Fantastticne tekme do sada. Imponira taktika Danaca, Portugalaca,Njemaca. Holandjani usli malo naivno i prepotentno , sa pokusajem totalnog fudbala.
Prve tri ekipe taktika po dubini suzi teren a po sirini razvuci maksimalno. Umrtvi igru i onda eksplozivni sprintevi od 40-ak metara jedan na jedan ... Veoma izrazeno kod Danaca (Denis Romedal) i kod Svaba Ozil a sa druge strane Podolski.
Gdje smo mi tu sa Safetovim stilom

..
Uzese polupoznati Danci (a svi su brzi) Holandjane i imao sam osjecaj u drugom da su ih mogli jos napuniti da im je trebalo. Al su pametno stedili energiju za sledece tekme. A kad su Holandjani posli na sve il nista dalo se primijetiti da u igri naprijed nazad pocinu trkacki da padaju u osdnosu na Dance. Medjutim cisti penal nedosujen za Holandjane.
Iz ove grupe tipujem Dance i Svabe dalje. Izabrao sam Dance da navijam za njih jer na nabolji nacin pokazuju finese i bit modernog fudbala.
Pazljivo sam pration Bendtnera (kako li se vec tacno pise) decko nije stao niti je olako davao lopte a njihova je odbrana pocinjala s njim na 70 metara od gola. Snimio bi ono Dzeki i pokazao kako treba da igra da sam mu trener !!!
Sneider,Ozil i onaj momak broj 5 u Svaba strasno dobro odigrali ovog halfa Njemackog prvi put gledam paklen igrac !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,