Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Matej Delač potpiše za Chelsea a naši to poprate kao da se radi o igracu iz Gane. Ljudi moji opet će nam pred nosom pobjeći dijamant. Mali je najveći golmanski talenat u BiH u zadnjih ko zna koliko godina. Ja sam sa njim pričao i rekao mi je da hoće igrati za BiH, ali da ga niko ne zove i onda nako tri dana čitam da ga Bilić zove. Ja bi zamolio i ljude sa ovog portala da na svoj način probaju doći do ljudi iz saveza jer ovo je strasno.
Malom je šahovnica tetovirana na dupetu, da se tako izrazim. U njegovoj glavi nikad nije postojala dilema za koga će braniti. Šteta, bit će dobar golman, ali ne žalim nešto pretjerano za njim, golmana nam ne nedostaje.Posavina je napisao/la:Matej Delač potpiše za Chelsea a naši to poprate kao da se radi o igracu iz Gane. Ljudi moji opet će nam pred nosom pobjeći dijamant. Mali je najveći golmanski talenat u BiH u zadnjih ko zna koliko godina. Ja sam sa njim pričao i rekao mi je da hoće igrati za BiH, ali da ga niko ne zove i onda nako tri dana čitam da ga Bilić zove. Ja bi zamolio i ljude sa ovog portala da na svoj način probaju doći do ljudi iz saveza jer ovo je strasno.
Više bih volio da za nas zaigra onaj dečko iz Rumunije, Ersin Mehmedovic, njegov tim Unirea je sad igrao protiv Seville. Dobar igrač, a igra na poziciji gdje smo u deficitu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ti znas sta je njemu u glavi???? ponavljam: niko iz naseg saveza ga nije zvao. neznam kakav je taj mehmedovic, ali ovaj momak je vanserijski talenat( potpisao za chelsea!!!!) nesto kao pjanic. ja sam sa njim nekoliko puta razgovarao i znam kako razmislja. nasi ga moraju barem probati pozvati.Virtu4l je napisao/la:Malom je šahovnica tetovirana na dupetu, da se tako izrazim. U njegovoj glavi nikad nije postojala dilema za koga će braniti. Šteta, bit će dobar golman, ali ne žalim nešto pretjerano za njim, golmana nam ne nedostaje.Posavina je napisao/la:Matej Delač potpiše za Chelsea a naši to poprate kao da se radi o igracu iz Gane. Ljudi moji opet će nam pred nosom pobjeći dijamant. Mali je najveći golmanski talenat u BiH u zadnjih ko zna koliko godina. Ja sam sa njim pričao i rekao mi je da hoće igrati za BiH, ali da ga niko ne zove i onda nako tri dana čitam da ga Bilić zove. Ja bi zamolio i ljude sa ovog portala da na svoj način probaju doći do ljudi iz saveza jer ovo je strasno.
Više bih volio da za nas zaigra onaj dečko iz Rumunije, Ersin Mehmedovic, njegov tim Unirea je sad igrao protiv Seville. Dobar igrač, a igra na poziciji gdje smo u deficitu.
Mnogi razgovaraju sa njim, Facebook je čudo, ali nije mjerodavan jer on vješto izbjegava odgovor na pitanja o pozivu u naš tim. Dečko zna sve o našem fudbalu, imam jednog druga koji mu je veoma blizak, ali hrvati su uradili sve da on nastupi za njih, puno toga su uradili za njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nepricam ja sa njim preko facebooka.cuj hrvati. pa i ja sam hrvat pa opet hocu da brani za bih. normalno da je hns sve napravio da matej brani za njih jer zive od nasih igraca. da nema bosanaca i hercegovaca bili bi u rangu makedonije. problem je u tome sto nasi nista nerade da se to zaustavi. nije dosta samo poslati poziv, treba se potruditi( kao sto i ostali rade), a mateja se nije ni pozvaloVirtu4l je napisao/la:Mnogi razgovaraju sa njim, Facebook je čudo, ali nije mjerodavan jer on vješto izbjegava odgovor na pitanja o pozivu u naš tim. Dečko zna sve o našem fudbalu, imam jednog druga koji mu je veoma blizak, ali hrvati su uradili sve da on nastupi za njih, puno toga su uradili za njega.
ne znam druže samo znam da kada ga je Bilić pozvao na pripreme da je izjavio da mu je to najsretniji dan u životu.I po mome je tom izjavom rekao za koga želi braniti.da želi nastupati za BiH rekao bi Biliću hvala na pozivu ali ja želim igrati za BiH.Isto kao što je Pjanić rekao Francuzima.Ni oko njega se nije savez trudio nimalo.Nego je dečkova ljubav prema BiH bila jaka i čekao je svoju priliku.Istina je da gubimo puno talenata i da je greška što se sa njima ne razgovara.Ali je isto greška i njihova jer ne čakaju svoju priliku.Svi bi htijeli odma da igraju.I niko ne želi u mladu repku svi žele odma za A tim da igraju.Pa nama bi bilo malo 4 A tima po tom pitanju.I ako ih se odma ne pozove odma prihvataju pozive drugih saveza.Zamislite kada bi svi tako radili i španci i nijemci i talijani...ljudi čekaju svoju priliku.Imaju nacionalni ponos.koji je veći od svega.Jedno je igrati za klub i zarađivati hljeb.ali repka je drugo.za nju se igra zbog nacionalnog ponosa a ne zbog novca.Osim nas jedino još Turci imaju taj problem.Bar što se Europe tiće.I njihovi igrači prihvataju pozive drugih zemalja.igrači tipa HAKN YAKIN ili recimo OzilPosavina je napisao/la:nepricam ja sa njim preko facebooka.cuj hrvati. pa i ja sam hrvat pa opet hocu da brani za bih. normalno da je hns sve napravio da matej brani za njih jer zive od nasih igraca. da nema bosanaca i hercegovaca bili bi u rangu makedonije. problem je u tome sto nasi nista nerade da se to zaustavi. nije dosta samo poslati poziv, treba se potruditi( kao sto i ostali rade), a mateja se nije ni pozvaloVirtu4l je napisao/la:Mnogi razgovaraju sa njim, Facebook je čudo, ali nije mjerodavan jer on vješto izbjegava odgovor na pitanja o pozivu u naš tim. Dečko zna sve o našem fudbalu, imam jednog druga koji mu je veoma blizak, ali hrvati su uradili sve da on nastupi za njih, puno toga su uradili za njega.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
kada su ga nasi novinari pitali sto bi napravio u slucaju da mu je dosao poziv sa selekciju novinara, on je rekao da bi skakao od srece itd. on nije mogao odbiti bilica jer mu je taj poziv dodatna preporuka za europu, a i pritisak je tu. ****. da su ga nasi pozvali ja sam 90% siguran da bi prihvatio. kada sam ga ja upoznao blizu njag su bila dva- tri izbacivaca i mogao je reci ma nezanima me bih ili jos nekulutrnije boli me ona stvar. on je meni rekao ja zelim ali me niko ne zove. pa ona dva brata sto su potpisali za arsenal cini mi se, isto ce igrat za svicarsku jer ih niko nezove. pa nema vise tu emocija. samo pare. delac za relativno male pare brani u interu. on gleda kako ce sebe osigurat materijalno, a tako gledaju i svi ostali.TMovac je napisao/la:ne znam druže samo znam da kada ga je Bilić pozvao na pripreme da je izjavio da mu je to najsretniji dan u životu.I po mome je tom izjavom rekao za koga želi braniti.da želi nastupati za BiH rekao bi Biliću hvala na pozivu ali ja želim igrati za BiH.Isto kao što je Pjanić rekao Francuzima.Ni oko njega se nije savez trudio nimalo.Nego je dečkova ljubav prema BiH bila jaka i čekao je svoju priliku.Istina je da gubimo puno talenata i da je greška što se sa njima ne razgovara.Ali je isto greška i njihova jer ne čakaju svoju priliku.Svi bi htijeli odma da igraju.I niko ne želi u mladu repku svi žele odma za A tim da igraju.Pa nama bi bilo malo 4 A tima po tom pitanju.I ako ih se odma ne pozove odma prihvataju pozive drugih saveza.Zamislite kada bi svi tako radili i španci i nijemci i talijani...ljudi čekaju svoju priliku.Imaju nacionalni ponos.koji je veći od svega.Jedno je igrati za klub i zarađivati hljeb.ali repka je drugo.za nju se igra zbog nacionalnog ponosa a ne zbog novca.Osim nas jedino još Turci imaju taj problem.Bar što se Europe tiće.I njihovi igrači prihvataju pozive drugih zemalja.igrači tipa HAKN YAKIN ili recimo OzilPosavina je napisao/la:nepricam ja sa njim preko facebooka.cuj hrvati. pa i ja sam hrvat pa opet hocu da brani za bih. normalno da je hns sve napravio da matej brani za njih jer zive od nasih igraca. da nema bosanaca i hercegovaca bili bi u rangu makedonije. problem je u tome sto nasi nista nerade da se to zaustavi. nije dosta samo poslati poziv, treba se potruditi( kao sto i ostali rade), a mateja se nije ni pozvaloVirtu4l je napisao/la:Mnogi razgovaraju sa njim, Facebook je čudo, ali nije mjerodavan jer on vješto izbjegava odgovor na pitanja o pozivu u naš tim. Dečko zna sve o našem fudbalu, imam jednog druga koji mu je veoma blizak, ali hrvati su uradili sve da on nastupi za njih, puno toga su uradili za njega.
Eh da je Mateja posavinac kao ti,kao Topic,pa kao i Damjanovic iako nije Hrvat ali je u vasem soru to bi bila druga prica.Ovi juzniji su ,,naopako,,okrenuti pa i rukama i nogama kopaju samo da nisu u BIH iako naravno jesu.Posavina je napisao/la:nepricam ja sa njim preko facebooka.cuj hrvati. pa i ja sam hrvat pa opet hocu da brani za bih. normalno da je hns sve napravio da matej brani za njih jer zive od nasih igraca. da nema bosanaca i hercegovaca bili bi u rangu makedonije. problem je u tome sto nasi nista nerade da se to zaustavi. nije dosta samo poslati poziv, treba se potruditi( kao sto i ostali rade), a mateja se nije ni pozvaloVirtu4l je napisao/la:Mnogi razgovaraju sa njim, Facebook je čudo, ali nije mjerodavan jer on vješto izbjegava odgovor na pitanja o pozivu u naš tim. Dečko zna sve o našem fudbalu, imam jednog druga koji mu je veoma blizak, ali hrvati su uradili sve da on nastupi za njih, puno toga su uradili za njega.
Delac je izgubljen i prije bilo kojeg poziva jer su sanse bile 1%pogotovo nakon potpisa za Chelsie.
Jedina sansa ostaje u tom da okrenemo stranu.Tojest da Hrvatska malo pogleda velika prvenstva preko TV a mi prospaciramo kroz to prvenstvo.Vjerovatno da bi potencionalni igraci drugacije razmisljali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
buduci da je matej iz uskoplja, ja sam mislio da nema sanse da ikada nastupi za nas, ali kada sam ga upoznao ostao am sokiran. vjeruj da se situracija mjenja i da ce biti sve boljeharishp je napisao/la:Eh da je Mateja posavinac kao ti,kao Topic,pa kao i Damjanovic iako nije Hrvat ali je u vasem soru to bi bila druga prica.Ovi juzniji su ,,naopako,,okrenuti pa i rukama i nogama kopaju samo da nisu u BIH iako naravno jesu.Posavina je napisao/la:nepricam ja sa njim preko facebooka.cuj hrvati. pa i ja sam hrvat pa opet hocu da brani za bih. normalno da je hns sve napravio da matej brani za njih jer zive od nasih igraca. da nema bosanaca i hercegovaca bili bi u rangu makedonije. problem je u tome sto nasi nista nerade da se to zaustavi. nije dosta samo poslati poziv, treba se potruditi( kao sto i ostali rade), a mateja se nije ni pozvaloVirtu4l je napisao/la:Mnogi razgovaraju sa njim, Facebook je čudo, ali nije mjerodavan jer on vješto izbjegava odgovor na pitanja o pozivu u naš tim. Dečko zna sve o našem fudbalu, imam jednog druga koji mu je veoma blizak, ali hrvati su uradili sve da on nastupi za njih, puno toga su uradili za njega.
Delac je izgubljen i prije bilo kojeg poziva jer su sanse bile 1%pogotovo nakon potpisa za Chelsie.
Jedina sansa ostaje u tom da okrenemo stranu.Tojest da Hrvatska malo pogleda velika prvenstva preko TV a mi prospaciramo kroz to prvenstvo.Vjerovatno da bi potencionalni igraci drugacije razmisljali.
To je nešto što priželjkujem. Ona reportaža ZDF-a je prikazala jad i čemer u kojem se nalazimo, ali plasman na SP bi sve iz temelja promijenio. Možda bi se napokon igrači počeli sami nuditi, a ne da ih moramo moliti da nastupe za državni tim. U suštini nama škripi na par pozicija u timu, koje se pod hitno moraju popuniti.Posavina je napisao/la:buduci da je matej iz uskoplja, ja sam mislio da nema sanse da ikada nastupi za nas, ali kada sam ga upoznao ostao am sokiran. vjeruj da se situracija mjenja i da ce biti sve bolje
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
advocat preuzima belgijance pred mec sa turskom mozda covjek bude htio da dobro starta pa uzme bod ili eventualno sva tri turskoj.......sigurno dobra vijest sa obzirom da je advocat trebao preuzeti belgiju nakon kvalifikacija

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Belgija je kvalitetna repka.Samo nakon onog njihovog razocarenja i prosipanja u Genku i Zenici.Željoman je napisao/la:advocat preuzima belgijance pred mec sa turskom mozda covjek bude htio da dobro starta pa uzme bod ili eventualno sva tri turskoj.......sigurno dobra vijest sa obzirom da je advocat trebao preuzeti belgiju nakon kvalifikacija![]()
Voda im je usla u usi totalno.Ocekujem Turcima mozda i tezu tekmu nego u Zenici posto je Advocat stara lisica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
BIHfan@, prvo provjeri sta neko napise pa onda citiraj taj post, ako nesto neznas onda bolje suti nego druge praviti badalama, nemoj se praviti prepametanneko_iz_mase je napisao/la:Slabo znasBIHfan je napisao/la:
ja kako znam imaju 3 pretkola Lige Prvaka a 4 nisam siguran.![]()
4 pretkolo, ili ti ga razigravanje....kako kome pashe
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Saznajem iz pouzdanih izvora da Ciro planira tajne sastanke sa Papcem i Salihamidzicem, glavna tema reprezentacija BiH, hoce bez znanja medija da se sastane sa njima i poprica o njihovom povratku. Trebao bi po mojim saznanjima da to bude iducu sedmicu, prije objave spiska za meceve protiv Spanije i Estonije, e sada ostaje to da vidimo jesu li te tacne informacije.
- Stone Island
- Kontakt:
Baš je tajna,nema šta.dobricina je napisao/la:Saznajem iz pouzdanih izvora da Ciro planira tajne sastanke sa Papcem i Salihamidzicem, glavna tema reprezentacija BiH, hoce bez znanja medija da se sastane sa njima i poprica o njihovom povratku. Trebao bi po mojim saznanjima da to bude iducu sedmicu, prije objave spiska za meceve protiv Spanije i Estonije, e sada ostaje to da vidimo jesu li te tacne informacije.

Kad bi ovo bilo istina i sa ovom dvojicom igrača, sasvim sam siguran da bi bili u top 10 evropskih reprezentacija. Svi problemi u odbrani bi nestali, Salihovic bi se vratio gdje mu je mjesto, kakav bi tim imali... malo sam se prepustio maštidobricina je napisao/la:Saznajem iz pouzdanih izvora da Ciro planira tajne sastanke sa Papcem i Salihamidzicem, glavna tema reprezentacija BiH, hoce bez znanja medija da se sastane sa njima i poprica o njihovom povratku. Trebao bi po mojim saznanjima da to bude iducu sedmicu, prije objave spiska za meceve protiv Spanije i Estonije, e sada ostaje to da vidimo jesu li te tacne informacije.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja prognoziram da informacije nisu tačnedobricina je napisao/la:Saznajem iz pouzdanih izvora da Ciro planira tajne sastanke sa Papcem i Salihamidzicem, glavna tema reprezentacija BiH, hoce bez znanja medija da se sastane sa njima i poprica o njihovom povratku. Trebao bi po mojim saznanjima da to bude iducu sedmicu, prije objave spiska za meceve protiv Spanije i Estonije, e sada ostaje to da vidimo jesu li te tacne informacije.

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ja tu dvojicu izdajica nebi vratio kad bi samo sa spahicem u odbrani igro potpis cirodobricina je napisao/la:Saznajem iz pouzdanih izvora da Ciro planira tajne sastanke sa Papcem i Salihamidzicem, glavna tema reprezentacija BiH, hoce bez znanja medija da se sastane sa njima i poprica o njihovom povratku. Trebao bi po mojim saznanjima da to bude iducu sedmicu, prije objave spiska za meceve protiv Spanije i Estonije, e sada ostaje to da vidimo jesu li te tacne informacije.
Mah Braco je opet povrjedzen ili tako nesto.Mada bi na desnom beku sjeo ko budali samara.Virtu4l je napisao/la:Kad bi ovo bilo istina i sa ovom dvojicom igrača, sasvim sam siguran da bi bili u top 10 evropskih reprezentacija. Svi problemi u odbrani bi nestali, Salihovic bi se vratio gdje mu je mjesto, kakav bi tim imali... malo sam se prepustio maštidobricina je napisao/la:Saznajem iz pouzdanih izvora da Ciro planira tajne sastanke sa Papcem i Salihamidzicem, glavna tema reprezentacija BiH, hoce bez znanja medija da se sastane sa njima i poprica o njihovom povratku. Trebao bi po mojim saznanjima da to bude iducu sedmicu, prije objave spiska za meceve protiv Spanije i Estonije, e sada ostaje to da vidimo jesu li te tacne informacije.
A Papac??? gledao sam tekmu Stutgart-Rangers Papac se najvise vidio kod izvodzenja auta

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobro bi nam dosli i Papac i brazzo, nebi gledali onog bijednog Berberovica kako se muci, dobro je pa ga nije bilo protiv armenije i Turske inace nebi imali 4 boda prednosti, a Salihovic bi igrao u veznom redu kada bi dosao Papac, ako su te informacije tacne koliko sam ja doznao, onda je Ciro pravi strucnjak, Ciro dovedi nam ih u repku