Mislim baš da će oni bit turbo iznenađenje tims u ekipa i mogu sve iskustvo !Svakako navijam za njih!
Nadam se da će golman bit ekstra
Gledala sam jednu reportažu na njihovoj tv-u kako se ljudi pripremali,kapa dole sretnoo!
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Sve je tacno jedino je mladi Guidetti otpao zbog povrede.bambina je napisao/la:S prosjekom od 3,1 gola po utakmici, Švedska je bila 3. najefikasnija momčad kvalifikacija. Momčad u kojoj igra Zlatan Ibrahimović će uvijek predstavljati prijetnju protivničkim vratima, a osim njega, u kvalifikacijama je zabijalo još 13 igrača. U Kallstromu, Larssonu i Bajramiju imaju ofenzivno vrlo opasne veznjake, koji su svi redom odlični šuteri. Napadačku liniju predvode Ibra i odlični Elmander, a ostaje za vidjeti hoće li John Guidetti i Ola Toivonen svoje dobre sezone iz nizozemske lige završiti golovima na Euru.
Mislim baš da će oni bit turbo iznenađenje tims u ekipa i mogu sve iskustvo !Svakako navijam za njih!
Nadam se da će golman bit ekstra
Gledala sam jednu reportažu na njihovoj tv-u kako se ljudi pripremali,kapa dole sretnoo!
Lijepo je biti u masti, ali opet to je tvoje licno misljenje..Come'on England!!!senad_flamin je napisao/la:Ovdje definitivno simpatišem Švdesku a volio bi da Engleska ispadne
Sa 20 i kusur utakmica bez poraza.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidjet ćete kad "la Francuzi" izgube od Ukrajine... Ništa subjektivno, ali Francuzi su mi zadnjih godina pravo tanki nekako...
Jesu bili loši, ali sam pred početak prvenstva kada sam ih gledao rekao da će oni biti iznenađenje prvenstva(Ako se to za njih može reći jer su uvijek u krugu favorita).Ali prošlih nekoliko takmičenja ih je izbacilo iz tog kruga.Očekujem ih minimalno u polufinalu, možda i više od toga vidjet ćemogeronimo je napisao/la:Sa 20 i kusur utakmica bez poraza.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidjet ćete kad "la Francuzi" izgube od Ukrajine... Ništa subjektivno, ali Francuzi su mi zadnjih godina pravo tanki nekako...![]()
Tanki su bili, postaju sve deblji i deblji () i ako se sve poslozi oni nece biti favorit iz sjene, nego ekipa koja moze ici do kraja na ovom prvenstvu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.