Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

AÐ_Official
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la AÐ_Official » 07 jun 2012, 13:13

Ma dobro, tu si upravu. Mene iskreno boli ona stvar za ugovorima koje su Usanovic i ostala klapa potpisivali. Na kraju krajeva, mi smo krivi sto su oni tu(bili), niko drugi. Mnogo smo mocni kada je upitanju protestovanje po forumu i sve to, a kada treba se izaci na ulice tj. ispred saveza onda svi imaju nekih drugih obaveza. A moj post je bio upucen za one kojima smeta trenutna garnitura. Koliko ja znam o fudbalu, a mislim da znam dovoljno, bitan je kvalitet igraca a ne dresova. Cini mi se da neki misle da bi nasi igraci, sa novom opremom, iznenada postali dvije-tri klase bolji nego sto jesu i da bi glat pobijedili Portugal, Francusku, Brazil, itd.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 jun 2012, 14:34

legea je jedini proizvodjac sportske opreme koji je u vrijeme sklapanja ugovora bio spreman opremati svih 10 selekcija NFS BiH i tu prica zavrsava...

adidas, nike, puma... bi opremali A i U 21 selekciju kao sponzor... opremu za ostale selekcije bi savez mor'o placat'... renome proizvodjaca i dizajn dresova su tu na zadnjem mjestu...

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 09 jun 2012, 20:14

Da LEGEA makar hoce napraviti neki dres koji ide uz tijelo.. Ovi trenutni vise na igracima kao vrece, igraci izgledaju deblje, ne moze niko pokazati misice :D ..

Gledam ove dresove na Euru, ne zna se koji je ljepsi.. Nasi su krs stvarno

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jun 2012, 20:18

Da,istina.
Dobra ti ta.
To sam već odavno primjetio,i po evropskim klubovima,Bayern npr,Real...
I kad onda vidiš naše,Misimović kao da je kečer neki,na Rahimiću landara :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 09 jun 2012, 21:42

Mislim da ovaj ide jedino Džeki uz tijelo posto je Džeko dosta nabildan...

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 09 jun 2012, 23:28

Home:
slika
Away:
slika

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 jun 2012, 00:31

black64 je napisao/la:Home:
slika
Away:
slika
Odlicni, al dok je ove bagre u savezu necemo ih vidjeti na nasim igracima..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jun 2012, 03:50

Ako produze ugovor sa Legeom nakon sto istekne postojeci,nadam se da ce objelodaniti ime i funkciju toga iz saveza koji je potpisao produzenje,da znam koga da pljunem kada sretnem na ulici.
A ko sto gledam,ako kojim slusajem Susic dobije nogu pa se ipak plasiramo na svjetsko prvenstvo u Brazilu,nasi ce iz zahvalnosti Legei sto nas je opremala sve ove silne neuspjesne godine produziti ugovor i da na svjetskom nosimo njihovu opremu.Cak i ja bi tako postupio,ipak su nas oni opremali kad niko drugi nije htio(valjda) i ne bi bilo ljudski odreci ih se kad smo konacno uspjeli,i ja bi tako razmisljao da nam nisu sve ove godine slali takve smijurije od dresova da su oni dzemperi sto nene pletu space shuttle dizajna nasprem onih dronjaka sto nam legea posalje.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Ibischa
Kontakt:

Post Postao/la Ibischa » 11 jun 2012, 09:25

Ako ne prooduže sa LEGEOM,ja bih najvise voli da bude nike ili puma.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 11 jun 2012, 09:45

LBJ MVP je napisao/la:Ako produze ugovor sa Legeom nakon sto istekne postojeci,nadam se da ce objelodaniti ime i funkciju toga iz saveza koji je potpisao produzenje,da znam koga da pljunem kada sretnem na ulici.
A ko sto gledam,ako kojim slusajem Susic dobije nogu pa se ipak plasiramo na svjetsko prvenstvo u Brazilu,nasi ce iz zahvalnosti Legei sto nas je opremala sve ove silne neuspjesne godine produziti ugovor i da na svjetskom nosimo njihovu opremu.Cak i ja bi tako postupio,ipak su nas oni opremali kad niko drugi nije htio(valjda) i ne bi bilo ljudski odreci ih se kad smo konacno uspjeli,i ja bi tako razmisljao da nam nisu sve ove godine slali takve smijurije od dresova da su oni dzemperi sto nene pletu space shuttle dizajna nasprem onih dronjaka sto nam legea posalje.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Gledam i ne vjerujem :roll:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 11 jun 2012, 10:21

ma legea kao marka je u redu,evo po najnovijim istrazivanjima njihovi dresovi imaju najmanje otrovnih materija u sastavu. problem je u nasim ljudima u savezu koji se brinu oko toga. mi i udinese smo im najveci eksponati,pa udinese uvijek nosi najnovije modele specijalno uradjenje zbog njih a mi igramo protiv brazila ,pred cijelim svijetom u dresovima kakve je zeljo nosio prije 3 godine i to za 2 broja vecim.to ima i psiholoski efekat na igrace jer ne mozes biti motivisan do kraja i pokazati sportsku drskost ako vidis svoje saigrace u tim klaunskim dresovima. trebalo bi neko sa portala da kontaktira osobu u savezu koja je zaduzena za to pa da konacno saznamo o cemu se radi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2012, 12:03

hercegovina je napisao/la:ma legea kao marka je u redu,evo po najnovijim istrazivanjima njihovi dresovi imaju najmanje otrovnih materija u sastavu. problem je u nasim ljudima u savezu koji se brinu oko toga. mi i udinese smo im najveci eksponati,pa udinese uvijek nosi najnovije modele specijalno uradjenje zbog njih a mi igramo protiv brazila ,pred cijelim svijetom u dresovima kakve je zeljo nosio prije 3 godine i to za 2 broja vecim.to ima i psiholoski efekat na igrace jer ne mozes biti motivisan do kraja i pokazati sportsku drskost ako vidis svoje saigrace u tim klaunskim dresovima. trebalo bi neko sa portala da kontaktira osobu u savezu koja je zaduzena za to pa da konacno saznamo o cemu se radi
X

Pitanje je isto, kako se igraci osjecaju u ponekim aerodinamicnim pidjamama koje nam je Legea slala.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 jun 2012, 18:59

Npr, kao što Goalgetter reče, oni protiv Francuske su baš dobri, po meni, i oni plavi za žutim linijama, ovi baš izgledaju nekako veliko na igračima...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 jun 2012, 20:01

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Npr, kao što Goalgetter reče, oni protiv Francuske su baš dobri, po meni, i oni plavi za žutim linijama, ovi baš izgledaju nekako veliko na igračima...
meni su ti protiv francuske ubjedljivo najljepsi bili :)
...

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 12 jun 2012, 20:13

panties je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Npr, kao što Goalgetter reče, oni protiv Francuske su baš dobri, po meni, i oni plavi za žutim linijama, ovi baš izgledaju nekako veliko na igračima...
To su ti dresovi na koje su se haman svi forumasi grozili tokom cijelih kvalifikacija. Onda samo drugi sorc obuku i odjednom su pravo dobri! Haj' sad skontaj sta narod hoce. :roll:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2012, 20:19

po meni najbolji dresovi ikad koje nam je legea isporučila i koje su nosili naši reprezentativci.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 12 jun 2012, 20:43

slika
meni najbolji naš od ussrane Legea-e. Ako već moramo njih, nek nam šalju ove, ovi trenutni sad su najveća kuuurčina koju smo imali!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 jun 2012, 20:45

inacefindecko je napisao/la:slika
meni najbolji naš od ussrane Legea-e. Ako već moramo njih, nek nam šalju ove, ovi trenutni sad su najveća kuuurčina koju smo imali!
meni ova plava linija nije nikako lijepa !! kao da im je INFUZIJA prikljucena!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 jun 2012, 20:49

maxuz baxuz je napisao/la:
panties je napisao/la:
To su ti dresovi na koje su se haman svi forumasi grozili tokom cijelih kvalifikacija. Onda samo drugi sorc obuku i odjednom su pravo dobri! Haj' sad skontaj sta narod hoce. :roll:
a ne znam

slika
ja se ovog dresa grozim.

slika
a ovaj mi je lijep.
...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 jun 2012, 21:09

vrebac86 je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:slika
meni ova plava linija nije nikako lijepa !! kao da im je INFUZIJA prikljucena!!
Meni je baš ova plava linija extra... :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.