AHAHAHAHAHAHA
ONO ĆE IGRATI U EVROPI AHAHAHAHAHA
MALI JADNI I BIJEDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ispravka,sloboda nije u zadnjih 8 god igrala nikakvo fimale sa zeljom....niti je ikada u sarajevu u zadnjih osam god bilo vise od 300 fukaraCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa vidi se da ne znas kad je sloboda igrala prije nekoliko godina protiv zelej ja mislim u finalu kolko je islo fukara u sarajevo vidi se da ne znas
Care nemogu ti opsisati kakav je sjeb ispasti u polufinalu kupa lai ne mogu ni zamisliti kakav je sjeb ispasti u cetvrtinihorde malta je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AHAHAHAHAHAHA
ONO ĆE IGRATI U EVROPI AHAHAHAHAHA
MALI JADNI I BIJEDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma korida prava.seljacki.nije to trabalo.i pitamo se sto nam je liga najgora.pa zato sto navijaci idu na utakmice da se vrijedjaju i tuke a ne da gledaju.ha ja. cccmr.x je napisao/la:Eh ev raja, u derbiju kola, Zeljeznicar - Celik 3:2. Bilo je svega, od tuca medu navijacima do tuce igraca...
Kako komentarisete...
Utakmica je bila dobra otvorena,nisam se nadao da je celik onako dobra ekipa nisu se branili,sabic zabio fantastican gol,ambiejnt dobar,svaka cast robiji na brojnosti,ne znam samo kako ce kuci izgleda da im zeljeznice nece dati voz jer su ga demolirali u dolasku....u svakom slucaju zasluzena pobjeda zelje..pozdravNeLsoN je napisao/la:ma korida prava.seljacki.nije to trabalo.i pitamo se sto nam je liga najgora.pa zato sto navijaci idu na utakmice da se vrijedjaju i tuke a ne da gledaju.ha ja. cccmr.x je napisao/la:Eh ev raja, u derbiju kola, Zeljeznicar - Celik 3:2. Bilo je svega, od tuca medu navijacima do tuce igraca...
Kako komentarisete...![]()
![]()
![]()
Hahahahaha, hocemo li im mi posudit ciru sa grbavicecsh je napisao/la:Utakmica je bila dobra otvorena,nisam se nadao da je celik onako dobra ekipa nisu se branili,sabic zabio fantastican gol,ambiejnt dobar,svaka cast robiji na brojnosti,ne znam samo kako ce kuci izgleda da im zeljeznice nece dati voz jer su ga demolirali u dolasku....u svakom slucaju zasluzena pobjeda zelje..pozdravNeLsoN je napisao/la:ma korida prava.seljacki.nije to trabalo.i pitamo se sto nam je liga najgora.pa zato sto navijaci idu na utakmice da se vrijedjaju i tuke a ne da gledaju.ha ja. cccmr.x je napisao/la:Eh ev raja, u derbiju kola, Zeljeznicar - Celik 3:2. Bilo je svega, od tuca medu navijacima do tuce igraca...
Kako komentarisete...![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.