da, ali cijene ce se mjenjati u zavisnosti od nastupaarelinho je napisao/la:moze li mi neko reci kada izvrsim transfer i hocu li ja moci vratiti te igrace kad budem htio ??

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
da, ali cijene ce se mjenjati u zavisnosti od nastupaarelinho je napisao/la:moze li mi neko reci kada izvrsim transfer i hocu li ja moci vratiti te igrace kad budem htio ??
ja mislim ako ti igrac ne nastupi da ce automatski biti zamjena stavljena u prvi tim, al ne znam sad kako ide ako ima negativne bodovesilenT je napisao/la: samo Akinfeev mi nebrani, a drugi mi golman Szczęsny
Hoće ako on ne bude pravio izmjene u međuvremenu. Tako je barem bio slučaj do sada.Scof1eld je napisao/la:ja mislim ako ti igrac ne nastupi da ce automatski biti zamjena stavljena u prvi tim, al ne znam sad kako ide ako ima negativne bodovesilenT je napisao/la: samo Akinfeev mi nebrani, a drugi mi golman Szczęsny
Jesi ti danas profitir'o, strašnoMonolog je napisao/la:Hoće ako on ne bude pravio izmjene u međuvremenu. Tako je barem bio slučaj do sada.Scof1eld je napisao/la:ja mislim ako ti igrac ne nastupi da ce automatski biti zamjena stavljena u prvi tim, al ne znam sad kako ide ako ima negativne bodovesilenT je napisao/la: samo Akinfeev mi nebrani, a drugi mi golman Szczęsny![]()
Lewandowski i Dzagoev.Da je Papadopoulous ušao 6 minuta ranije, bilo bi više bodova. Tenutno sam na 23 boda, al' sigurno će Piszczek i K. Papadopoulous izletiti vani.
kad odigraju sve grupe prvo kolo na euru, gotov je prvi mec u h2hreformer je napisao/la:Samo jedno pitanje, u ovoj Head to Head ligi sam juce igrao protiv jedne ekipe da li danas to nastavljam tu istu utakmicu?
Gubiš. Ali mislim da nije loša ideja da ga staviš, teško da će imati manje od 2, jedino ako zaradi žuti il bude izmijenjen prije 60 minute. A ako da gol samo na tu stavku ćeš dobit' 4 boda.m1x je napisao/la:Interesuje me ovo, danas sam recimo dobio od RvP 2 poena a na klupi imam Jelavića, ako pred sutrašnji meč stavim Jelavića na mjesto RvP-a, gubim li njegove poene ?
Sada sam primjetio da mi je RvP donio 4 boda jer sam ga postavio kao kapitenaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Gubiš. Ali mislim da nije loša ideja da ga staviš, teško da će imati manje od 2, jedino ako zaradi žuti il bude izmijenjen prije 60 minute. A ako da gol samo na tu stavku ćeš dobit' 4 boda.m1x je napisao/la:Interesuje me ovo, danas sam recimo dobio od RvP 2 poena a na klupi imam Jelavića, ako pred sutrašnji meč stavim Jelavića na mjesto RvP-a, gubim li njegove poene ?
odlican posao, kapiten a 4 boda, svaka cast !m1x je napisao/la:Sada sam primjetio da mi je RvP donio 4 boda jer sam ga postavio kao kapitenaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Gubiš. Ali mislim da nije loša ideja da ga staviš, teško da će imati manje od 2, jedino ako zaradi žuti il bude izmijenjen prije 60 minute. A ako da gol samo na tu stavku ćeš dobit' 4 boda.m1x je napisao/la:Interesuje me ovo, danas sam recimo dobio od RvP 2 poena a na klupi imam Jelavića, ako pred sutrašnji meč stavim Jelavića na mjesto RvP-a, gubim li njegove poene ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.