a kad su dolazili hvaljeni su svi i ukivani su u zvijezde, počev od Matka koji je tada bio "golgeter" i istinsko pojačanje, Bajraktarević je okarakterisan kao budućnost kluba, a za Handzica starijeg su govorili da je novi Zeba, ako Huesejinovic jos ode bit ce kako je bio debeo i nije trebao klubu jer nije u formi itd. itd. a da ne spominjem Ščepanovića i druge, sve u svemu tužno jer svi smo bili svjedoci sta se pisalo kada su dolazili u Sarajevo i kako su hvaljeni a sad ispade da su polovnjaci svi redomastra1922 je napisao/la:pa bas ste to imali novetarikhordas je napisao/la:Fino. Polako se tjeraju svi polovni igraci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SkyWallker
Re: FK Sarajevo
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
nisi upravu.. barem ne upotpusnost, jer ovaj Bajkraterevic kako je dosao samo on zna, nije odigrao nista posebno utakmica, igrac je solidan ali nije za Sarajevo tako da je dobro sto se nas tice sto je otisao.
a kad su dolazili hvaljeni su svi i ukivani su u zvijezde, počev od Matka koji je tada bio "golgeter" i istinsko pojačanje, Bajraktarević je okarakterisan kao budućnost kluba, a za Handzica starijeg su govorili da je novi Zeba, ako Huesejinovic jos ode bit ce kako je bio debeo i nije trebao klubu jer nije u formi itd. itd. a da ne spominjem Ščepanovića i druge, sve u svemu tužno jer svi smo bili svjedoci sta se pisalo kada su dolazili u Sarajevo i kako su hvaljeni a sad ispade da su polovnjaci svi redom![]()
A da smo hvalali Handzica ne vjerujem, mozda jest neko kome je on drag igrac ili prijatelj.
A za Matka slazem se jer je ljubimac navijaca i drago nam je bilo sto se vratio, za ostale tu i tamo, za Husjenovica se govorilo na pocetku pogotovo ovdje sta ce nam on, vidi ga koliko je tenk, deba itd itd ..
A igrac je samo takav
Pa taj Bajraktarević Vam je kod Plišeka bio standardan,i na kraju donio Vam je 9 bodova.Prelistaj malo izvjestaje Romanista.
InfoDANDY je napisao/la:Semir Bajraktarević od danas je slobodan igrać.Dobio papire.
9 bodova ?DANDY je napisao/la:Pa taj Bajraktarević Vam je kod Plišeka bio standardan,i na kraju donio Vam je 9 bodova.Prelistaj malo izvjestaje Romanista.
Kako me sjecanje sluzi daje je nekome gol u 90 minuti i mozda je jos jedan dao od kad igra za Sarajevo
astra1922 je napisao/la:pa bas ste to imali novetarikhordas je napisao/la:Fino. Polako se tjeraju svi polovni igraci.
Da malo više pratiš svoj klub znao bi kojih je to 9 bodova.Taj gol u 90 min.bio vam je gol za vrijedna 3 boda.A ti sad skontaj ...aS_Roma je napisao/la:9 bodova ?DANDY je napisao/la:Pa taj Bajraktarević Vam je kod Plišeka bio standardan,i na kraju donio Vam je 9 bodova.Prelistaj malo izvjestaje Romanista.![]()
![]()
kad gdje ??
Kako me sjecanje sluzi daje je nekome gol u 90 minuti i mozda je jos jedan dao od kad igra za Sarajevo
ja pratim svoj klub 15 godina bez prestanka, al haj sutra cu sve detaljno pregledati gdje je on nama to bodove donio jos osim te jedne utakmice
dao je bajraktarevic zvijezdi gol za pobjedu od 3-2 nakon sto je zvijezda vodila 2-0 i to pobjednicki oko 85.min
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto Zvijezda je to bila pred kraj sto se sjecam da je nekome dao, a sad sam u potrazi na jos 6 bodova koje je on donio Sarajvuastra1922 je napisao/la:dao je bajraktarevic zvijezdi gol za pobjedu od 3-2 nakon sto je zvijezda vodila 2-0 i to pobjednicki oko 85.min
ja mislim protiv Celika u prvom dijelu prvenstva za 3:2 da se odbila nakon njegovog suta (autogol ili nesto tako)...aS_Roma je napisao/la:eto Zvijezda je to bila pred kraj sto se sjecam da je nekome dao, a sad sam u potrazi na jos 6 bodova koje je on donio Sarajvuastra1922 je napisao/la:dao je bajraktarevic zvijezdi gol za pobjedu od 3-2 nakon sto je zvijezda vodila 2-0 i to pobjednicki oko 85.min
Mi nikada odustati necemo...
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Tad je Šišić dao autogol, koliko se sjećam on nije imao tu nikakvu ulogu. Momak je odradio samo ovo protiv Zvijezde, to je kompletan njegov učinak.10.Skoro je napisao/la:ja mislim protiv Celika u prvom dijelu prvenstva za 3:2 da se odbila nakon njegovog suta (autogol ili nesto tako)...aS_Roma je napisao/la:eto Zvijezda je to bila pred kraj sto se sjecam da je nekome dao, a sad sam u potrazi na jos 6 bodova koje je on donio Sarajvuastra1922 je napisao/la:dao je bajraktarevic zvijezdi gol za pobjedu od 3-2 nakon sto je zvijezda vodila 2-0 i to pobjednicki oko 85.min
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Protiv Goška 3 kod rezultata 2:1,protiv Kozare 1 gol u 73 minuti,kada niste meda mogli tu tekmu.Poslie tog gola dali ste još dva te dobili 3:0.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Evo i Husić raskinuo ugovor, pa ko će ostati 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Bit ce sada zanimljivo citati reakciju navijaca Sarajeva i uporediti je sa reakcijama kada je isti potpisivao ugovor za Sarajevo.Nije pristao na smanjenje primanja
Edin Husić više nije član Sarajeva
Piše: E. Škorić
Foto: A. Balić
Danas, 17:11
Na današnjem sastanku FK Sarajevo i igrač veznog reda Edin Husić (26) sporazumno su raskinuli ugovor.
Kako saznajemo, čelništvo Sarajevao htjelo je "skresat" primanja Husiću za 40 odsto, što ovaj nije prihvatio.
Na koncu svega, dogovoren je raskid saradnje i postoji mogućnost da Husić, koji je zimus stigao na Koševo, pređe u redove Zadra.
Pored Zadra, za njegove usluge zainteresovan je i zenički Čelik. Husić je ranije igrao za NK Dinamo Zagreb, NK Orašje, NK Cibalia te, prije Sarajeva, Karlovac. Upisao je i tri nastupa za bh. reprezetnaciju.
Pored Zadra, zainteresovan je i zenički Čelik.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Možda će biti zanimljivo osobama ispodprosječne inteligencije.
Ni prvi ni zadnji koji nije opravdao epitet pojačanja.
Ni prvi ni zadnji koji nije opravdao epitet pojačanja.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Burberry46
- Kontakt:
Onaj ko ga je gledao zna da nije opravdao epitet pojacanja! Nista posebno
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vi kad dovedete nekog igrača jači je od od pola lige, ali ako slučajno ode kao što vam svi idu niko nije bio pojačanje, niko pojma nema. Novinari pišu lažne tekstove itd.
Prihvatite već jednom i priznajte sami sebi da nemate uprave, a Boga mi para.
Dubioza ste teška..
Prihvatite već jednom i priznajte sami sebi da nemate uprave, a Boga mi para.
Dubioza ste teška..
Potpis!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Hvala Bogu pa i ovaj ode. Preveliku je platu imao za igre koje je pruzao... Jos Comor i Trebinjac da odu 
NON MOLLARE MAI
E Sarajevo najmiliji klube sta ti papce rade.
Bajaraktarevic nevalja,Husic nevalja,Handzici nevalja cijeli klub treba promjeniti sramota me izjava i misljenja pojedine raje.
Ponosan sam na Zeljeznicar na njih treba se ugledamo koliko god ih navijaca Sarajeva neki mrzili.To je nas grad.To je nas klub.
Postavljaju standarde.Docekat cu i ja valjda za nekih 10 godina..da Sarajevo bude na nivou Zelje.
Abd....
Bajaraktarevic nevalja,Husic nevalja,Handzici nevalja cijeli klub treba promjeniti sramota me izjava i misljenja pojedine raje.
Ponosan sam na Zeljeznicar na njih treba se ugledamo koliko god ih navijaca Sarajeva neki mrzili.To je nas grad.To je nas klub.
Postavljaju standarde.Docekat cu i ja valjda za nekih 10 godina..da Sarajevo bude na nivou Zelje.
Abd....
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, ErosViverosViv i 16 gostiju.