GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Marchisio je odličan igrač 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kakav je ono centarsut Arbeloe jbt
.Pa stvarno lik ne umije.
Xabi nije bio na svom nivou.
Nadam se da brko vise nece davati sansu curici pored Llorentea i Negreda, pa i Pedro bi bolje reagovao jbt.
Zali Boze sto se David povrijedio.
Xabi nije bio na svom nivou.
Nadam se da brko vise nece davati sansu curici pored Llorentea i Negreda, pa i Pedro bi bolje reagovao jbt.
Zali Boze sto se David povrijedio.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Odlična super Italija ne treba nikog otpisivat.Rezultat fer 1-1.Svaka čast koja brzina igra ovo ko igrica .
Golmani dobri iskusni vidi se.
Golmani dobri iskusni vidi se.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Šta će reći flop Kemo Ahmetović na to, po njemu je bio nevidljiv?!spielführer_21 je napisao/la: Bgme, u Pirlu ima opasnu konkurenciju. A njihove suprotnosti su Tores i Balonja
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Šta reći ?
Prezadovoljan sam jednom sasvim novim AZZURRIMA pod vodstvom Cesarea !
Toliko godina ih pratim, a nikada nisu igrali ovako napadački.
Prije dvoboja sam se pribojavao da će zbog silnog posjeda lopte kad-tad ona trojica nazad uz Heroja De Rossija izgubiti koncentraciju, ali odigrali su junački baš kao i ostatak ekipe.
Prandelli ih je uz sve moguće i nemoguće probleme fenomenalno postavio a parirati na ovakav način drugoj Barceloni mogu samo velemajstori od trenera! Bravo Azzurri, bravo Cesare. EPSKI DVOBOJ DVA EU i SVJETSKA DIVA i najrealniji ishod na kraju !
ANDIAMO RAGGAZZI !!!!!
P.S Samo zamišljam kako bi igrali s Tottijem, Del Pierom, Baggiom i sl. u ekipi sa ovakvim stilom igre
Prezadovoljan sam jednom sasvim novim AZZURRIMA pod vodstvom Cesarea !
Toliko godina ih pratim, a nikada nisu igrali ovako napadački.
Prije dvoboja sam se pribojavao da će zbog silnog posjeda lopte kad-tad ona trojica nazad uz Heroja De Rossija izgubiti koncentraciju, ali odigrali su junački baš kao i ostatak ekipe.
Prandelli ih je uz sve moguće i nemoguće probleme fenomenalno postavio a parirati na ovakav način drugoj Barceloni mogu samo velemajstori od trenera! Bravo Azzurri, bravo Cesare. EPSKI DVOBOJ DVA EU i SVJETSKA DIVA i najrealniji ishod na kraju !
ANDIAMO RAGGAZZI !!!!!
P.S Samo zamišljam kako bi igrali s Tottijem, Del Pierom, Baggiom i sl. u ekipi sa ovakvim stilom igre
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Hrvatska zavrsava prva u grupi, siguran sam
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hajmo sad zaposjeti na 1. mjesto

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
joj keme fadila spanca, sta bi lik dao da mu koji spanac da malo guze, frajer doslovno svrsava na njih dok prenosi
ova igra ce sigurno biti dovoljna da se dobiju irci i hrvati, samo da se balo uozbilji
ova igra ce sigurno biti dovoljna da se dobiju irci i hrvati, samo da se balo uozbilji
nema potpisa
Torres prelos, promasio je dvije odlicne prilike, nevjerovatno je koliko je taj igrac pao u formi...Remi je najrealniji ishod ove utk...
Ovaj Del Bosque kopira Barcu,stilg igre,bez pravog napdaca,ma sve isto,samo ima jedan problem veliki,ustvari par problema 
Nema Messija u ekipi koji moze sam proci 5 igraca, Ramos je plivac teski i apsolutno nikakva podrska Arbeloe po desnom beku,koji prvi svoj centarsut uputi u 92 minuti i to kakav
Smijesna je ova Spanija,smijesna.
Lloretne od prve minute treba da igra. I ne mogu igrati Barca stil,ne moguuuuu
A i ovi su smijesni sto govore u prvom licu o reprezntacijama ciju zemlju nisu posjetili nikad,nit hoce u zivotu
Evo ovaj pise ajmo na prvo mjesto(Irska,mnog pisu mi misleci na Njemacku,Portugal,Spaniju,Italiju,bla bla bla
Zalosno 
Nema Messija u ekipi koji moze sam proci 5 igraca, Ramos je plivac teski i apsolutno nikakva podrska Arbeloe po desnom beku,koji prvi svoj centarsut uputi u 92 minuti i to kakav
A i ovi su smijesni sto govore u prvom licu o reprezntacijama ciju zemlju nisu posjetili nikad,nit hoce u zivotu
Evo ovaj pise ajmo na prvo mjesto(Irska,mnog pisu mi misleci na Njemacku,Portugal,Spaniju,Italiju,bla bla bla
Ovaj Torres može jedino zabiti da se golman baci na desnu stranu a da on to zna pa da ga pređe
Mogo je prizemnu lagano,i go,on dribla Bufona koji mu može učitelj biti.Iniesta najbolji na terenu,dobar je bio i Xavi,Pique i Ramos dobro se slažu,Kasiljas odličan
Fali Villa vidi se,kada Iniesata/Xavi asistiraju on ne propušta poklone
Xabi Alonso podbacio
je*ga najjjjjrealnije je neriješeno mada navijam za Španiju
je*ga najjjjjrealnije je neriješeno mada navijam za Španiju
Torres panj, ehhh da Spanija ima brzognogog didu Di Netalea 
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 10 jun 2012, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bio - živio.FKKrajina je napisao/la:
A i ovi su smijesni sto govore u prvom licu o reprezntacijama ciju zemlju nisu posjetili nikad,nit hoce u zivotu![]()
Hvala lijepo
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- delpiero20
- Kontakt:
Naravno jednu ovakvu utakmicu uvijek unisti komentator Federalne televizije...
Po kojem se Pirlo nije vidio i to izjavljuje 2 min poslije njegove asistencije, a citavih 90 minuta konstantno svršava na igrace Barce
Po njemu je Spanija izdominirala, bolja, rastura, ubi...
Po kojem se Pirlo nije vidio i to izjavljuje 2 min poslije njegove asistencije, a citavih 90 minuta konstantno svršava na igrace Barce
Po njemu je Spanija izdominirala, bolja, rastura, ubi...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hvala Bogu pa postoji HRT, koliko god je i Balog loš i dosadan komentator na momente, za Kemu i slične je Primarius !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Torresu se zahvaliti, hvala lijepo decko plavi ali ti nisi za ozbiljnog fudbala.
Jebote dva puta ga Xavi izbacuje pred samog Bufona, ali džabe kad lopata ne zna
Jebote dva puta ga Xavi izbacuje pred samog Bufona, ali džabe kad lopata ne zna
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Misliš li da je te ljude uopšte briga šta ti misliš o tome?FKKrajina je napisao/la:Ovaj Del Bosque kopira Barcu,stilg igre,bez pravog napdaca,ma sve isto,samo ima jedan problem veliki,ustvari par problema
Nema Messija u ekipi koji moze sam proci 5 igraca, Ramos je plivac teski i apsolutno nikakva podrska Arbeloe po desnom beku,koji prvi svoj centarsut uputi u 92 minuti i to kakavSmijesna je ova Spanija,smijesna.
A i ovi su smijesni sto govore u prvom licu o reprezntacijama ciju zemlju nisu posjetili nikad,nit hoce u zivotu![]()
Evo ovaj pise ajmo na prvo mjesto(Irska,mnog pisu mi misleci na Njemacku,Portugal,Spaniju,Italiju,bla bla blaZalosno
@EX-YU
Nemamo svi privilegiju da pratimo na HRT-u, obzirom da je kod mnogih zatamnjeno.
ne mogu da vjerujem da nekome moze sa smeta komentator
nek navija cojk za koga hoce
cijeli svijet vidi da je Pirlo ili Iniesta dobar a on ne i sta sad treba da se ja kidam zbog nekog komentatora
Sto se mene tice nije ni potreban komentator ako je utakmica dobra
nek navija cojk za koga hoce
cijeli svijet vidi da je Pirlo ili Iniesta dobar a on ne i sta sad treba da se ja kidam zbog nekog komentatora
Sto se mene tice nije ni potreban komentator ako je utakmica dobra
Thomas Müller - Fußballgott
- IlPrincipe
- Kontakt:
šta bi bilo da je tek bio Zoran Šuko
Fali Italiji Giuseppe Rossi isto koliko Španiji Villa
Fali Italiji Giuseppe Rossi isto koliko Španiji Villa
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Titova-Juga
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
@EX-YU
Nemamo svi privilegiju da pratimo na HRT-u, obzirom da je kod mnogih zatamnjeno.
Šteta za one koji nemaju tu privilegiju, ali evo biću do kraja iskren, kada ne bih bio jedan od onih sa tom privilegijom, mnogo njih sa naše tv-e bih ili mutirao ili jednostavno gledao utakmicu na internetu.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.