...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Poljska puno bolja, Borussijin trojac ubija
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Nema razlike isto ti je to.... Ovo je najbolje za onoga ko je igrao i zute i crvene preko....Alucard je napisao/la:Ej ljudi jedno pitanje koje nije vezano za temu ali me zanima pa ko zna nek odgovori![]()
Kada se na kladionici igra zbroj crvenih kartona, jel se racunaju i ovi nakon dva žuta ili samo direktni crveni?? Nisam se nikada kladio na kartone pa ne znam kako to ide, danas slučajno odigra zbroj crvenih na čitavom EP-u pa da znam odmah jesam li u startu skinuo prvi?![]()
Dosad Poljska jest bolja repka i vjerovatno bi pobjedila al' brate dragi pa malo je reci da se ofirno guraju....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- moustapha
- Kontakt:
Ovo uopste nije trebalo Poljskoj. Imali su moje simpatije od pocetka, ali ovo sada samo baca mrlju na sve do sada odradjeno. Mada ovo ne treba da cudi, ovakvo domacinsko sudjenje je postalo sasvim normalna pojava.
#divovi
sto da mi se ne gleda?? ta ne igraju moji....nek sudi covjek 
poljska vise pokazala 2 puta al sudija je dosad najjaci

poljska vise pokazala 2 puta al sudija je dosad najjaci

Spancima treba zabranit da sude izvan Primere. Njima je najvaznije da podjele barem 5 kartona po utakmici. Sve klaun do klauna. Ali drago mi je za Poljsku, Grcka je toliko odvratna i kao drzava i reprezentacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Probaj ovako,kad vidis da sudija pokaze crveni ti stavis recku,neces se zeznut!Alucard je napisao/la:Ej ljudi jedno pitanje koje nije vezano za temu ali me zanima pa ko zna nek odgovori![]()
racunaju se u dva zuta, osim ako ti ne sudi Atkinson... Onda su tri zutaAlucard je napisao/la:Ej ljudi jedno pitanje koje nije vezano za temu ali me zanima pa ko zna nek odgovori![]()
Steta za ovaj crveni jer je Poljska dosta kvalitetnija ekipa i dosla bi do pobjede i 11 na 11...ovako se vise prica o sudjenju
BvB dominira!!!

BvB dominira!!!
- mighty_reds
- Kontakt:
Bez obzira da sudijski error, Poljska bolja i zasluženo vodi ali mislim da će Grci izjednačiti do kraja.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Vratite nam Lennarta Johanssona! 

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Zadnjih 20 minuta Grčka im sjela za vrat, nisam vidio Grčkog golmana osim u dvije situacije, dominacija Poljske se završila nakon 20-ak minuta.Bosniacum Lilium je napisao/la:o cemu ti? IGRACKI su ih Poljaci utabali nogamaalan_kardec je napisao/la:poštovani gledaoci gledate pravo domaćinsko suđenje na prvoj tekmi na euru. uživajte!svaka cast
Rekao sam ja da bi Poljaci mogli daleko dogurat' na ovom euru
Bezeveze pricate neke price za djecu. Ova 2 zuta je mogao a i nije morao dati. Nema se sta zamjeriti. Sudija odlicno odrađuje svoj posao
A ovo za kartone neću uopšte komentarisat, presubjektivan si.
Sudac, goni se u tri krasna!Hare_BvB je napisao/la:Solidan sastav, ali noseni freneticnom publikom i sudijama, mogu daleko.

Nepotrebno baci mrlju na dominantnu predstvu Pola.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Čini se da je Grčku stigla kompenzacija za one crvene kartone u Zenici, koje tada dosudiše Grk sa Cipra, pa onda i Rus iz Sibira... 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
usra sve sudija
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Grci su toliko pogana repka da su znali dati 2 gola a da imaju 1 sut u okvir( ne sjecam se protiv koga) tako da ovdje jos nije gotovo..
Grci ce nastaviti sa svojom igrom i paziti da ne prime 2 gol, i zadnjih 10 minuta pokusati napasti
Grci ce nastaviti sa svojom igrom i paziti da ne prime 2 gol, i zadnjih 10 minuta pokusati napasti
-
- Kontakt:
Stvarno u startu mi ogadi Euro
Poljska jeste bolja i vodi sa 1-0 ali ono nije bio start za zuti karton, iz aviona se vidilo da je se lik oklizuno i sam pao stvarno ne pravda, i kog dzavola onaj sudija stoji pored gola kad ne dosudi penal za Grke...pu pu u startu poceli jest go*na 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.