.
 . Idemo Portugal! Najveca nacija na svijetu pred kojom se svi moraju klanjati mora pasti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
 .
 . BOGAMI niste i ja msm da ce veceras Portugal razbiti Njemacku pogotovo ovdje msm na ofanzivni dio gdje je po meni Portugal i najjaci na Euru jos ako Ronalda stavi u napad a ne na krilo gdje bi trebao staviti Danya ako ga je zvao i Nanija onda po meni smijesna Njemacka odbrana nema sanse iako da se razumijemo Ronaldo nije klasicni napadac al' iako ga stavis tu on ce opet biti najbolji igrac i na toj poziciji...D10S je napisao/la:Jos jedan, usput, imas jako lijep avatar. Da nemam ovako lijepog, mocnog, brilijantnog, jakog Ronalda, odmah bi ga stavioMonolog je napisao/la:Izgleda da sam jedini koji vjeruje u Portugal..
Mrzim zemlju, kolijevku fasizma.

Hajmo sad analiza
 Hajmo sad analiza  

D10S je napisao/la:Jos jedan, usput, imas jako lijep avatar. Da nemam ovako lijepog, mocnog, brilijantnog, jakog Ronalda, odmah bi ga stavioMonolog je napisao/la:Izgleda da sam jedini koji vjeruje u Portugal..
Mrzim zemlju, kolijevku fasizma.

šteta što nema nas,jer nema ču*e ko u Bosanca
  šteta što nema nas,jer nema ču*e ko u Bosanca  hehehe ,nego večeras očekujem rutinsku pobijedu Švaba od 3:0,uz dodatna provaljivanja Ronalda i baš se pitam ako bude penal za Portugalce hoćel` on pucat
  hehehe ,nego večeras očekujem rutinsku pobijedu Švaba od 3:0,uz dodatna provaljivanja Ronalda i baš se pitam ako bude penal za Portugalce hoćel` on pucat  ?!
  ?!

Nije zabranjeno sanjatsenad_flamin je napisao/la:Eh što bi volio da Danska pobjedi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.