slazem se sa tepsijom.. ja sam igrao suprotno,mislim da ce nasi izgubiti al ne bas 9 razlike..i njemacka je trenutno u smjeni generacije i dosta losiji nego inace,tako da mislim da je velik hendikep:Dtepsija je napisao/la:Živi bili pa vidjeli.Virtu4l je napisao/la:-8,5/Njemačka-BiH 1 @1,85
Ogromna je razlika u kvalitetu. Suvišno je pričati o tome šta Njemačka prestavlja u svjetskom rukometu i o kvalitetu koji posjeduju. Evo čitam da je i Harmandić otpao zbog povrede. Na stranu sav patriotizam, jedini kvalitetan rukometaš kojeg imamo neće nastupiti u današnjoj utakmici (Šarić), a ovi ostali su uglavnom rezerve i tek poneki od njih igra ozbiljnu rolu u svom klubu. Vidim, ponovo se stvara neka napuhana atmosfera, kao ono 'mi možemo', treba biti realan i reći da nas samo čudo može zadržati na -10 u ovom meču.
Ovo je po meni zicer dana,da BiH ne gubi 9 razlike.
Pa ne igra danas RK Bosna nego reprezentacija BiH ma kakva bila.
Nijemci jesu bolji...ali sad 9 razlike u Stuttgartu,skoro pa domaćinska atmosfera za BiH...sumnjam.
Na stranu patriotizam,slažem se,na tri tiketa sam odigrao da ne gubimo tih 9 razlike![]()
Tipkamo se oko 17h
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- vevericabimbereket
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- pintol_TM87
- Kontakt:
Degerfos vs Hamarbi @pm3 kvota je 1.9 (oba daju gol i 3 +) rezultat 2:3
ALL IN na ovo
ALL IN na ovo

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Odigrano je to oba daju gol još davno
Evo jedan
Njemačka-BiH(+8,5) 2
Umea-Brage (-3+) X2
Jonkoping-Varnamo (-3+) X2
Degerfors-Hammarby(o.g) 1
Nizozemska-Danska (-3+) X2

Evo jedan
Njemačka-BiH(+8,5) 2
Umea-Brage (-3+) X2
Jonkoping-Varnamo (-3+) X2
Degerfors-Hammarby(o.g) 1
Nizozemska-Danska (-3+) X2
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Danas sam zivot stavio na Sarapovu i Holandiju u raznim kombinacijama.
Bocu vrijedi pokusati, pobjedom su prvi na +3, Banfield u katastrofalnoj formi, nisu pobjedili od Bajrama i zadnji su na tabeli, @doktore sta ti mislis o tome ?
Zanimljivo ce biti i u prijateljskoj Argentina Brazil, gdje kvota na Arg uvjerljivo opada.
Bocu vrijedi pokusati, pobjedom su prvi na +3, Banfield u katastrofalnoj formi, nisu pobjedili od Bajrama i zadnji su na tabeli, @doktore sta ti mislis o tome ?
Zanimljivo ce biti i u prijateljskoj Argentina Brazil, gdje kvota na Arg uvjerljivo opada.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Danasnji ziceri po meni su Argentina- Brazil tip 1 i ovaj hendikep Njemacka-Bosna 2. Da necemo izgubiti 9 golova razlike i vise. Ne vjerujem bas da smo toliki klocevi da izgubimo 9 razlike i vise u rukometu jbg. 
A i Holandija je sigurnaaa

A i Holandija je sigurnaaa

Vidi patriota što su se skupili 

Prvi mec mi na tiketu ovi Rusi rukomet...pretrno sam,jedan razlike,evo sad kraj...kvota 1.35 nedo bog da sam u subotu fulo prvi par i to najmanji
Danas ocekujem pobjedu protiv Njemaca hahhahahah

Danas ocekujem pobjedu protiv Njemaca hahhahahah

- vevericabimbereket
- Kontakt:
redbull je napisao/la:Prvi mec mi na tiketu ovi Rusi rukomet...pretrno sam,jedan razlike,evo sad kraj...kvota 1.35 nedo bog da sam u subotu fulo prvi par i to najmanji![]()
Danas ocekujem pobjedu protiv Njemaca hahhahahah![]()
jel zavrsilo jedan razlike?nigdje ne mogu da nadem,imam ih na 3 listica kao kecu,i na 3 manje golova (to glatko prolazi):D...
Sharapova-Errani rezultat 2 : 0 ALL IN
PS : @veverica jest zavrsilo 23-22 rezultat
Pros'o i kec i manje golova

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako vidim Boca ce zaigrati sa jakom postavom, tako da su puno blizi pobjedi.Soni je napisao/la:Bocu vrijedi pokusati, pobjedom su prvi na +3, Banfield u katastrofalnoj formi, nisu pobjedili od Bajrama i zadnji su na tabeli, @doktore sta ti mislis o tome ?

Ipak ekipe protiv Boce imaju inspiraciju i veliki motiv i daju sve od sebe, posebno kada je u pitanju domaci teren.
Oprezno sa manjim ulogom ide 2 na kvalitetnije goste.
Malo je do kraja, blizi se finish a ostale sve vazne ut. i upravo jake ekipe u tom periodu ne zele nista kalkulisati.
Sljedecu ut. kod kuce ugoscuju Arsenal Sarandi, derbi za titulu, a ta ut. im dolazi poslije Copa Libert.
Idu oni na pobjedu veceras, pred njih dolazi tezak period.
09.06. Banfield-Boca Jrs.
15.06. Boca Jrs.-U de Chile
17.06. Boca Jrs-Arsenal Sarandi
22.06. U de Chile-Boca Jrs.
24.06. All Boys-Boca Jrs.
Ostali su u igri na sva tri fronta. Pobjedom kod Banfielda dosli bi na korak do titule i onda bi se mogli posvetiti Cileancima.
Banfield kada je bio u mnogo boljoj situacioji i formi nije uspijevao pobijediti goste iz B.Airesa.
Sumnjam i ne vjerujem da ce to uciniti i veceras.
04.12.11, Boca Juniors - Banfield 3 : 0
09.12.10, Banfield - Boca Juniors 0 : 0
13.12.09, Boca Juniors - Banfield 2 : 0
29.10.08, Banfield - Boca Juniors 0 : 1
16.09.07, Banfield - Boca Juniors 0 : 6
06.08.06, Boca Juniors - Banfield 3 : 0
07.11.05, Banfield - Boca Juniors 1 : 1
Degerfors IF-Hammarby 3+ 1,70
04.09.11, Degerfors IF - Hammarby 3 : 2
27.05.11, Hammarby - Degerfors IF 1 : 2
21.09.10, Hammarby - Degerfors IF 2 : 1
10.06.10, Degerfors IF - Hammarby 4 : 2
Degerfors kod kuce efikasan i puno bolje igra, 14:16 gol razlika, Hammarby gol razlika u ovih 10 kola 14:10.
Njihovi susreti precesto idu sa 3 ili vise golova, pred pocetak prvenstva su igrali prijateljsku ut. 2:5 za goste.
Ocekujem ponovo golove na njihovoj utakmici.
2,90 kvota.
5/10.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
najgore je kad kod argentinaca imas dva para koja bi trebala biti al jedan ce kiksati kao veceras boka i velez , oba tima bore se za titulu koliko sam vidio, s tim sto boka ide na tri fronta dok je velez ispao iz kupa libertadores , ne znam ja cu veceras probati na velez pa sta bidne 

Evo nesto za danas:
Nizozemska-Danska 1 1.90
Zbroj kornera, 9.5/Nizozemska-Danska Vise 1.70
Montepaschi-Milano (153.5) Vise 1.85
Brazil-Argentina (oba daju gol) 1.65
Igrac daje gol, Nizozemska-Van Persi R. 1.95
Zbroj zuti kartona 3.5/Njemačka-Por Vise 1.65
Nizozemska-Danska 1 1.90
Zbroj kornera, 9.5/Nizozemska-Danska Vise 1.70
Montepaschi-Milano (153.5) Vise 1.85
Brazil-Argentina (oba daju gol) 1.65
Igrac daje gol, Nizozemska-Van Persi R. 1.95
Zbroj zuti kartona 3.5/Njemačka-Por Vise 1.65
FORZA NAPOLI
Kiša ili...?Virtu4l je napisao/la:Kendrick - Kunitsyn over 22,5 @,1,85 (Premier)
U Premieru je granica postavljena na 22,5 dok je kod drugih 23,5. Obojica su dobro servirali. Kendrick je pokazao malo više, ispalio je mnogo as servisa, ali i Kunitsyn ima dobar servis i teško ga je brejknuti.
Kako bi mi dobro došlo da ovaj Kunitsyn preda meč, jer ako nastavi ne'a šanse da ode u over

Kiša. Kendrick strašno servira, male su nam šanse ovdje.mandraX je napisao/la:Kiša ili...?Virtu4l je napisao/la:Kendrick - Kunitsyn over 22,5 @,1,85 (Premier)
U Premieru je granica postavljena na 22,5 dok je kod drugih 23,5. Obojica su dobro servirali. Kendrick je pokazao malo više, ispalio je mnogo as servisa, ali i Kunitsyn ima dobar servis i teško ga je brejknuti.
Kako bi mi dobro došlo da ovaj Kunitsyn preda meč, jer ako nastavi ne'a šanse da ode u over
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- suicidesquad
- Kontakt:
NBA - broj asistencija igrač (uklj.produžetke) - kladionica Premier:
(AS)-4,5+/P.Pierce (BOS) 1 1,85
U zadnjim utakmicama margina je bila 3,5 i danas su je, na moje iznenađenje, povećali! Kada su u pitanju asistencije u Bostonu glavnu riječ vodi Rajon Rondo. Njegov prosjek ove sezone je 11,7 asistencija po utakmici. Paul Pierce u seriji protiv Miamija ima prosjek od 2,5 asistencija po utakmici (3,3,4,0,4,1). U zadnjih 12 utakmica nije prebacio postavljenu marginu: http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... aul-pierce" onclick="window.open(this.href);return false;
U regularnom dijelu sezone protiv Miamija je igrao 3 puta (utakmice su se igrale u aprilu). U prvoj je imao 3, u drugoj 2, i u zadnjoj utakmici 1 asistenciju.
Ukupno je ove sezone protiv Miamija igrao 9 puta i svaki put je imao 4 ili manje asistencija! Ovo vrijedi igrati. Boston mi je draga ekipa, ali po meni Miami prolazi dalje u veliko finale! Sretno.
(AS)-4,5+/P.Pierce (BOS) 1 1,85
U zadnjim utakmicama margina je bila 3,5 i danas su je, na moje iznenađenje, povećali! Kada su u pitanju asistencije u Bostonu glavnu riječ vodi Rajon Rondo. Njegov prosjek ove sezone je 11,7 asistencija po utakmici. Paul Pierce u seriji protiv Miamija ima prosjek od 2,5 asistencija po utakmici (3,3,4,0,4,1). U zadnjih 12 utakmica nije prebacio postavljenu marginu: http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... aul-pierce" onclick="window.open(this.href);return false;
U regularnom dijelu sezone protiv Miamija je igrao 3 puta (utakmice su se igrale u aprilu). U prvoj je imao 3, u drugoj 2, i u zadnjoj utakmici 1 asistenciju.
Ukupno je ove sezone protiv Miamija igrao 9 puta i svaki put je imao 4 ili manje asistencija! Ovo vrijedi igrati. Boston mi je draga ekipa, ali po meni Miami prolazi dalje u veliko finale! Sretno.

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Šta reći,sve viđenotepsija je napisao/la:Živi bili pa vidjeli.Virtu4l je napisao/la:-8,5/Njemačka-BiH 1 @1,85
Ogromna je razlika u kvalitetu. Suvišno je pričati o tome šta Njemačka prestavlja u svjetskom rukometu i o kvalitetu koji posjeduju. Evo čitam da je i Harmandić otpao zbog povrede. Na stranu sav patriotizam, jedini kvalitetan rukometaš kojeg imamo neće nastupiti u današnjoj utakmici (Šarić), a ovi ostali su uglavnom rezerve i tek poneki od njih igra ozbiljnu rolu u svom klubu. Vidim, ponovo se stvara neka napuhana atmosfera, kao ono 'mi možemo', treba biti realan i reći da nas samo čudo može zadržati na -10 u ovom meču.
Ovo je po meni zicer dana,da BiH ne gubi 9 razlike.
Pa ne igra danas RK Bosna nego reprezentacija BiH ma kakva bila.
Nijemci jesu bolji...ali sad 9 razlike u Stuttgartu,skoro pa domaćinska atmosfera za BiH...sumnjam.
Na stranu patriotizam,slažem se,na tri tiketa sam odigrao da ne gubimo tih 9 razlike![]()
Tipkamo se oko 17h

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
redbull je napisao/la:Sharapova-Errani rezultat 2 : 0 ALL IN
- pintol_TM87
- Kontakt:
nije 2:3 al jeste 1:3 :ppintol_TM87 je napisao/la:Degerfos vs Hamarbi @pm3 kvota je 1.9 (oba daju gol i 3 +) rezultat 2:3
ALL IN na ovo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Cekam za neku lovu jos dva tenisa: Sevastova-Jugic Salkic,i Camerin-Mijacika, oba keca,,Ako neko slucajno zna nesto o ovim igracicama,i da li moze proci ovo,nek posta,bio bih mu zahvalan

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.