Precka Nanija,precka i onda se ispravlja centarsut Nanina odsjeo je na gredi.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Joj Bilica.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Bilic zastupio sve jezike u BiH a i sire u regionug.
Jako lose komentarise.
Jako lose komentarise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bilic: Mnogo je vise navijaca Portugala na stadionu
Meireles konacno skinuo onu bruku od frizure s kojom je osvojio Ligu prvaka
Meireles konacno skinuo onu bruku od frizure s kojom je osvojio Ligu prvaka
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Najjače je bilo kada je rekao da je Dick Advocaat selektor Nizozemske, minut kasnije kako je napravio dobar posao kad je izveo Kerzhakova 
Lik je prekucao komentarisanje ! 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
EP je staro dva dana, ali sam primjetio dvije stvari koje me strasno iritiraju. Prvo bi neko trebao nasim tzv. komentatorima reci da se ne prica dok ide intoniranje drzavne himne jedne ekipe, a drugo isto tako bi se trebali ukljuciti u prijenos prije nego li pocnu intorniranja himne.
PS: Hebala ih KIA, skontali smo da su nam oni omogucili prijenos i ne moras jednu te isut reklamu ponavljati dvije minute zaredom.
PS: Hebala ih KIA, skontali smo da su nam oni omogucili prijenos i ne moras jednu te isut reklamu ponavljati dvije minute zaredom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- alan_kardec
- Kontakt:
..."software njemačke reprezentacije"... by boris bilić
originalno nema šta.

originalno nema šta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Meni su ovi ako ih mogu nazvati komentatorima vec dobro euro ogadili. Ja ne mogu da shvatim kako pojma nemaju, pa to je ravno katastrofi ... Nikakvo al nikakvo znanje nemaju . Bilic govori da je Advocat selektor Holandije, onda da je sudija trebao svirati prednost ?? Ahmetovic govori kako je Baros apsolutni rekorder po broju golova sa 41 golom ( Jan Koller 55 ) ,vise su mi tekme na mute nego na tonu ... To je nevjerovatno kakve gluposti valjaju i kakvo neznanje imaju u fudbalu ... Ovo je ono sto sam upamtio u masi gluposti i provala
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --
-
SempreJuve
- Kontakt:
Zato nadjes sebi link od Hrt 2 i gledas kao gospodin utakmicuZavatoni je napisao/la:Meni su ovi ako ih mogu nazvati komentatorima vec dobro euro ogadili. Ja ne mogu da shvatim kako pojma nemaju, pa to je ravno katastrofi ... Nikakvo al nikakvo znanje nemaju . Bilic govori da je Advocat selektor Holandije, onda da je sudija trebao svirati prednost ?? Ahmetovic govori kako je Baros apsolutni rekorder po broju golova sa 41 golom ( Jan Koller 55 ) ,vise su mi tekme na mute nego na tonu ... To je nevjerovatno kakve gluposti valjaju i kakvo neznanje imaju u fudbalu ... Ovo je ono sto sam upamtio u masi gluposti i provala
- Titova-Juga
- Kontakt:
SempreJuve je napisao/la:Zato nadjes sebi link od Hrt 2 i gledas kao gospodin utakmicuZavatoni je napisao/la:Meni su ovi ako ih mogu nazvati komentatorima vec dobro euro ogadili. Ja ne mogu da shvatim kako pojma nemaju, pa to je ravno katastrofi ... Nikakvo al nikakvo znanje nemaju . Bilic govori da je Advocat selektor Holandije, onda da je sudija trebao svirati prednost ?? Ahmetovic govori kako je Baros apsolutni rekorder po broju golova sa 41 golom ( Jan Koller 55 ) ,vise su mi tekme na mute nego na tonu ... To je nevjerovatno kakve gluposti valjaju i kakvo neznanje imaju u fudbalu ... Ovo je ono sto sam upamtio u masi gluposti i provala![]()
Upravo tako.
Grešaka ima i kod Ćosića i ekipe, ali su svedene na minimum jer većinom dođu 120% spremni na posao.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal? 
Meni je Bilić zato što je HRT vazda zatamnjen kad su sportdski događaji.voltron30 je napisao/la:Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal?
A jest mi krivo jbt što nisam znao da ima prenos na TRT1
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Titova-Juga
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal?
Onaj mi je totalno nepoznat', ja se nadao bice Cosic ili Susec u najgorem slucaju ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Normalno covjek prenosio, ne znam sta ti je islo na zivce.voltron30 je napisao/la:Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Oni su njega unajmili, al' ne mogu da se sjetim odakle. Nešto sam čitao ranije, morat' ću provjeriti. Ma tip mi je nekakav čudan, cijelo vrijeme je navijao za Portugal, a da ne spominjem nekomentatorski glas. Definitivno najlošija karika u ovoj ekipi HRT-a koju su poslali na prvenstvo. Ćosić je lider, iako ga ne gotivim, ima u malom prstu više nego svi ovi komentatori iz regije (osim Bože Sušeca, al' on je u peMziji).Titova-Juga je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal?
Onaj mi je totalno nepoznat', ja se nadao bice Cosic ili Susec u najgorem slucaju ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Oni su njega unajmili, al' ne mogu da se sjetim odakle. Nešto sam čitao ranije, morat' ću provjeriti. Ma tip mi je nekakav čudan, cijelo vrijeme je navijao za Portugal, a da ne spominjem nekomentatorski glas. Definitivno najlošija karika u ovoj ekipi HRT-a koju su poslali na prvenstvo. Ćosić je lider, iako ga ne gotivim, ima u malom prstu više nego svi ovi komentatori iz regije (osim Bože Sušeca, al' on je u peMziji).Titova-Juga je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Je l' samo meni sinoć išao na živce onaj komentator na HRT-u, što je prenosio utakmicu Njemačka-Portugal?
Da, mada sam mislio na Sasu Suseca. Znam da je ovaj drugi u penziji, ali eto i Sasa koliko god nije ni do koljena svom Bozi bi mi nekako vise legao nego ovaj sinoc. Stvarno sto kazes, nema komentatorski glas, a i primjetio sam da je izrazito bio na strani Portugala. Vjerovatno covjek ne zna sakriti ...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Definitivno, Vladislav Majer, jedan od (meni dražih komentatora) sa naših TV kuća. Ostao mi u dobrom sjećanju od ranije, kad je komentirao utakmice KK Bosna, užitak ga slušati, za razliku od Bilića, Keme i ostalih. Za košarku, pa i tenis, odličan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo našao sam.Titova-Juga
Da, mada sam mislio na Sasu Suseca. Znam da je ovaj drugi u penziji, ali eto i Sasa koliko god nije ni do koljena svom Bozi bi mi nekako vise legao nego ovaj sinoc. Stvarno sto kazes, nema komentatorski glas, a i primjetio sam da je izrazito bio na strani Portugala. Vjerovatno covjek ne zna sakriti ...
- spielführer_21
- Kontakt:
Nisam gledao sinoć na HRT-u, ali slušao sam Čampu ranije u radio prenosima, i meni je sasvim ok.voltron30 je napisao/la:Evo našao sam.Titova-Juga
Da, mada sam mislio na Sasu Suseca. Znam da je ovaj drugi u penziji, ali eto i Sasa koliko god nije ni do koljena svom Bozi bi mi nekako vise legao nego ovaj sinoc. Stvarno sto kazes, nema komentatorski glas, a i primjetio sam da je izrazito bio na strani Portugala. Vjerovatno covjek ne zna sakriti ...Dotični je Krešimir Čampa, pojačanje s Arenesport.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Inače se ne žalim na komentatore i ide mi na živce kad se pljuju svi po redu, ali ovaj Čampa je baš loše komentirao sinoć. Mislio sam da je neki početnik, pa ajde... ali eto, ako vam je vjerovati izgleda ima iskustva i po meni je loš komentator. Zamuckivanje svakih 10 sec. mi je posebno išlo na živce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.