Trebaju svi moguci mediji pljuvati po njima,ne samo po njima nego i po fudbalskoj i kosarkaskoj,oni njima nekakve podrske daju,oni stvaraju neke euforije,oni nesto obecavaju,oni lazu narod,daju nekkavu laznu nadu,dopustaju da ljudi idu po raznoraznim drzavama da im daju podrsku klosari obicni,nezasluzuje da ih gleda 5 ljudi a ne 1 000 koliko je nasih u Stutgartu.....treba im kitu dati a ne podrsku
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Skup neznalica koji igraju za drzavu,igraci koji boli ona stvar za drzavu i za ljude u njoj,obicni amateri..bolje da su nekakvoj djeci dali da igraju oni bi se bar trudili,pokusavali nesto....
Trebaju svi moguci mediji pljuvati po njima,ne samo po njima nego i po fudbalskoj i kosarkaskoj,oni njima nekakve podrske daju,oni stvaraju neke euforije,oni nesto obecavaju,oni lazu narod,daju nekkavu laznu nadu,dopustaju da ljudi idu po raznoraznim drzavama da im daju podrsku klosari obicni,nezasluzuje da ih gleda 5 ljudi a ne 1 000 koliko je nasih u Stutgartu.....treba im kitu dati a ne podrsku

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sve dok u repci nezamjenjivi napadač bude Prce, ne trebamo se nadati nekim uspjesima...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Aa daaj **** te , ko kakvi amateri . Pa probudite se dan ga **** !
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nije za 18 minuta tri gola, nego 15 minuta nismo dali gola.
AMATERI
kako me samo nerviraju ove utakmice rukomentne reprezentacije. sad lagano turn off pa ti Markovicu nemoj nista mijenjati do sutra
kako me samo nerviraju ove utakmice rukomentne reprezentacije. sad lagano turn off pa ti Markovicu nemoj nista mijenjati do sutra
4-IN-A-ROW
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 09 jun 2012, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da igra Tunguzija protiv ove velesile nebi se ovako samotila...Jaooooooo kakvo ponizenjeVirtu4l je napisao/la:Ljudi moji šta vam je, igramo protiv velesile u rukometu. Niste valjda nasjeli na medijske patke o zalaganju, davanju 130% svojih mogućnosti i smjeni generacija u Njemačkoj reprezentaciji.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
hahahha ko donese loptu u bosnu....
pa niceg mi ne znamo
imal kakav sport gdje je cilj pogodit nekog u glavu kakvom tvrdom loptusom...mozda bi tu nekako prosli
pa niceg mi ne znamo
imal kakav sport gdje je cilj pogodit nekog u glavu kakvom tvrdom loptusom...mozda bi tu nekako prosli
Necemo mi 10. golova postici.
I ovaj Terzic djaba ulazi cim udje eto ga dvije minute napolju
HOCEMO LI NA SP U RUKOMETU ?

HOCEMO LI NA SP U RUKOMETU ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Kaže Spaho za Gensheimera - Genšner 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ahahahahahahahhah, ne vjerujem koji cirkus hahahahahahahhaha
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tako je,to je poenta.Fudo je napisao/la: Pa da igra Tunguzija protiv ove velesile nebi se ovako samotila...Jaooooooo kakvo ponizenje
Izgledamo isto Angola na SP-u.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
neću više ni gledati
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
- L'Avvocato
- Kontakt:
kakve to veze protiv koga igraš jbt pa nisu ljudi vanzemaljci ... ovi naši ne znaju osnovne stvari a treniraju cijeli život ... pa jbt odbranu ne znaju da organizuju a kamoli napadVirtu4l je napisao/la:Ljudi moji šta vam je, igramo protiv velesile u rukometu. Niste valjda nasjeli na medijske patke o zalaganju, davanju 130% svojih mogućnosti i smjeni generacija u Njemačkoj reprezentaciji.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
To nije u skladu sa tvojim nickomRukomet do smrti je napisao/la:neću više ni gledati
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Po tebi onda najbolje da nisu nikako ni došli, da smo otkazali, jer ipak na SP treba da ide Njemačka...Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji šta vam je, igramo protiv velesile u rukometu. Niste valjda nasjeli na medijske patke o zalaganju, davanju 130% svojih mogućnosti i smjeni generacija u Njemačkoj reprezentaciji.
Ma sve ej to ok. Niko nije ni očekivao pobjedu, ili prolaz protiv Njemačke. Ali nevjerovatno je da ni s igračem više ne možemo odigrati ništa. Apsolutno ništa.Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji šta vam je, igramo protiv velesile u rukometu. Niste valjda nasjeli na medijske patke o zalaganju, davanju 130% svojih mogućnosti i smjeni generacija u Njemačkoj reprezentaciji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Sad cemo im hebat majku
Sad cemo im hebat majku
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.