FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Po meni prvi na pamet pada Mesanovic...ili mozda Stevanovic (iako on teze)domorocki je napisao/la:StevanovićD€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka castili Štilić
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Nije valjda Dzeko 
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Evo ja cu reci ko je iako mi vecina nece vjerovati ... Nemanja Bilbija!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
Licno mene bi iznenadilo da predjeDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo ja cu reci ko je iako mi vecina nece vjerovati ... Nemanja Bilbija!!!
Can i have yours?
Can i have yours?
Opet neka nagadjanja doce ovaj doce onaj. Polako ljudi a ovi sto najavljuju vjeruj te da su sigurni 100 % da ce doci neki igrac oni bi to rekli pa makar na guzicu. Sa mnogim se igracima prica mnogi se nude a sta ce biti niko sa sigurnoscu jos ne zna. Ako neko ima samo 100 % info nek kaze do sad smo povezivani sa 30 igraca a niko ne dodje.
- fanatic1991
- Kontakt:
ma neka nek se pisedamirfile je napisao/la:Opet neka nagadjanja doce ovaj doce onaj. Polako ljudi a ovi sto najavljuju vjeruj te da su sigurni 100 % da ce doci neki igrac oni bi to rekli pa makar na guzicu. Sa mnogim se igracima prica mnogi se nude a sta ce biti niko sa sigurnoscu jos ne zna. Ako neko ima samo 100 % info nek kaze do sad smo povezivani sa 30 igraca a niko ne dodje.
Can i have yours?
Can i have yours?
- pintol_TM87
- Kontakt:
bravoBuu je napisao/la:Jel ovo bombe bacate za sc sport?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- MinjonKocka
- Kontakt:
i sad će doći neko upućen tipa aco ili pile, i reći da nema nikakvih novosti oko pojačanja i uništit vam snove 
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.com/fkzeljenicar-com-blog/
Evo novi blog, dok se ne otvori stranica, gdje mozete pratiti vijesti...
Evo novi blog, dok se ne otvori stranica, gdje mozete pratiti vijesti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /110120143" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjeca li se neko ovog ?
Prvi je ovo Borovina izvalio na sc, nakon sto je ovdje neko bombu bacio.
Sjeca li se neko ovog ?
Prvi je ovo Borovina izvalio na sc, nakon sto je ovdje neko bombu bacio.
NO PYRO NO PARTY
Eh da nam je sad Buba nebi nam ravnih bilo

- SkyWallker
Nekako mi ne ide jedno sa drugim ali eto, Bilbija ima ugovor sa Vojvodinom do 2014. i ako ga posalju na posudbu negdje sigurno ce izabrati svoj matični klub Bojac dok Stevanović ima ugovor do 2013. a momka traze Napoli i Lecce dok Štiliću ugovor ističe krajem ovog mjeseca a trzisna vrijednost mu je 2.500.000 euraD€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Ako je to taj što mislim ( čuo sam da ga je Amar navodno zvao na pregovore ), mlad i perspektivan jeste sigurno, ali da je pojačanje i nije.....možda bude za koju godinu.
Sumnjam da mozemo dovesti neko veliko pojacanje,a da je mlad i perspektivan xD
Hocel ko rec' ko je upitanju?ublehas je napisao/la:Ako je to taj što mislim ( čuo sam da ga je Amar navodno zvao na pregovore ), mlad i perspektivan jeste sigurno, ali da je pojačanje i nije.....možda bude za koju godinu.
Razumijes ti mene burazere moj 
Luca.Toni je napisao/la:Hocel ko rec' ko je upitanju?ublehas je napisao/la:Ako je to taj što mislim ( čuo sam da ga je Amar navodno zvao na pregovore ), mlad i perspektivan jeste sigurno, ali da je pojačanje i nije.....možda bude za koju godinu.
fabregas
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Travančić iz Čelika....e sad da li je šuplja, i da li je mislio na njega, nisam siguran.Luca.Toni je napisao/la:Hocel ko rec' ko je upitanju?ublehas je napisao/la:Ako je to taj što mislim ( čuo sam da ga je Amar navodno zvao na pregovore ), mlad i perspektivan jeste sigurno, ali da je pojačanje i nije.....možda bude za koju godinu.
mesanovic 100 %