FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma jbg, kod nas je bio najbolji..Nizak je ali je jak..trudi se, nije alibi igrac, daje golove. Nije savrsen ali kontam da bi trebao biti dobar i za vas.A kad smo mi vama dali loseg igraca?! 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- Armageddon2012
- Kontakt:
onaj kovacevic lani mi nije bio nesto....nadam se da je ovaj bolji.
sta si mu primjetio kao mane?
sta si mu primjetio kao mane?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Da, skontao sam to za Kovacevica a nama je npr bio dobar.Zato i ovo sto pisemo za Kantara trebate uzeti sa rezervom. Nemam pojma, dosta je nizak lik ali "gura" se dobro u odnosu na visinu pa mu se to i ne moze uzeti kao neka velika mana. Nije sklon ni povredama, brz je..Pretpostavljam da ce mu mane na vidjelo izaci tek kad dodje kod vas, kad konkurencija bude zesca.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Za sad je prelazni rok odradjen jako dobro, a tek tamo u avgustu imam osjecaj da ce biti nekih zvucnih dolazaka...
-
- Kontakt:
.& гостује $ '
$ ? & " ? " $ $ ? провјера $ наступ у ' ? ? за ? Европе на " у ? $ & " 23. " 24. јуна, % је ¥ са $ $.
- " пуно ? " $ ' ? " ? ? ', & је $ ове '. Уз " " нас " % ? & " " ? & &, ". " $ је $ - све ове " " " $ сезоне на $ ", & $ - то " за " " $ тест - ? је % ¥ % & ? ".
" су & " " $ ? са ", - сутра је $ ? " тест " то ? & ? & " $ у " $.
- - ' " ? ? $ $ пехар, јер је $ у ? " ? $ $ " $ за " ? у & " ? у " ранг. ", ? " је на % " " то ' $ - $ је ".
" је " " $ & Срђан Граховац.
- ' ? " ? " " $ не " ? $ $ пуно $ & & $. " ' је $ $ пехар " " ' $ - у ' " - & је Граховац
Nije lose, solidne ekipe...
U septembru prijateljska Borac - Zvezda, povodom izgradnje sjeverne tribine pretpostavljam, ko ce je bolje ispuniti... 

-
- Kontakt:
? су " $ се " ? $, па $ $ & на отварање.
Ја " ? ? $ $ $, ? " $ ? " ".
Vojvodina nije domaca tako da si dobio solidan klub iz inostranstva!djidjipalermo je napisao/la:? су " $ се " ? $, па $ $ & на отварање.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Majsta, ne uzbudjuj se, nije zdravo...
Pod domacim sam misilio na prostor bivse drzave...
Bilo ko od domaćih klubova je dobrodošao.Neka sad dođe Partizan,a kad se zavrsi kompletan stadion onda Zvezda jer su ipak oni nas najtrofejniji klub.Čitam neki dan da će ići prijedlog,da kad se zavrsi kompletan stadion,dobije naziv Stadion Republike Srpske.Bilo bi to lijepo,obzorom da se i trg iza stadiona tako zove...Bit će to lijep kompleks...djidjipalermo je napisao/la:? су " $ се " ? $, па $ $ & на отварање.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ne uzbudjujem se bar ne radi borca, nisi se izrazio kako treba a i prostor bivse drzave je opet inostranstvo.Vidim i onaj administrator na forumu, kaze dolaze nam ovi mojidjidjipalermo je napisao/la:Majsta, ne uzbudjuj se, nije zdravo...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Dobri moj drugar, za mene to nikad nece biti inostranstvo, bez obzira sta se sve izdesavalo... A ti opet imas pravo na svoje misljenje...
aj pustite se toga, nego jel i vi mislite da je danas Borac trebao Slobodu uzeti glat onako u regularnom vremenu ? i da u evropi ovo sve moze i MORA bolje ? et o tom pricajte 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Odigrali smo ocajno, ali treba uzeti u obzir da je to Slobodi utakmica seozne, a nama jos jedna u nizu...
Plus nije ekipa bila kompletna, momci su umorni, ali opet nije smjelo onako lose...
No ipak, na kraju, KUP REPUBLIKE SRPSKE je nas!
Plus nije ekipa bila kompletna, momci su umorni, ali opet nije smjelo onako lose...

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
djidjipalermo je napisao/la:Odigrali smo ocajno, ali treba uzeti u obzir da je to Slobodi utakmica seozne, a nama jos jedna u nizu...
kup cega

banana split kup je vas ^^
-
- Kontakt:
Koga zanima to sto ti volis seks sa muskarcima?
najdrazi KUP je nas!svaka cast momcima triler zavrsnica!Sad lagano spremanje za evropu!
- SkyWallker
Čuj kup tkz. RS. !? od kada se to igra ?? prvi put čujem, sta pobjednik dobije? jeli moze u Evropu onda ?
ili dobije u naturi nesto, e šege fakat

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Vrecu kamenja.SkyWallker je napisao/la:Čuj kup tkz. RS. !? od kada se to igra ?? prvi put čujem, sta pobjednik dobije? jeli moze u Evropu onda ?ili dobije u naturi nesto, e šege fakat

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- SkyWallker
Konfucije je napisao/la:Vrecu kamenja.SkyWallker je napisao/la:Čuj kup tkz. RS. !? od kada se to igra ?? prvi put čujem, sta pobjednik dobije? jeli moze u Evropu onda ?ili dobije u naturi nesto, e šege fakat

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.