Trenutno je 1. Alonso , 2. Vettel , a 3. Hamilton , ali nisam siguran ali mislim da Alonso i Vettel imaju jedan stop manje od Hamiltona.arelinho je napisao/la:trajel jos utrka i ako traje ko je prvi ??
EDIT: Evo Hamiltona vrlo je blizu Vettelu .
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Trenutno je 1. Alonso , 2. Vettel , a 3. Hamilton , ali nisam siguran ali mislim da Alonso i Vettel imaju jedan stop manje od Hamiltona.arelinho je napisao/la:trajel jos utrka i ako traje ko je prvi ??
hvala,koliko je ostalo do kraja ?Maestro^^ je napisao/la:Trenutno je 1. Alonso , 2. Vettel , a 3. Hamilton , ali nisam siguran ali mislim da Alonso i Vettel imaju jedan stop manje od Hamiltona.arelinho je napisao/la:trajel jos utrka i ako traje ko je prvi ??
J*bo ih otac retardirani umjesto da odu zajedno sa hamitonom u boks oni ostaju sa zutim gumama da voze 50 krugova ma sve sutnut iz ekipe j**o ih otac retardiranimajestic24 je napisao/la:Bravo idioti u Ferrariju.
Sad ce Alonsa prestici i Vettel 100%
Umjesto da poceva prednost u odnosu na njega i da bude u top 3,on ce zavrsiti 4 ili 5
bice ovo ebena sezonaMaestro^^ je napisao/la:1.Hamilton 88
2.Alonso 86
3. Vettel 85
4. Webber 79
Mislim da ovako ide poredak ..
Samo cini mi se da Button puno zaostaje , ako sam dobro vidio covjek ima 45 bodovaSaltCityAttack je napisao/la:bice ovo ebena sezonaMaestro^^ je napisao/la:1.Hamilton 88
2.Alonso 86
3. Vettel 85
4. Webber 79
Mislim da ovako ide poredak ....jos samo Button da se tu ukljuci, ali ne znam koji je klinac sa njim
Maestro^^ je napisao/la:1.Hamilton
2.Grosjean
3.Perez
4.Vetel
5.Alonso
6.Rozberg
7.Webber
8.Raikkonen
9.Kobayashi
10.Massa
....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.