gollum je napisao/la:Ponuda za Adilovića je odbijena. O kakvom rasipanju ekipe pišeš?
Procitaj buraz do kraja i svati molim te, pa onda tuci do zore ako treba! Pise sve navodno ili moguce, sto se svodi u sljedece: Guso (Po meni karika broj 1 u ovoj ekipi, upitan! Neka prica ko sta god hoce, ali da on nije stao da gol, vraga bi mi imali sigurnosti i drugog Amara na terenu direktno), Kvesa (Takoder veoma bitan kotac, upitan - moguci transfer), Nyema (Odlazi 100% - nasa zarada na njemu nista, a najbolje bi se prodao od svih, bar moje misljenje), Adil (postoji mogucnost, eto ti sada kazes da je odbijeno, super za nas), plus sada u opticajima Jamak koji dolazi kao slag na tortu!
Pogledaj, dakle par veoma bitnih igraca su po pricama raje, po pricama sa foruma (DAKLE NIJE MOJA PRICA), u poziciji da promjene sredinu, sto je po meni kobnu AKO ZELIMO NEKI ISKORAK U EVROPU UOPSTE! E sada, koliko je to za nas dobro, a koliko lose, vidjet cemo? Da ne budemo previse paranoicni, za Nyemu imamo ajde nazovimo to adekvatnom zamjenom, mada treba toj zamjeni dosta jos jakih tekmi u noge dotjerati da bi dobili nesto kao Nyema. Za ostale, tesko?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!