zajeba se jajose je napisao/la: Gdje će to da pobijedi danas?![]()
Nego, na Hayatu stoji da rade prenos od 21-23 sata u nedjelju, a trka je u 20 sati? Hoće li to opet raditi one odložene prenose ili se neko za*ebo?
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Amoxicillin
- Kontakt:
Re: Formula 1
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Canada je uvijek predstavlja posebnu stazu u F1 kalendaru. Sjećam se prošle godine i dramatične utrke u kojoj je Button, zahvaljujući Vettelovoj greški u zadnjem krugu, pobijedio i vratio nadu da se Seb može spriječiti u naletu (k'o što do kraja nije mog'o
). Jedva čekam subotu i nedjelju (utrku i kvalifikacije), a kao i obično nadam se Alonsovoj pobjedi. Također, Kimmi, Button, Hamilton, Vettel i Webber će vrebati šansu i poklaće se za epitet winnera ove trke odnosno podijum. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Informacije o stazi u Montrealu, koja je za mene jedna od najljepsih u kalendaru, a i najuzbudljivijih sto se tice dogadjanja na stazi
Jos ako bude kise kao sto najavljuju, ima da bude pravi spektakl

Jos ako bude kise kao sto najavljuju, ima da bude pravi spektakl

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta sto se raspored poklapa s tekmama na Euru.Valjda se nece ponovit proslogodisnji Montreal,da bar nista ne propustim 
Sretno zmajevi!!
u koliko su kvalifikacije ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
19:00Johny je napisao/la:u koliko su kvalifikacije ?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Amoxicillin
- Kontakt:
telemach je najgori kablovski operater. zatamnili su SK Prime tako da ne mogu gledat' normalno na TVu treninge i kvalifikacije LOL
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
1. Vettel , 2.Hamilton , 3.Alonso ... odlican start nas ocekuje sutra , barem se nadam
.
Malo je Raikkonen podbacio ( 12.) ali sta je , tu je , Massa ponovno iznenadjuje 6. mjestom u kvalifikacijama
.
Malo je Raikkonen podbacio ( 12.) ali sta je , tu je , Massa ponovno iznenadjuje 6. mjestom u kvalifikacijama
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Zašto?Hoćel biti utrkaAmoxicillin je napisao/la:telemach je najgori kablovski operater. zatamnili su SK Prime tako da ne mogu gledat' normalno na TVu treninge i kvalifikacije LOL
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Amoxicillin
- Kontakt:
ne znam hoće li :r je*em ti telemach..raja se digla na fb..mamu ćemo im polako!LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Hoćel biti utrkaAmoxicillin je napisao/la:telemach je najgori kablovski operater. zatamnili su SK Prime tako da ne mogu gledat' normalno na TVu treninge i kvalifikacije LOL
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Massa prestigao Rosberga

Massa nesto pravo nabrijan ... mogao bi mozda cak i do postolja , ali jako , jako tesko
.
Na startu skoro pa nikakvih promjena , jedino je cini mi se Di Resta presao Grosjeana.
Na startu skoro pa nikakvih promjena , jedino je cini mi se Di Resta presao Grosjeana.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ljudi koji je Schumi, jer ne pratim trenutno 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Schumi je 8. 
A evo urekli smo Massu . Izvrtio se i sad je 12.
A evo urekli smo Massu . Izvrtio se i sad je 12.
Sta je bilo s Massom , otkud 12. ?
@Titova ... Schumi je 8.
EDIT:
Cuj izvrtio se Massa , steta
.
@Titova ... Schumi je 8.
EDIT:
Cuj izvrtio se Massa , steta
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hvala lijepo, valjda ce napokon zavrsiti utrku i zavrsiti je na respektabilnoj poz. a za to smatram prvih 6 poz.
COME ON!
COME ON!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Hamilton i Alonso se opasno priblizili Vettelu , dok su vec , Button , Masa i Schumi otisli u boksove , a upravo i Vettel ulazi u boks .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hamilton ispred Vettela kroz boks , a sve mi se cini da ce i Alonso ispred obadvojice sad izaci 
Edit :
Kao sto sam i rekao . Fernando ispred Hamiltona i Vettela
Edit2:
Hamilton vraca poziciju na stazi
Edit :
Kao sto sam i rekao . Fernando ispred Hamiltona i Vettela
Edit2:
Hamilton vraca poziciju na stazi
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 10 jun 2012, 20:36, ukupno mijenjano 2 puta.
I meni se cini .. umalo da Vettel povrati svoju poziciju od Hamiltonabavarian_bk je napisao/la:Hamilton ispred Vettela kroz boks , a sve mi se cini da ce i Alonso ispred obadvojice sad izaci
Hamilton opet imao problema u boksu , ali je sad mozda otisla sekunda , tu negdje
EDIT: Evo Alonsa u boksu ... i 1. ,
Bravo Ferrari , Bravo Alonso
EDIT2: Hamilton prelazi Alonsa
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.