The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: The Ring (sve o boksu)
Ajj kradje oca mi. pac ga ubio, bradley jednu rundu dobio, kakve su ovo sudije....
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahahaa ja nisam u zivotu smjesniju odluku vidjeo..bilo je kradja, ali ovo bogami nisam jos vidjeo...pa covjece 94 udarca vise je primio ovaj i opet je dobio borbu...ma zbog ovoga i nece nikad biti mec kojeg smo svi ocekivali...nadam se da ce biti revans i da ce ovo Paq vratiti nazad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ni ja jarane, sramota. Ma Pac jednu rundu izgubio, nije vise ni htio da boxa istim tempom nakon 7 runde, jer je svih 7 bio dobio, ukupno 11-1. Smijesno oca mi, ne znam sta su ove sudije gledale, jer je prosto ne moguce da je Bradley dobio u bilo kojem pogledu. Cista kradjaSaltCityAttack je napisao/la:hahahaa ja nisam u zivotu smjesniju odluku vidjeo..bilo je kradja, ali ovo bogami nisam jos vidjeo...pa covjece 94 udarca vise je primio ovaj i opet je dobio borbu...ma zbog ovoga i nece nikad biti mec kojeg smo svi ocekivali...nadam se da ce biti revans i da ce ovo Paq vratiti nazad
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- bear grylls
- Kontakt:
Ma Bob Arum na djelu sve je jasno velike pare ce uzeti u revansu
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma kladionice jarane, ubacili su onu trebu nije 20 matcheva sudila, u slucaju odluke. Jer je prosto ne moguce da je Pac izgubio, to nije ni blizu a kamoli da bude split decision. 90+ vise udaraca landed, skoro duplo bolji %, 4 puta ga zaljuljo u prvim rundama, onda kontroliso match i tempo kako je htio cijelu borbu i na kraju da zijani, ma nea sanse, kradja nista vise.bear grylls je napisao/la:Ma Bob Arum na djelu sve je jasno velike pare ce uzeti u revansu
Znaci nista od Floyd i PacMana, sad ce Pacman vjerovatno revans koji ce vjerovatno biti u Novembru, Floyd ce se vjerovatno tuci sa Alvarezom i tek tamo u Maju mozda bude neke price.
Ne znam prijatelji boksa da li ste upoznati,ali jucer je umro u 60 godinu Teofilo Stevenson,najveci amaterski bokser svih vremena.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
barbarez je napisao/la:Ne znam prijatelji boksa da li ste upoznati,ali jucer je umro u 60 godinu Teofilo Stevenson,najveci amaterski bokser svih vremena.
[youtube][/youtube]
Mnogo je kradje u ovom svijetu a izgleda u ovim borilackim sportovima sve vise pa i u boksu. Pac je pokraden ocigledno ali sigurno su velike pare u pitanju pa se sve ovo dozvoljava.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
WBO review panel scores fight for Pacquiao
Manny Pacquiao reacts after losing his WBO welterweight title fight against Timothy Bradley Jr. at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on June 9. (Reuters Photo / June 21, 2012)
MANILA, Philippines -- The World Boxing Organization said five judges on a review panel all had Manny Pacquiao winning his fight against Timothy Bradley earlier this month.
Bradley was given a victory via controversial split decision over Pacquiao on June 9 in Las Vegas, but afterward there was an inquiry called by Bob Arum, the promoter for both fighters, into the scores.
The five judges on the WBO panel had the fight scored 117-111, 117-111, 118-110, 116-112 and 115-113.
The WBO cannot reverse the decision of the fight. Judges Duane Ford and C.J. Ross each scored it 115-113 in favor of Bradley, while Jerry Roth totaled it 115-113 for Pacquiao.
The split decision was greeted by gasps and boos at the MGM Grand and ended Pacquiao's 15-fight winning streak, giving Bradley the welterweight title.
The WBO could order a rematch if the decision is found to be flawed, but that could turn out to be unnecessary as Pacquiao's fight contract included a rematch clause, guaranteeing him a second fight.
evo pregledali su ponovo i svih 5 sudija su dali pobjede Pacu.. i to ubjedljivo 117-111,117-111,118-110 i 115-113...mislim zaista ne znam sta su ona trojica idiota gledala tokom meca...ma neko je ovdje klepio lovu nema nista drugo...samo ne moze se nista promjeniti covjek osvoji titulu ni kriv ni duzan
Manny Pacquiao reacts after losing his WBO welterweight title fight against Timothy Bradley Jr. at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on June 9. (Reuters Photo / June 21, 2012)
MANILA, Philippines -- The World Boxing Organization said five judges on a review panel all had Manny Pacquiao winning his fight against Timothy Bradley earlier this month.
Bradley was given a victory via controversial split decision over Pacquiao on June 9 in Las Vegas, but afterward there was an inquiry called by Bob Arum, the promoter for both fighters, into the scores.
The five judges on the WBO panel had the fight scored 117-111, 117-111, 118-110, 116-112 and 115-113.
The WBO cannot reverse the decision of the fight. Judges Duane Ford and C.J. Ross each scored it 115-113 in favor of Bradley, while Jerry Roth totaled it 115-113 for Pacquiao.
The split decision was greeted by gasps and boos at the MGM Grand and ended Pacquiao's 15-fight winning streak, giving Bradley the welterweight title.
The WBO could order a rematch if the decision is found to be flawed, but that could turn out to be unnecessary as Pacquiao's fight contract included a rematch clause, guaranteeing him a second fight.
evo pregledali su ponovo i svih 5 sudija su dali pobjede Pacu.. i to ubjedljivo 117-111,117-111,118-110 i 115-113...mislim zaista ne znam sta su ona trojica idiota gledala tokom meca...ma neko je ovdje klepio lovu nema nista drugo...samo ne moze se nista promjeniti covjek osvoji titulu ni kriv ni duzan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Apropo debata ovde, evo korisne radio emisije:
http://www.b92.net/sport/borilacki/boks ... _id=624052" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.b92.net/sport/borilacki/boks ... _id=624052" onclick="window.open(this.href);return false;
Klicko vise nego ocekivano dosao do jos jednog nockout pobjede, sve vise postaju dosadniji ovi njegovi protivnici jer ovo je stvarno slab nivo totalno.
al' kad skontaš da je ovaj lik bio prvi na listi izazivača, shvatiš da Ukrajinci trenutno jednostavno nemaju konkurenciju...Polo je napisao/la:Klicko vise nego ocekivano dosao do jos jednog nockout pobjede, sve vise postaju dosadniji ovi njegovi protivnici jer ovo je stvarno slab nivo totalno.
FORZA MARŠAL !!!
**** takvu listu onda, niko ne moze doci sebi da USA nema nekog teskasa koji je na nivou sramota. Pa ovo sto je ovaj pokazo mozda bi i Redzovic mogo onako malo se skakarat lose pravo ljudi dominiraju zahvaljuci konkureniciji koja je daleko iza njih.hodža je napisao/la:al' kad skontaš da je ovaj lik bio prvi na listi izazivača, shvatiš da Ukrajinci trenutno jednostavno nemaju konkurenciju...Polo je napisao/la:Klicko vise nego ocekivano dosao do jos jednog nockout pobjede, sve vise postaju dosadniji ovi njegovi protivnici jer ovo je stvarno slab nivo totalno.
- skyisthelimit
Eh konacno neko da pocne nesto pisati o tom mecu, ja iskreno jedva cekam, mislim da ce biti prava sora (konacno).skyisthelimit je napisao/la:vecras Haye vs Chisora
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
- skyisthelimit
Ezio7 je napisao/la: Eh konacno neko da pocne nesto pisati o tom mecu, ja iskreno jedva cekam, mislim da ce biti prava sora (konacno).Nego drug u koliko sati pocinje mec i na kojem programu je prenos?
pocinje u 22 a prenosi jedino arena sport 2. Ako nemas ima stream ne brini
15.10 - 15.06 ...
mozel neko nac na kojim ce sve kanalima bit mec ?skyisthelimit je napisao/la:vecras Haye vs Chisora
Braca Kličko biraju sebi protivnike jer je nemoguce da je onako slaba konkurencija.
Veceras navijam za meni trenutno najdrazeg boksera, Chisoru
Nadam se konacno nekom pravom boksu ..
Veceras navijam za meni trenutno najdrazeg boksera, Chisoru
Nadam se konacno nekom pravom boksu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Haye ovo lagano uzima, previse je on brz za Chisoru ali opet nikad se ne zna.
Uoči njihovog meča na Upton Parku u Londonu, održana je najavna pressica dvoboja, na kojoj se pojavio samo Chisora, Haye je imao važnijeg posla - spavao je!

Uoči njihovog meča na Upton Parku u Londonu, održana je najavna pressica dvoboja, na kojoj se pojavio samo Chisora, Haye je imao važnijeg posla - spavao je!
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Haye brzi, Chisora jaci i ludji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.