Trenutno jeste jaca, ali kako ce biti za godinu dvije. Italijani sve vise nazaduju, a Nijemci idu ka naprijed. Ja inace za 2 godine ocekujem i 4. Njemackog ucesnika u LP.Mali Maestro je napisao/la:Ma Italijanska liga je i dalje jača od Francuske i Njemačke to je činjenica.
Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ne ide to tako jarane,bodovi se sakupljaju u periodu od 5 godina i taj period se zavrsava ove sezone,ako nijemci ne prestignu italijane u ovoj godini neci imat 4 predstavnika u LP i slijedecih 5 godina i sve takoomerbavarac je napisao/la:Trenutno jeste jaca, ali kako ce biti za godinu dvije. Italijani sve vise nazaduju, a Nijemci idu ka naprijed. Ja inace za 2 godine ocekujem i 4. Njemackog ucesnika u LP.
~ Gute Freunde kann niemand trennen,Gute Freunde sind nie allein,Weil sie eines im Leben können,Füreinander da zu sein ~
ev komsiji mi otkljucali eurosport 2, znaci u njega je digi tv na pretplatu, al nesto nema tona, jel se od vas ikome to desavalo, pozurite valja gledati vukove 

Koji kafici prenose Bundesligu u Sarajevu, osim Sportcentra?
Moja bajna kablovska nema Eurosport 2,
Moja bajna kablovska nema Eurosport 2,

Schalke ce ih raskovat k'o shupu, ne mogu Dzeko i Miske nosit ekipu i kroz LP i kroz ligu, nisu postenog pojacanja kupili
Nadam se da ce ga bar Jackson zabit, da ga krene lagano

Veceras ako Wolfsburg izgubi, mislim da bi uprava trebala razmisljati o smjeni trenera Armina Veha, i evo sad cu pokusati analizirati dosadasnje utakmice "vukova".
Wolfsburg - Stuttgart - otvaranje sezone Bundeslige, koje je donijelo jednu odlicnu utakmicu, gdje je Stuttgart bio ravnopravan protivnik koji je igrao iz sigurne odbrane i imao dvije do tri prilike za gol, no lucidnost Misketa je donijela taj prvi gol za "vukove", a drugi su postigli zahvaljujuci malo ofenzivnijoj igri Stuttgarta
Kolen - Wolfsburg - ocekivana pobjeda protiv ovakvih ekipa, ekipama koje zele u sami vruh mora biti dovoljno pola sata igre da utakmicu prelome u svoju korist i da ubiljeze pobjedu
Wolfsburg - Hamburg - mogu biti zahvalni sto je zavrseno samo 2-4 za HSV, kao sto je rekao Veh nakon utakmice, i i Miske isto s njim, ne bih se smijeli buniti da je bilo i 2-8
Bayern - Wolfsburg - imali su invidualne greske koje ekipe iz samog vrha kaznjavaju hladno, ako zelis medju top 5 pocetnicke greske smijes praviti protiv Bochuma i ostalih ekipa, a ne portiv najbolje njemacke ekipe svih vremena
Wolfsburg - Leverkusen - po mom misljenju su odigrali veoma glupo, napadali bez nekih velikih prilika i primili tri gola iz kontri, i ako ona dva penala nisu bila opravdana ni na jednoj strani po mom misljenju, u ovoj utakmici cist dokaz je nesposobnost Veh-a koji nije znao ekipu postaviti takticki mudro i malo protivnika izvuci kao sto je to znao uraditi Magath, htio je glavom kroz zid, a to rijetko kad supije
Zakljucak: U dosadasnjih pet odigranih utakmica, Wolfsburg ima sest bodova, a do njih su stigli zahvaljujuci invidualnom igrom pojednih igraca, Miske, Dzeko, Martins i Grafite. Protiv jacih ekipa koje znaju ovaj trojac, odnosno cetvorac zatvoriti lose im se pise.
Wolfsburg - Stuttgart - otvaranje sezone Bundeslige, koje je donijelo jednu odlicnu utakmicu, gdje je Stuttgart bio ravnopravan protivnik koji je igrao iz sigurne odbrane i imao dvije do tri prilike za gol, no lucidnost Misketa je donijela taj prvi gol za "vukove", a drugi su postigli zahvaljujuci malo ofenzivnijoj igri Stuttgarta
Kolen - Wolfsburg - ocekivana pobjeda protiv ovakvih ekipa, ekipama koje zele u sami vruh mora biti dovoljno pola sata igre da utakmicu prelome u svoju korist i da ubiljeze pobjedu
Wolfsburg - Hamburg - mogu biti zahvalni sto je zavrseno samo 2-4 za HSV, kao sto je rekao Veh nakon utakmice, i i Miske isto s njim, ne bih se smijeli buniti da je bilo i 2-8
Bayern - Wolfsburg - imali su invidualne greske koje ekipe iz samog vrha kaznjavaju hladno, ako zelis medju top 5 pocetnicke greske smijes praviti protiv Bochuma i ostalih ekipa, a ne portiv najbolje njemacke ekipe svih vremena
Wolfsburg - Leverkusen - po mom misljenju su odigrali veoma glupo, napadali bez nekih velikih prilika i primili tri gola iz kontri, i ako ona dva penala nisu bila opravdana ni na jednoj strani po mom misljenju, u ovoj utakmici cist dokaz je nesposobnost Veh-a koji nije znao ekipu postaviti takticki mudro i malo protivnika izvuci kao sto je to znao uraditi Magath, htio je glavom kroz zid, a to rijetko kad supije
Zakljucak: U dosadasnjih pet odigranih utakmica, Wolfsburg ima sest bodova, a do njih su stigli zahvaljujuci invidualnom igrom pojednih igraca, Miske, Dzeko, Martins i Grafite. Protiv jacih ekipa koje znaju ovaj trojac, odnosno cetvorac zatvoriti lose im se pise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
Bundesliga se nastavlja priblizavati Seria A,i pored toga sto su talijani imali 1 predstavnika vise u euro kupovima tokom sedmice,nijemci su ostvarili nesto bolje rezultate...
http://www.transfermarkt.de/de/5jahresw ... seite.html
http://www.transfermarkt.de/de/5jahresw ... seite.html
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Je li eurosport 2 prenosi vecerasnju utakmicu i u koliko sati??
kako je moguce da nema tona na eurosport 2 , digi tvmdss je napisao/la:da prenosi u 20.30
- pasha_the_one
- Kontakt:
informisi se prije nego sto postavis post... jeste tacna informacija da se gleda period od 5 godina... ali, znaci, svake godine se racuna koeficijent uspjeha u evropskim takmicenjima zadnjih 5 godina... a ne svakih 5 godina kako si ti napisao..._sole_ je napisao/la:ne ide to tako jarane,bodovi se sakupljaju u periodu od 5 godina i taj period se zavrsava ove sezone,ako nijemci ne prestignu italijane u ovoj godini neci imat 4 predstavnika u LP i slijedecih 5 godina i sve takoomerbavarac je napisao/la:Trenutno jeste jaca, ali kako ce biti za godinu dvije. Italijani sve vise nazaduju, a Nijemci idu ka naprijed. Ja inace za 2 godine ocekujem i 4. Njemackog ucesnika u LP.
Pozdrav!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
belafonte je napisao/la:Schalke ce ih raskovat k'o shupu, ne mogu Dzeko i Miske nosit ekipu i kroz LP i kroz ligu, nisu postenog pojacanja kupili![]()
![]()
ali nije niko ni otisao, a martins jeste posteno pojacanje kao i kalenberg koji je povrijedjen
ima li neko neku stranicu da pratim tekmu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Hajmo Kurjaci pokazite svome ucitelju i Meistermacheru da je pogresio sto vas je napustio.
Bit ce interesantna utakmica, gdje je kvalitet na strani Vukova, ali ipak....Felix je Quelix
Bit ce interesantna utakmica, gdje je kvalitet na strani Vukova, ali ipak....Felix je Quelix

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Stvarno sramota za kablovsku kucu hs,jedini oni nemaju eurosport 2,nemozemo gledati bundes ligu...dzenidm je napisao/la:kako je moguce da nema tona na eurosport 2 , digi tvmdss je napisao/la:da prenosi u 20.30

ima li ustream za ovu tekmu, iaml kakvih dobrih linkova da ne kaska slika za tonom 

Edin Dzeko 55 min 0-1 ,bravo majstore idemo jos jedan i 3 boda VUKOVIMA
http://atdhe.net/9418/watch-borussia-mo ... hoffenheimMinche je napisao/la:link za hoff
valjda ce poceti oko pola 4,a zna li neko hoce li biti na eurosportu??
Sejad Salihovic gol u 21. minuti.
2:1 za Menhengladbah!
2:1 za Menhengladbah!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.