Safet Sušić - Pape
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Pa da cujemo prijedloge, lahko je otjerati, nadjite dobrog trenera da ga zamjeni pa cemo faxirati u N/FSBIH
Celik!3,2,2.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tamo ni mnogo vece fudbalske sile od nas ne idu racunajuci da ce rutinski uzeti 3 boda.gringobih je napisao/la:Tirana,Bukurest...calcio je napisao/la: Da, jer Susic je svirao penal za francuze u 78. minuti u zadnjem kolu zbog kojeg nismo otisli na euro.evo da i ja zakolutam ocima koji put
![]()
Ali zato smo se u Parizu realno trebali vaditicalcio je napisao/la:Tamo ni mnogo vece fudbalske sile od nas ne idu racunajuci da ce rutinski uzeti 3 boda.gringobih je napisao/la:Tirana,Bukurest...calcio je napisao/la: Da, jer Susic je svirao penal za francuze u 78. minuti u zadnjem kolu zbog kojeg nismo otisli na euro.evo da i ja zakolutam ocima koji put
![]()
Malo realnosti, molim.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- storm_raider
- Kontakt:
Sad ce novi Menadzer, eto prilike da se napravi bolja karijera. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
Tesko nama ,kad su se i pisljivi harmonikasi umislili u trenere,a jos teze,kad forumasi postavljaju ovakve ublehe,kao nekakav argument.PIHHHHHHHHHHHHHgringobih je napisao/la:Pocelo je a bilo je i vrijeme!!!!
By Edin Bosnic:
"Najteže je doći do idealnog sastava.
- Znao sam kako treba zvučati ploča i onda sam odabrao ljude. To je ono što Safet Sušić ne zna uraditi - pozvati adekvatne igrače na adekvatne pozicije. Drag mi je čovjek, dobar je igrač bio, ali Bože dragi, da hoće prestati raditi rokade igrača."
http://www.****/showbiz/estrad ... susic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SarajlijaTM
Papet Šusić-Safe
za dozivotnog selektora,al repke dzepnog bilijara

EDIT:
Ne treba ga mjenjati,neka ga,nek i on udje da igra,to je najbolje
Al najjaci su mi ovi sto na forumu traze selektora novog
ev ja predlazem bracu-gumenu glavu,on makar zna avaz pustiti

za dozivotnog selektora,al repke dzepnog bilijara
EDIT:
Ne treba ga mjenjati,neka ga,nek i on udje da igra,to je najbolje
Al najjaci su mi ovi sto na forumu traze selektora novog
ev ja predlazem bracu-gumenu glavu,on makar zna avaz pustiti
Ja se ozbiljno pitam da li Susic uopce prati fudbal.Pri preuzimanju nase reprezentacije je izjavljivao da nije bas najbolje upoznat sa situacijom,da nije bas previse pratio nasu reprezentaciju,a sada kada god ga novinari pitaju da prokomentarise neku reprezentaciju,odprilike ovako izgleda njegov odgovor:"Iskreno,nisam ih gledao zadnjih 2-3 godine,zadnji put sam ih gledao ----------(navede neku uopceno najbitniju utakmicu te reprezentacije u proteklih 5 godina koju je gledao svako ko iole voli fudbal),ne znam s kakvim igrackim kadrom trenutno raspolazu,ali znam da imaju 3-4 kvalitetna momka u toj selekciji,ne znam sad tacno kako se zove onaj sto je igrao u Bundesligi,vrlo nezgodan igrac,ali opet iskreno nisam bas najbolje upoznat s njihovim trenutnim kadrom".
Klasicni Safetov odgovor na pitanje da prokomentarise selekciju neke zemlje,nimalo ohrabrujuce ovo izgleda
Klasicni Safetov odgovor na pitanje da prokomentarise selekciju neke zemlje,nimalo ohrabrujuce ovo izgleda
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Naravno laska mi eto sto u slobodno vrijeme mislis na menecalcio je napisao/la:Evo bas gledam utakmicu Spanija-Italija i bas sam pomislio na tebe i tvoje sulude ideje da je moderni fudbal 80% trka a 20% kretivnost. Izgleda da svjetski prvaci iz 2006 i prvaci iz 2010 igraju staromodan fudbal sa dosta dodavanja. Sta oni znaju... levati. Treba im neko objasniti sta je moderan fudbal.kimbo je napisao/la:calcio je napisao/la:Zamolio bih ljubitelje trcanja i atletike da se presele na odgovarajuci podforum.
Hvala.
Halo tehnicarde nam daj tvoje podatke treba Peptu jos tehnicara u ekipi ima manjak ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Kontakt:
Ako se ne varam ti tipkas iz Amerike, i stvarno se moze prepoznati americko razmisljanje u tvojim postovima jer samo su oni toliko opsjednuti brzinom, izdrzljivosti i slicnim stvarima. Citao sam neke njihove clanke gdje ozbiljno tvrde da bi USA dominirala "soccerom" samo da su Kobe i Lebron umjesto kosarke izabrali taj sport.kimbo je napisao/la:
Naravno laska mi eto sto u slobodno vrijeme mislis na mene. Tipicno rasmisljanje covjeka koji ne poznaje fudbal a misli da poznaje. Baloteli danas jelde spor pravo kada pored njega trci isto brz bek odma to sve nekako sporije izgleda
... mozda je opticka varka a mozda su sihri !!! Jedino svi protrcaju protiv nas pa nam Nani protrci pola tima u 5 sekundi a protv Svaba ne moze da makne
![]()
![]()
priznjem eto propa moja teorija o modernom fudbalu ... od sada samo fore u mjestu vaze za osvajanje povrsine
Urodjeni talenat i tehnika je nesto sto ne postoji u njihovom razmisljanju.
Tako ja vidim ove tvoje postove o "modernom fudbalu" u kojem je izgleda najmanje bitno znas li igrati fudbal ili ne znas. Drugim rijecima, moze Dzeko zabiti 100 golova ali cim nadjemo nekog ko je za stotinku brzi od njega, zna se - to je nas novi quarterback. Ovaj, hocu reci nas novi centarfor.
Sto se tice Nanija. Protrcavao je i Mujdza pola francuske ekipe za 5 sekundi, kada su mu to dopustili i ostavili prostora, kao sto smo mi ostavljali prostor Naniju.
Svaka ekipa ima jednog ili dva igraca koji su nesto brzi od ostalih (imamo ih i mi), pametnom taktikom oni se mogu zaustaviti. ALi kreativci su ti koji najcesce donose pobjede. Nije Spanije svjetski prvak jer su brzi od ostalih. Mozda jer su brzi u baratanju loptom, u trcanju svakako nisu.
Dovoljno je gledati/pregledati jednu presskonferenciju jednog selektora/igrača sa EP-a, i usporedit je sa jedne "Sušićeve" da bih bilo jasno gdje/šta smo od nacionalne selekcije .... 
http://sportsport.ba/ino_fudbal/fajic-m ... jetu/82116" onclick="window.open(this.href);return false;
E moj Safete, konjino jedna, nek ti i njega Slovenci otmu, a ti sledeci put stavi Medunjanina i Ibricica da igraju u napadu kad se Vedo i Edin povrede..
E moj Safete, konjino jedna, nek ti i njega Slovenci otmu, a ti sledeci put stavi Medunjanina i Ibricica da igraju u napadu kad se Vedo i Edin povrede..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ljepoje je napisao/la:Dovoljno je gledati/pregledati jednu presskonferenciju jednog selektora/igrača sa EP-a, i usporedit je sa jedne "Sušićeve" da bih bilo jasno gdje/šta smo od nacionalne selekcije ....
Kratko i jasno, najpametnija konstatacija što se tiče Safeta kao izbornika kao i generalno naše reprezentacije
Žalosno jeste ali i istinito
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Susic nije na EP, uostalom u cemu je problem.. cuj presskonf. jeli Cironi onda bio level viseLjepoje je napisao/la:Dovoljno je gledati/pregledati jednu presskonferenciju jednog selektora/igrača sa EP-a, i usporedit je sa jedne "Sušićeve" da bih bilo jasno gdje/šta smo od nacionalne selekcije ....
A mozda bi Susic bolje ti zvucio da press vodi na francuskom a ne nasem..
Ovo je u Rumuniji..
[youtube][/youtube]
FORZA NAPOLI
....svim zainteresovanim pljuvacima Bosne i Hercegovine,odnosno njenog selektora i reprezentativaca nudim opkladu :izaberite cifru u koju se kladimo,ja kazem da cemo biti prvi u grupi sve ostalo ide u vasu korist,s tim da kada izgubite opkladu nikada vise ne dodjete na forum ....BUJRUM PLJUVACI
- Titova-Juga
- Kontakt:
neznalica je napisao/la:....svim zainteresovanim pljuvacima Bosne i Hercegovine,odnosno njenog selektora i reprezentativaca nudim opkladu :izaberite cifru u koju se kladimo,ja kazem da cemo biti prvi u grupi sve ostalo ide u vasu korist,s tim da kada izgubite opkladu nikada vise ne dodjete na forum ....BUJRUM PLJUVACI
Samo budala moze da se kladi protiv nekoga za koga srcem navija.
Tvoje konstatacije su krajnje djetinjaste prvobitno iz razloga jer iz njih vidim neko veliko branjenje sadasnjeg selektora zbog kojeg obaramo sve moguce negativne rekorde. Niko sa zdravim razumom ne zeli BiH repki ali i njemu dobro i bas zbog toga dolaze ove kritike jer on trenutno ne vodi reprezentaciju na doslijedan nacin za nas respekt pa je samim tim i prolazak tako (lagane) grupe na papiru upitan.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- calcio
- Kontakt:
neznalica je napisao/la:....svim zainteresovanim pljuvacima Bosne i Hercegovine,odnosno njenog selektora i reprezentativaca nudim opkladu :izaberite cifru u koju se kladimo,ja kazem da cemo biti prvi u grupi sve ostalo ide u vasu korist,s tim da kada izgubite opkladu nikada vise ne dodjete na forum ....BUJRUM PLJUVACI
Cim krenu kvalifikacije i Pape krene nizati pobjede 99% ovih kriticara (pljuvaca) ce se usutiti i ispariti.
Vec vidjeno u proslosti.
Ali valja nam ih trpiti do tada i slusati ove njihove djetinjaste argumente.
[youtube][/youtube]
Kao što sam ranije rekao, ovo je gospodin u odjelu. Kod njega nema **** im majku ili bilo kojeg drugog cirkusa za novinare ili zamazivanje očiju navijačima. Nego, sve, bilo to dobro ili loše, ostaje u svlačionici.
Svi znamo dalje kako su prošle ove njegove riječi, pobjeda nad Bjelorusijom i odlična predstava protiv Francuske.
Kao što sam ranije rekao, ovo je gospodin u odjelu. Kod njega nema **** im majku ili bilo kojeg drugog cirkusa za novinare ili zamazivanje očiju navijačima. Nego, sve, bilo to dobro ili loše, ostaje u svlačionici.
Svi znamo dalje kako su prošle ove njegove riječi, pobjeda nad Bjelorusijom i odlična predstava protiv Francuske.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ma vrhunski strucnjak,
Sve je -spor(ove) po turskoj vodio...
Nikad nista osvojio nije u toj trenerskoj karijeri...
Niti ce, ovo sto vodi reprezentaciju mu je plafon,
a i to mu je poklonjeno, na ime i nekadasnju igracku reputaciju
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Borg je napisao/la:Ma vrhunski strucnjak,
realno nama nije ni mjesto na ovom ni na jednom drugom prvenstvu, kad visdim ljude kako se bore trce i uporedim ih sa nasim igranjem preko neke stvari jasno mi je da nema to veze sa selektorom nego sa glavom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Al dzaba vam se nervirati, kad vas niko nista ne pita
Gledajte ba Euro na miru.... popustite co'jek, stuca mu se svaki dan od vas.
Gledajte ba Euro na miru.... popustite co'jek, stuca mu se svaki dan od vas.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.