HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

antipolitika
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la antipolitika » 30 okt 2008, 08:19

Nema zrinjski sta vracat velezu eto im grad i gradska uprava i nek se dogovore sa njima...stadion je gradski a ne od zrinjskog...samo je naziv sluzbeni Hsk Zrinjskog!
A i ahmed Dzubur veliki velezovac je izjavio da Velezu nebi bilo pametno da se vrati pod B.B iz mnogo poznatih razloga...treba ljudima pomoci da naprave stadion ili da u vrapcice se vise ulozi i da bude stadioncic kao na pecari.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 30 okt 2008, 15:19

nema sanse da se velez vrai pod bijeli brijeg, prije svega radi utakica, trebalo bi uvijek ogromno obezbjedenje uvijek bi se svadalo ko zna mozda bi i rat poceo...
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 okt 2008, 15:59

ULTRAJVOSA je napisao/la:
Karika je napisao/la:nema sanse da se velez vrai pod bijeli brijeg, prije svega radi utakica, trebalo bi uvijek ogromno obezbjedenje uvijek bi se svadalo ko zna mozda bi i rat poceo...
Pa tako fino reci...a ne da sad omalovažate klub i da serete nešto oko Vrapčića kao što tvoj potpis provocira sve Rođene...
Ovdje si upravu ULTRAJVOSA nema potrebe da provocira,a i ja mislim da se zbog sigurnosti velez bar zadugo nece vratiti pod bijeli brijeg,zamisli igra velez recimo sa celikom,dolazi robija a ultrasi cekaju rodjene,a rodjeni robiju, i na kraju svi se skupe....pa to bi bilo ludilo i pola grada polomljeno,to ne treba nikome.
AMAR OSIM!!!

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 30 okt 2008, 16:25

mi nikoga necekamo, nismo mi primitivci , a dalje ovaj moj potpis velez iz vrapcica je sao malo za zafrkanciju koga ja to vrijedam vidis li da ikome psujem majku ili nesto NE, vec samo kazem gdje igraju
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 okt 2008, 16:41

Cekate buraz kako ne,ja sam jednom bio zamalo zrtva takve dobro smisljene ceke ispred stadiona.Ja i jos sest momaka
smo stigli ranije u mo da cugamo,to je bila tekma prije mislim tri godine ne znam tacno sve ostale koji su dosli organizovano policija je cekala kod onog mosta par kilometara prije mostara i isli su pod pratnjom s druge strane.Krenuli smo sa dva taksija ali smo provaljeni i pred stadionom nas je planirano cekala veca grupa navijaca,neki su vjerovatno bili tu i spontano i naletili na taksije prvi taksi je prosao dobro ali ovaj drugi gdje sam i ja bio je sav slupan samo mu je ostala sofersajba citava mislim nije se sasula,da je vozac stao ja ne znam sta bi se deslio jer palicama su napali a ostali su flasama gadjali.Da su nas uspjeli izvaditi iz auta pala bi mrtva glava,nikad necu zaboravit taksistu kad nas je dovukao pred tribinu samo sto nije poceo plakati zuti mercedes stara tipa je bio sav sjeban,steke izcupane polupan ulupljen.Ako se vrtis po tekmama za ovo bi morao znati.
AMAR OSIM!!!

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 30 okt 2008, 17:21

=), to rade samo momci koji su napuseni i ne istinski navijaci zrinjskoga vjerujmi.....sto da se bijemo okolo kada jepoenta navijanja i navijaca na tribinama :geek:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 okt 2008, 18:02

Karika je napisao/la:=), to rade samo momci koji su napuseni i ne istinski navijaci zrinjskoga vjerujmi.....sto da se bijemo okolo kada jepoenta navijanja i navijaca na tribinama :geek:
OK.Ako ti tako kazes ali to je bila onda dobro organizirana skupina''napusenih'',jer provalili su da idemo taxi vozilima,i bilo ih je tridesetak,u sta ne ubrajam one sto su stajali tu beze i gadjali flasama .
AMAR OSIM!!!

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 30 okt 2008, 18:57

@ULTRAJVOSA
hmm neznam ja za robijase , briga mene za njih po meni su oni odmah drugi iza nas ultrasa, a za to njihovo ponasanje kao u nasem slucaju krivi su najvjerovatnije pojeinci koji nemaju pametnijeg posla nego praviti nered izvan stadiona...zalosno
@csh
okey, to sto kazes moguce istina ali 30 tih napadaca od nas 5000, pa razmsili, bilo koja navijacka skupina koja hoce neke da docega tj da se pobiju sa njima , imali bi neki pametni plan i ne bi ih bilo samo 30-tak
@riki
u vezi vrapcica, hmmm vi ste uvijek dobrodosli pod bijeli brijeg kada igra zrinjski-velez jer u nasa uprava saziva policiju i ostalo sve , pa nije bilo nekih problem na utakmicama, a to sto je vasa uprava nesposobna to je vasa stvar jer ionako infrastruktura vrapcica je katastrofalna, nezna se ko pije ko placa tamo, zalosno ali istinito, imali ste jednom ahmed dzubura koji je bio pravi covjek za taj klub ali nema ga vise.....vratio se na neku drugu funkciju u velezu i on je imao ideju o stadionu u sjevernom pa sretno da i mi docekamo da mozemo u goste vamo....ali kao sto rekoh opet bi vas dobili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 okt 2008, 19:01

Ok,majstore ako ti tako smatras.5000?Ti mislis na posjetu pa i ne ocekujem ja da me neki cica napadne koji dodje da gleda ili covjek sa djetetom!Mislim na oni 300 ili nebitno koliko ljudi koji su u kopu,ali da ne raspravljamo vise.Imam ja jos primjera ali nije bitno.Pozdrav
AMAR OSIM!!!

mostari
Kontakt:

Post Postao/la mostari » 30 okt 2008, 20:39

ULTRAJVOSA je napisao/la:
Karika je napisao/la:mi nikoga necekamo, nismo mi primitivci , a dalje ovaj moj potpis velez iz vrapcica je sao malo za zafrkanciju koga ja to vrijedam vidis li da ikome psujem majku ili nesto NE, vec samo kazem gdje igraju
Drug,neke to boli više nego psovka... ;)
mislim da si u pravu, da je to provokacija, mogao bi mozda da promijenis taj potpis ;)

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 30 okt 2008, 20:52

@riki
posjecenost vrapcica 500, a pogledaj nas

a ostalo u natpisu sto da to mjenjam stidite se mjesta gdje igrate a nista ne radite da to promijenite XD

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 31 okt 2008, 11:30

zeljo,celik,sarajevo,velez.......

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 31 okt 2008, 13:34

riki je napisao/la:
Karika je napisao/la:zeljo,celik,sarajevo,velez.......

Daj link ima gdje da pogledam!!!!

jos jedan dokaz kako ti nemas veze ....care daj mi link veleza 5000 ledatelja to ti mozes prebrojati 5000, pametnjakovicu

http://www.youtube.com/watch?v=sbjmpW3L ... re=related :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mostari
Kontakt:

Post Postao/la mostari » 31 okt 2008, 14:26

Karika je napisao/la:@riki

a ostalo u natpisu sto da to mjenjam stidite se mjesta gdje igrate a nista ne radite da to promijenite XD
pa zato sto je to cista provokacija ;)

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 31 okt 2008, 14:39

mostari je napisao/la:
Karika je napisao/la:@riki

pa zato sto je to cista provokacija ;)

pa ako je provokacija pa sto igrate gore.........napravite normalan stadion

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 31 okt 2008, 15:40

riki je napisao/la:karika ovo sto si postavio ima vas brat bratu tisucu i po :mrgreen: fali vas jos puno brate :lol: :lol: :lol: :lol:

ovo nije ni pola ovo je korteo babe ali ti neznas sta je to, kontas koliko nas je bilo na stadionu aaaaaaaa, koliko u rapcicima prosle godine, a ove nisu nam dali ici a opet 1:2, kako boli HSK ZRINJSKI PRVAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Ante
Kontakt:

Post Postao/la Ante » 31 okt 2008, 15:49

riki je napisao/la:karika kao prvo ja sam Zeljovac ;) dasi malo bolje cito moje postove to bi skonto.Ali jok ti ko mutav navalio nevalja vam ovo nevalja vam ono ...kome????Ja samo kazem da je to diskriminacija sto vi radite Velezu u Mostaru ali to je vas obraz.I nema vas 5000 jer ja jos nisam vidio u kopu toliko UM-a.A ti????A RA jesam i vise od toga.Ko je sad tu veliki a ko mali :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
pa sta onda peglas ako nisi R.A.? nemas pojma kakvo je stanje u gradu i pametujes nesto odnekle Boga dragog pitaj odakle!!!!

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 31 okt 2008, 15:58

@ante
Ma pusti ga, tako je najlakse, pricati a nema blage veze o cemu prica odnosno pise, sad smo mi krivi sto igram pod nasim stadionom, sad smo mi krivi sto smo najbolji , sto smo 1, sto idemo svake godine u europu, sto smo najposteniji, to je rekao cak i rikijev trener tj trener fk zeljeznicara, rekao je i bivsi trener sarajeva musemic, ali ono sto je smijeno u sveme ovome je to sto oni traze neki izgovor da bi se mi ko svadali sa njim nah pametniji popustaju, ovo se rijesava na terenu, a trenutno neka saberu velez i zeljo bodove opet su iza nas......

UM :twisted: :twisted: :twisted:

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 31 okt 2008, 16:32

ALL TABELA PRVE SAVEZNE LIGE JUGOSLAVIJE 8-) 8-) 8-)

Kao sto rekoh nekima je krivo je je poslije rata najbolji , ali nema veze , to sto furate proslost je na vama, mene briga boli kad su oni igrali ja se i nism ni rodio, 19 sad ce mi 20 godina ako Bog da naravno, to sto je bilo bilo je isto prosla su vremena kada je frankfurt bio sila u europi ma monchengladbach, te ajax......sve je to proslo, vrijeme leti, cinjenica je da smo trenutno najbolji i uz siroki sigurno najorganiziraniji klub u BiH......to je tako, pa kome smeta, neka smeta potrusite se da se popravite :mrgreen:

Ante
Kontakt:

Post Postao/la Ante » 31 okt 2008, 16:40

riki je napisao/la:Hahahah imam ja veze ite kako a odakle sam pa iz Sarajeva ....

E vidis evo ti ovdje pogledaj gdje ste vi a gdje >Velez

http://www.bihsoccer.com/?s=all_tabele_ ... ih_yu_liga

I nema vas ili ima ma nema zezam se :mrgreen:
E ovdje vas vec ima ali pogledajte malo cija je kolona veca vasa ili Veleza? O Zelji da i negovorim

http://www.bihsoccer.com/?s=eurokupovi
hehehehe dokad ces se nasladjivati tablicama koje su stare po 20+ godina? :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.