amerosm je napisao/la:@ damir_bvb
Pored Gomeza najvise me strah Boateng, jer pravi glupe prekrsaje, odnosno ne razmislja previse. Nikad mi nece biti jasno kako nacija od 80 miliona stanovnika nije u stanju napraviti dva kvalitetna beka. Da je naci kakvog talentovanog klinca i da ga hoce BVB dovesti pa da ga Klopp izbrusi kao sto je uradio sa Pisonjom.
Jedina Gomeza prednost veceras ce biti sto poznaje Pepe-a, a ukoliko bi se ponovila utakmica iz Minkena protiv Reala ne bi imao nista protiv.
Slazem se s tobom jer stvarno je smjesno da nemamo 2 extra dobra beka smjesno i ne vjerovatno je to ... Isto slucaj i sa Englezima koji nisu mogli imat jednog jedinog golmana kvalitetnog dok ne dodje Hart ...
Gomez ga poznaje, ali i Pepe njeg poznaje

... Pepe koliki god to idiot bi ruku na srce igracina je to ipak svjetskog kalibra ... Ali i nas Marion moze zabit svakom a i zakazat kako je najgore

... Zao mi je za Miru jer ova kljusina bi veceras mogla zacimentirat prvu postavu i predvodit Elf do trona

kad njeg krene auuuu al fazon je da ga krene, stvarno ej tesko bilo kakvu prognozu dat za njeg jer decko je kao vrijeme ...
Kako god bilo sve osim pobjede je razocarenje ....
Steht auf wen ihr Deutsche seit SIEG SIEG SIEG !!!