FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jedino moze biti lazar popovic
Brat ovog mesanovica je svasta piso po fejsu poslije poraza od zelje,**** svim manijacima mater sto navijaju za zelju. Ko ne vjeruje moze provjeriti.. sad ne znam kakv je on momak.arelinho je napisao/la:mesanovic 100 %
Strpi te se do 20. tada cemo sve znati. Ovo sve sto se spomene supljak je. 
NO PYRO NO PARTY
Dobro mozda sam malo pretjerao ... Dobar , mlad , ima ogroman potencijal... a mozda i nece biti pojacanje bas za ovu sezonu al za ubuduce sigurnoo... 
>>No body likes us but we dont care<<
jos da kazes ko je xDD€LUX je napisao/la:Dobro mozda sam malo pretjerao ... Dobar , mlad , ima ogroman potencijal... a mozda i nece biti pojacanje bas za ovu sezonu al za ubuduce sigurnoo...
http://www.svenskafans.com/europa/zelje ... 45888.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Moze prevodMrAmani96 je napisao/la:http://www.svenskafans.com/europa/zelje ... 45888.aspx
Google Translatedamirfile je napisao/la:Moze prevodMrAmani96 je napisao/la:http://www.svenskafans.com/europa/zelje ... 45888.aspx
Elegant je napisao/la:Dok @Aldin ne potvrdi ja nista ne vjerujem.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Aldinn1 je napisao/la:Ovaj nakuco postova za 2 sata sto neko ne moze za sedan dana.
Bio sam danas s Bukijem, koji kaze da sve sto pise na portalim nije tacno i da se uopce jos ne zna ko ce doci, ali isto tako da igraci koji su vec bili u Zelji nece se uzimati nazad. Tipa Bucan, Simic.
Sto se tice Mujkica takode suplja prica i ovog nekog crnca.
Napisao sam da Zeba ide i sto Buki kaze da imaju dvije ponude sad za sad i ne zna se jos nista, a to je Austrija 2.liga i Rusija opet druga liga, ali pare nisu neke velike, pa se iz tog razloga jos nista ne zna.
Sto se tice Nyeme sigurno napusta Zelju sad na zimu, izgleda da se nece vise vracati.
Ostalo je jos sve pod znakom pitanja, ako Savic opet ne bude htio potpisati ugovor ide u Velez, a slobodan je Colic.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Buki mu pričo priče za laku noć 
M.B bi mogao doći u želju (šuška se).
OPLETITE!!!
Mlad je, perspektivan a već dokazan...
OPLETITE!!!
Mirsad Zvaka Baljicchanchi je napisao/la:M.B bi mogao doći u želju (šuška se).
OPLETITE!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Mijaz Brković 
- pintol_TM87
- Kontakt:
mariochanchi je napisao/la:M.B bi mogao doći u želju (šuška se).
OPLETITE!!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Bonton, bvsic, drzgemboadislic, Hrasno15, lakilone, Orvel i 56 gostiju.