Sportski komentatori

Konfucije
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Konfucije » 09 jun 2012, 22:34

Joj Bilica. :lol:

Precka Nanija,precka i onda se ispravlja centarsut Nanina odsjeo je na gredi. :lol:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jun 2012, 22:50

Bilic zastupio sve jezike u BiH a i sire u regionug.

Jako lose komentarise. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 09 jun 2012, 22:51

Bilic: Mnogo je vise navijaca Portugala na stadionu :shock:
Meireles konacno skinuo onu bruku od frizure s kojom je osvojio Ligu prvaka :D
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 09 jun 2012, 22:54

Najjače je bilo kada je rekao da je Dick Advocaat selektor Nizozemske, minut kasnije kako je napravio dobar posao kad je izveo Kerzhakova :roll:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jun 2012, 23:32

Lik je prekucao komentarisanje ! 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jun 2012, 01:58

EP je staro dva dana, ali sam primjetio dvije stvari koje me strasno iritiraju. Prvo bi neko trebao nasim tzv. komentatorima reci da se ne prica dok ide intoniranje drzavne himne jedne ekipe, a drugo isto tako bi se trebali ukljuciti u prijenos prije nego li pocnu intorniranja himne.

PS: Hebala ih KIA, skontali smo da su nam oni omogucili prijenos i ne moras jednu te isut reklamu ponavljati dvije minute zaredom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jun 2012, 02:12

..."software njemačke reprezentacije"... by boris bilić

originalno nema šta. :lol: :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zavatoni
Kontakt:

Post Postao/la Zavatoni » 10 jun 2012, 08:44

Meni su ovi ako ih mogu nazvati komentatorima vec dobro euro ogadili. Ja ne mogu da shvatim kako pojma nemaju, pa to je ravno katastrofi ... Nikakvo al nikakvo znanje nemaju . Bilic govori da je Advocat selektor Holandije, onda da je sudija trebao svirati prednost ?? Ahmetovic govori kako je Baros apsolutni rekorder po broju golova sa 41 golom ( Jan Koller 55 ) ,vise su mi tekme na mute nego na tonu ... To je nevjerovatno kakve gluposti valjaju i kakvo neznanje imaju u fudbalu ... Ovo je ono sto sam upamtio u masi gluposti i provala
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 10 jun 2012, 08:53

Zavatoni je napisao/la:Meni su ovi ako ih mogu nazvati komentatorima vec dobro euro ogadili. Ja ne mogu da shvatim kako pojma nemaju, pa to je ravno katastrofi ... Nikakvo al nikakvo znanje nemaju . Bilic govori da je Advocat selektor Holandije, onda da je sudija trebao svirati prednost ?? Ahmetovic govori kako je Baros apsolutni rekorder po broju golova sa 41 golom ( Jan Koller 55 ) ,vise su mi tekme na mute nego na tonu ... To je nevjerovatno kakve gluposti valjaju i kakvo neznanje imaju u fudbalu ... Ovo je ono sto sam upamtio u masi gluposti i provala
Zato nadjes sebi link od Hrt 2 i gledas kao gospodin utakmicu ;) ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2012, 12:31

SempreJuve je napisao/la:
Zavatoni je napisao/la:Meni su ovi ako ih mogu nazvati komentatorima vec dobro euro ogadili. Ja ne mogu da shvatim kako pojma nemaju, pa to je ravno katastrofi ... Nikakvo al nikakvo znanje nemaju . Bilic govori da je Advocat selektor Holandije, onda da je sudija trebao svirati prednost ?? Ahmetovic govori kako je Baros apsolutni rekorder po broju golova sa 41 golom ( Jan Koller 55 ) ,vise su mi tekme na mute nego na tonu ... To je nevjerovatno kakve gluposti valjaju i kakvo neznanje imaju u fudbalu ... Ovo je ono sto sam upamtio u masi gluposti i provala
Zato nadjes sebi link od Hrt 2 i gledas kao gospodin utakmicu ;) ;)

Upravo tako.
Grešaka ima i kod Ćosića i ekipe, ali su svedene na minimum jer većinom dođu 120% spremni na posao.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jun 2012, 12:47

Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal? :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 jun 2012, 14:06

voltron30 je napisao/la:Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal? :mrgreen:
Meni je Bilić zato što je HRT vazda zatamnjen kad su sportdski događaji.

A jest mi krivo jbt što nisam znao da ima prenos na TRT1 :x
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2012, 14:35

voltron30 je napisao/la:Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal? :mrgreen:

Onaj mi je totalno nepoznat', ja se nadao bice Cosic ili Susec u najgorem slucaju ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 10 jun 2012, 14:39

Normalno covjek prenosio, ne znam sta ti je islo na zivce.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jun 2012, 15:04

Titova-Juga je napisao/la:

Onaj mi je totalno nepoznat', ja se nadao bice Cosic ili Susec u najgorem slucaju ?
Oni su njega unajmili, al' ne mogu da se sjetim odakle. Nešto sam čitao ranije, morat' ću provjeriti. Ma tip mi je nekakav čudan, cijelo vrijeme je navijao za Portugal, a da ne spominjem nekomentatorski glas. Definitivno najlošija karika u ovoj ekipi HRT-a koju su poslali na prvenstvo. Ćosić je lider, iako ga ne gotivim, ima u malom prstu više nego svi ovi komentatori iz regije (osim Bože Sušeca, al' on je u peMziji). :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2012, 16:15

voltron30 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Oni su njega unajmili, al' ne mogu da se sjetim odakle. Nešto sam čitao ranije, morat' ću provjeriti. Ma tip mi je nekakav čudan, cijelo vrijeme je navijao za Portugal, a da ne spominjem nekomentatorski glas. Definitivno najlošija karika u ovoj ekipi HRT-a koju su poslali na prvenstvo. Ćosić je lider, iako ga ne gotivim, ima u malom prstu više nego svi ovi komentatori iz regije (osim Bože Sušeca, al' on je u peMziji). :D

Da, mada sam mislio na Sasu Suseca. Znam da je ovaj drugi u penziji, ali eto i Sasa koliko god nije ni do koljena svom Bozi bi mi nekako vise legao nego ovaj sinoc. Stvarno sto kazes, nema komentatorski glas, a i primjetio sam da je izrazito bio na strani Portugala. Vjerovatno covjek ne zna sakriti ...

Smrt nacionalizmu !!

High

Post Postao/la High » 10 jun 2012, 16:17

Definitivno, Vladislav Majer, jedan od (meni dražih komentatora) sa naših TV kuća. Ostao mi u dobrom sjećanju od ranije, kad je komentirao utakmice KK Bosna, užitak ga slušati, za razliku od Bilića, Keme i ostalih. Za košarku, pa i tenis, odličan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jun 2012, 16:37

Titova-Juga

Da, mada sam mislio na Sasu Suseca. Znam da je ovaj drugi u penziji, ali eto i Sasa koliko god nije ni do koljena svom Bozi bi mi nekako vise legao nego ovaj sinoc. Stvarno sto kazes, nema komentatorski glas, a i primjetio sam da je izrazito bio na strani Portugala. Vjerovatno covjek ne zna sakriti ...
Evo našao sam. :D Dotični je Krešimir Čampa, pojačanje s Arenesport.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 jun 2012, 16:51

voltron30 je napisao/la:
Titova-Juga

Evo našao sam. :D Dotični je Krešimir Čampa, pojačanje s Arenesport.
Nisam gledao sinoć na HRT-u, ali slušao sam Čampu ranije u radio prenosima, i meni je sasvim ok.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

IvanCro
Kontakt:

Post Postao/la IvanCro » 10 jun 2012, 17:03

Inače se ne žalim na komentatore i ide mi na živce kad se pljuju svi po redu, ali ovaj Čampa je baš loše komentirao sinoć. Mislio sam da je neki početnik, pa ajde... ali eto, ako vam je vjerovati izgleda ima iskustva i po meni je loš komentator. Zamuckivanje svakih 10 sec. mi je posebno išlo na živce.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.