Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
Onako vala ,mora ovo puno bolje biti ali vjerujem da nakon ova 3 boda ici ce to puno bolje .Odbrana je bila odlicna sto me itekako raduje ,moram pohvaliti Badstubera i pogotovo Hummelsa koji je dobio svaki duel i odlicno iznosio loptu .Imali su loptu u svom posjedu sve skoro vrijeme i osim zadnjih 10 tak minuta nisu Portugalu dali prostora da nista urade ,ali i pored toga nekako ovi dodjose do 2 precke ,tako da na kraju moram reci sretna pobjeda ali i zasluzena . Poldi ako se ne popravi slijedecu utakmicu neka ga mijenja ,imaju odlicne izmjene i ici ce ovo od sada puno puno bolje uvjeren sam . MARIO GOMEZ 
Manuel Neuer ruke mu se pozlatile.
Večeras ne baš neka sjajna partija ali dovoljno za pobjedu, jao Gomeza koji trzaj glavom kao indijska kobra.
Moram pohvaliti Badstubera,Boatenga ( Lahm standardno dobar ) i Hummels me iznenadio, miran i staložen tokom čitavog meča maltene bez greške 10ka
Večeras ne baš neka sjajna partija ali dovoljno za pobjedu, jao Gomeza koji trzaj glavom kao indijska kobra.
Moram pohvaliti Badstubera,Boatenga ( Lahm standardno dobar ) i Hummels me iznenadio, miran i staložen tokom čitavog meča maltene bez greške 10ka

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja se nebi slozio s tobom u vezi Lahma ,ja odavno nisam gledao losiju utakmicu njega ,puno gresaka pogotovo u napadu ali on je masina tako da me to ne zabrinjava .Saurman je napisao/la:Manuel Neuer ruke mu se pozlatile.![]()
Večeras ne baš neka sjajna partija ali dovoljno za pobjedu, jao Gomeza koji trzaj glavom kao indisjka kobra.![]()
BGMI SRETNO !
Dosta srece smo imali, ova sreca ce nam se vratit onda kad budemo bolji a izgubimo 100% ...
Low ima mnogo posla, takitaka ne da mu je procitana vec je bukvar ! Lose braco moja lose jedino odbrana je beton mislim na stopere pa i Boatenga, ljudi dragi jel moguce da su veceras Lahm i Schweini bili najgori
...
Low podhitno mora nesto mjenjat oko taktike ovo je kita od igre, nema nas nigdje brate dragi, sredina nam je jako losa Schweini I Ozil nasi kreatori stvarno losi al bas losi ... Ozil i nekako al Basti nula bgm ...
Krila Mulla i Poldi moj boze moj jedan od njih dvojice mora igrat uredu slozit cu se s tim, ali mora i Reus ili Schurrle ...
Gomez ga zabi i bi match winner ...
Ljudi ja mislim da je ovo Lahmova najgora utakmica u karijeri ... Inace najboljeg beka svijeta
, ali nema problema za njeg podici ce on svoju formu 100 %, najmanji je problem on ... Ali mislim da nije goru utakmicu u karijeri odigrao ...
Najbolji su bili : Khedira, Hummy, Neuer ( koji karinom brani
), Badstuba ... ostali su stvarno podbacili moraju podic nivoo !
Dosta srece smo imali, ova sreca ce nam se vratit onda kad budemo bolji a izgubimo 100% ...
Low ima mnogo posla, takitaka ne da mu je procitana vec je bukvar ! Lose braco moja lose jedino odbrana je beton mislim na stopere pa i Boatenga, ljudi dragi jel moguce da su veceras Lahm i Schweini bili najgori
Low podhitno mora nesto mjenjat oko taktike ovo je kita od igre, nema nas nigdje brate dragi, sredina nam je jako losa Schweini I Ozil nasi kreatori stvarno losi al bas losi ... Ozil i nekako al Basti nula bgm ...
Krila Mulla i Poldi moj boze moj jedan od njih dvojice mora igrat uredu slozit cu se s tim, ali mora i Reus ili Schurrle ...
Gomez ga zabi i bi match winner ...
Ljudi ja mislim da je ovo Lahmova najgora utakmica u karijeri ... Inace najboljeg beka svijeta
Najbolji su bili : Khedira, Hummy, Neuer ( koji karinom brani
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 09 jun 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Gomezu, konjino.
Tri boda vise sretna nego spretna, ali i to je sastavni dio igre.
Odlicno otvaranje EP-a, pogotovo ako se zna da je Holandija svoje bodove prosula.
Neuer mozda i igrac utakmice, ponajvise zbog odbrane koju je ostvario pred sam kraj, mada bih ja tu titulu vagao izmedju Hummelsa i Khedire. Obojica su odigrali odlicno, sa nekoliko sitnih gresaka, ali nista opasno.
Tri boda vise sretna nego spretna, ali i to je sastavni dio igre.
Odlicno otvaranje EP-a, pogotovo ako se zna da je Holandija svoje bodove prosula.
Neuer mozda i igrac utakmice, ponajvise zbog odbrane koju je ostvario pred sam kraj, mada bih ja tu titulu vagao izmedju Hummelsa i Khedire. Obojica su odigrali odlicno, sa nekoliko sitnih gresaka, ali nista opasno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tako i treba Karinasima.Damir_BvB je napisao/la:NEUER KARINOM ODBRANI 3 BODA![]()
Ekipa luta, nema prave igre, dosta igraca ispod svog nivoa (hajmo reci ocekivano)...
Mozda ovo i nije lose, s obzirom da sam uspjehe njemacke repke upamtio po kilavoj i sretnoj igri, gdje su se nemali broj puta dizali iz pepela i osvajali trofeje.
Vise me Löw brine. Nesto sumnjam da ce se Reus i Götze naigrati.
Bicemo mudriji poslije okrsaja sa Holandjanima (gdje Elf po obicaju gubi, u drugom susretu grupne faze) i nesto ne vjerujem da su momci ispucali mnogo toga. Naprotiv, prava turnirska ekipa (kakva je uvijek bila) moze samo dizati svoju formu.
Hummels za DESET!
Vom Jäger zum Gejagten
Dobro nećemo sad tražiti kapitenu dlaku u jajetu.Papilon20 je napisao/la:Ja se nebi slozio s tobom u vezi Lahma ,ja odavno nisam gledao losiju utakmicu njega ,puno gresaka pogotovo u napadu ali on je masina tako da me to ne zabrinjava .Saurman je napisao/la:Manuel Neuer ruke mu se pozlatile.![]()
Večeras ne baš neka sjajna partija ali dovoljno za pobjedu, jao Gomeza koji trzaj glavom kao indisjka kobra.![]()
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 09 jun 2012, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Lahm je napravio najbolju priliku Portugalcima kada mu je lopta prošla kroz noge i došla do Valere. Da nije bilo Neuera, sigurno bi Lahm bio okarakterisan kao tragirač.
Hummels + Badstuber dobili skoro sve duele, Khedira nešto slabije drugo poluvrijeme u odnosu na prvo u kome je bio perfektan, Podolski i Muller moraju puno bolje, jer Schurle, Reus i Gotze čekaju k'o zapete puške, a Bastian bi trebao biti sve bolji i bolji.
Gomez standardan. Nema ga nigdje, a onda zabije gol.
Mislim da je ovo najslabija utakmica koju će Nijemci odigrati na ovom EP-u, a Portugalci nisu mogli to iskoristiti (doduše, nije im se dalo, ako ćemo biti iskreni). Protiv Holanđana će to biti puno bolje, a vjerujem i protiv Danaca. Kada bih birao igrača utakmice, vjerovatno bih dvojio između Hummelsa i Neuera (zbog odbrane koja je donijela pobjedu). Mada, mora se priznati da ni Boateng nije bio za baciti (ipak se borio sa Ronaldom i Coentraom).
Hummels + Badstuber dobili skoro sve duele, Khedira nešto slabije drugo poluvrijeme u odnosu na prvo u kome je bio perfektan, Podolski i Muller moraju puno bolje, jer Schurle, Reus i Gotze čekaju k'o zapete puške, a Bastian bi trebao biti sve bolji i bolji.
Gomez standardan. Nema ga nigdje, a onda zabije gol.
Mislim da je ovo najslabija utakmica koju će Nijemci odigrati na ovom EP-u, a Portugalci nisu mogli to iskoristiti (doduše, nije im se dalo, ako ćemo biti iskreni). Protiv Holanđana će to biti puno bolje, a vjerujem i protiv Danaca. Kada bih birao igrača utakmice, vjerovatno bih dvojio između Hummelsa i Neuera (zbog odbrane koja je donijela pobjedu). Mada, mora se priznati da ni Boateng nije bio za baciti (ipak se borio sa Ronaldom i Coentraom).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Low treba ozbiljno razmisliti da Podolskog ostavi na klupi u slijedećoj utakmici mnogo bolje opcije su Reus ili Schürrle.
Ocekivana pobjeda i zasluzena,
I sta reci sada za Gomeza?
Uvijek sam govorio da se radi u cudnom fenomenu. Nekada iskoristi samo jednu polupriliku koju dobije, a nekada ne moze da zabije od nebrojeno sansi.
Nadam se da ce konacno i u Bayernu ovako zabijati glavom.

I sta reci sada za Gomeza?
Nadam se da ce konacno i u Bayernu ovako zabijati glavom.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 10 jun 2012, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Ovi sto kritiziraju Lahma,put pod noge i dovidjenja(nemate vi pojma)
.Marion.Opet je pobijedio Pepea.
Imali su oni svoje sanse al' mali su jos uvijek za ELF.Najvaznije, pobjeda je upisana,jos je bolje ako znamo da su Lale zeznule sebi stvar.Idemo dalje
Imali su oni svoje sanse al' mali su jos uvijek za ELF.Najvaznije, pobjeda je upisana,jos je bolje ako znamo da su Lale zeznule sebi stvar.Idemo dalje
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Hummels pokazao klasu,Podolski razočarao ostali na nivou 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zasluzena pobjeda kad se sve sabere,mada je Neuer spasio kod one sanse,drama...
Gomez ga zavali momacki,Hummy i Holger odigrali odlicno u tandemu...POHVALE!!!Podolskog bi sljedecu tekmu malo odmorio,mislim da je najmanje pokazao,Reus ili Schurrle umjesto njega u pocetnom sastavu...mislim da bi vise pokazali!Ostali sasvim ok,mada mislim da je potrebno podici nivo u nastavku prvenstva...
Gomez ga zavali momacki,Hummy i Holger odigrali odlicno u tandemu...POHVALE!!!Podolskog bi sljedecu tekmu malo odmorio,mislim da je najmanje pokazao,Reus ili Schurrle umjesto njega u pocetnom sastavu...mislim da bi vise pokazali!Ostali sasvim ok,mada mislim da je potrebno podici nivo u nastavku prvenstva...
Sjedi krivo, pricaj pravo.Centre forward je napisao/la:Ovi sto kritiziraju Lahma,put pod noge i dovidjenja(nemate vi pojma).Marion.Opet je pobijedio Pepea.
![]()
Lahma nije bilo nigdje u ofanzivnom dijelu igre (oprastam kapitenu sve, jer niko ne bi izdurao ovako cesto tumbanje pozicija).
Druga stvar, mislim da je po Elf zeznutije to sto su Holandjani izgubili.
Sva sreca, pa ce eventualnu majstoricu igrati protiv (objektivno) najslabijeg protivnika.
Vom Jäger zum Gejagten
- Centre forward
- Kontakt:
PreĆera ga i ti sad al hajd' ne'a vezegeronimo je napisao/la:Sjedi krivo, pricaj pravo.Centre forward je napisao/la:Ovi sto kritiziraju Lahma,put pod noge i dovidjenja(nemate vi pojma).Marion.Opet je pobijedio Pepea.
![]()
Imali su oni svoje sanse al' mali su jos uvijek za ELF.Najvaznije, pobjeda je upisana,jos je bolje ako znamo da su Lale zeznule sebi stvar.Idemo dalje![]()
Lahma nije bilo nigdje u ofanzivnom dijelu igre (oprastam kapitenu sve, jer niko ne bi izdurao ovako cesto tumbanje pozicija).
Druga stvar, mislim da je po Elf zeznutije to sto su Holandjani izgubili.
Sva sreca, pa ce eventualnu majstoricu igrati protiv (objektivno) najslabijeg protivnika.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- amel10071988
- Kontakt:
Po ocjenama Bild-a Lahm je dobio 4vorku i mislim da nije zasluzio više,jedna od njegovih lošijih partija,ali se mora uzeti u obzir da je do 23.05 2012 igrao na desnoj strani u Bayernu i zbog toga se vjerovatno nije potpuno uklopio na lijevu stranu,ako se uzme u obzir da je podolski veceras bio loš,onda i ne čudi igra kapitena.Po meni Muller nije odigrao loše jer je Njemačka konstantno napadala po toj desnoj strani,naravno Mulli moze bolje i vjerujem da hoce,ali veceras su definitivno kreativci zakazali Ozil Sweini,Khedira je vise uradio njihovog posla od njih,ali hajd bit ce bolje,bitno je da je počelo s bodovima 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Kao sto sam obecao, kad odluci jednu utakmicu ide na avatar do naredne utakmice. Nadam se da je @effe_sa sada zadovoljan.
Ovo je veceras dosta lose izgledalo i mora se priznati da je sreca bila nas saveznik. Löw mora shvatiti da bunkere ne mozes probijati igracima kao sto su Podolski i Müller, i mislim da bi protiv Holandije trebao igrati Reus ili Schürrle umjesto Podolskog.
Takodjer dvije stavke su me razocarale kod Löw-a. Kao prvo nakon zutog kartona Boatenga nije smio dopustiti da isti igra 1 na 1 sa Ronaldom i trebao je ici na udvajanje i kao drugo bezpotrebno povlacenje na svoju polovinu i prepustanje Portugalcima inicijativu - u tom trenutku se trebao iskoristiti momentum koji su imali.
Neki kazu da je odlika velikih ekipa ta i kad igraju lose da pobjedjuju, ali ukoliko zele daleko dogurati na ovom EP-u to mora biti mnogo bolje u narednim utakmicama pocevsi sa Holandijom.

Definitvno igrac utakmice. Svaka cast majstore !
PS: Mislim da ste prestrogi sa kritikama na racun Schweinsteigera, jer treba imati na umu da skoro nikako nije trenirao sa ekipom, da od finala LP za sobom vuce nezgodnu povredu i ukoliko jos u obzir uzmemo njegovo psihicko stanje onda je odigrao sasvim solidno i mislim da ce iz utakmice u utakmicu biti jos bolji.
Ovo je veceras dosta lose izgledalo i mora se priznati da je sreca bila nas saveznik. Löw mora shvatiti da bunkere ne mozes probijati igracima kao sto su Podolski i Müller, i mislim da bi protiv Holandije trebao igrati Reus ili Schürrle umjesto Podolskog.
Takodjer dvije stavke su me razocarale kod Löw-a. Kao prvo nakon zutog kartona Boatenga nije smio dopustiti da isti igra 1 na 1 sa Ronaldom i trebao je ici na udvajanje i kao drugo bezpotrebno povlacenje na svoju polovinu i prepustanje Portugalcima inicijativu - u tom trenutku se trebao iskoristiti momentum koji su imali.
Neki kazu da je odlika velikih ekipa ta i kad igraju lose da pobjedjuju, ali ukoliko zele daleko dogurati na ovom EP-u to mora biti mnogo bolje u narednim utakmicama pocevsi sa Holandijom.

Definitvno igrac utakmice. Svaka cast majstore !
PS: Mislim da ste prestrogi sa kritikama na racun Schweinsteigera, jer treba imati na umu da skoro nikako nije trenirao sa ekipom, da od finala LP za sobom vuce nezgodnu povredu i ukoliko jos u obzir uzmemo njegovo psihicko stanje onda je odigrao sasvim solidno i mislim da ce iz utakmice u utakmicu biti jos bolji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- spielführer_21
- Kontakt:
Prva je utakmica najteža. Pobjeda protiv Portugala s 50 posto snage. S ova tri boda se nafilalo samopouzdanje, protiv Holandeza očekujem neke korekcije i sve će biti ok. Opušteno 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- raul-zakon
- Kontakt:
Sad ćeš vidjeti kad Mourinho krene po njega...spielführer_21 je napisao/la:Prva je utakmica najteža. Pobjeda protiv Portugala s 50 posto snage. S ova tri boda se nafilalo samopouzdanje, protiv Holandeza očekujem neke korekcije i sve će biti ok. Opušteno
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.