BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 09 avg 2009, 18:27

Phill Jackson je napisao/la:fakat da nije sve u golovima al to vam po meni jedino fali,,dobar strijelac..sredina vam je ubjedljivo najjaci dio tima po meni,,i odbrana moze proc...stvarno ne znam sta je Valdezu,,u Werderu je predobar bio..al ko djoker..mozda bi ga i Klopp mogo ko djokera koristit ;)

To si upravu...treba nam dobar strijelac i nadam se da ce to biti Barrios...ima sve predispozicije za tako nesto...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 avg 2009, 18:32

Valjda ce vam i Sahin proradit,,kad se samo sjetim kolko je s 17,18 god. imo tekmi u nogama..i od onog Schmelzera bi moglo bit nesto..jel to Dede povrjeđen il ga je to stvarno izbacio iz prve postave :?
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 avg 2009, 19:36

Phill Jackson je napisao/la:Valjda ce vam i Sahin proradit,,kad se samo sjetim kolko je s 17,18 god. imo tekmi u nogama..i od onog Schmelzera bi moglo bit nesto..jel to Dede povrjeđen il ga je to stvarno izbacio iz prve postave :?

Naravno da je Dede povrijedjen...nije niko lud da takvog igraca na klupi drzi ;) ...ocekuje se njegov povratak mozda vec u sljedecem mecu...Sahin igra dosta dobro-ja ove sezone ocekujem mnogo od njega,Hajnala i Kube...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 avg 2009, 19:45

Kuba vam je ubjedljivo najbolji igrac,,jest mi zao sto ga nismo doveli,,jos samo 8,9 miliona cjena bila sto je prava sica za takvog igraca :evil:

Nikad necu zaboravit onu golcinu Bayernu s pocetka prosle sezone mislim..svaka mu cast 8-)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 avg 2009, 14:34

Kako pise engleski "times" stadion BvB-a Signal iduna Park je najbolji i najljepsi stadion na svijetu...slijede Giuseppe-Meazza i Anfield... :mrgreen:

http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9CZl%E6%86%95

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 19 avg 2009, 12:25

Evo poznato je i koji vam igraci veceras stizu na prijateljsku

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 66203.aspx
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 sep 2009, 14:00

Green XXL je napisao/la:Klub sa strasnom biografijom, klub koji u Decembru puni stotinu godina postojanja, BVB 4 life!

E prijatelju opet nam BvB na niske grane pade...poraz od Bayerna je najtezi kuci u posljednjih 30 godina...Ovaj vikend moramo upisati 3 boda jer u suprotnom i ovu cemo sezonu otpisati vec na samom pocetku prvenstva...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 sep 2009, 14:57

Iskreno BVB ce jos dugo godina placati politiku Niebauma i Maiera koji su grobari Njemackog fudbala. Dortmund nema milione da dovede velika pojacanja da bi se mogao boriti za sami vrh Bundeslige. Moraju prodati nekog igraca da bi doveli nekog drugog, sto znaci da nemogu zakrpiti pozicije gdje skripi. Ja ne znam koji je vama bio cilj za ovu sezonu, ali bi Dortmund nekom serijom mogao doci na petu poziciju na kraju sezone sto bi bio uspjeh. Mislim da ce imat prilike u drugom djelu sezone ukoliko HSV, Bayern, Wolfsburg i Bremen odu do 1/4 finala takmicenja u kojima se nalazi, no opet oni imaju sirinu klupe (izuzev Bremena) pa mogli ponoviti neku seriju kao prosle godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 sep 2009, 17:04

amerosm je napisao/la:Iskreno BVB ce jos dugo godina placati politiku Niebauma i Maiera koji su grobari Njemackog fudbala. Dortmund nema milione da dovede velika pojacanja da bi se mogao boriti za sami vrh Bundeslige. Moraju prodati nekog igraca da bi doveli nekog drugog, sto znaci da nemogu zakrpiti pozicije gdje skripi. Ja ne znam koji je vama bio cilj za ovu sezonu, ali bi Dortmund nekom serijom mogao doci na petu poziciju na kraju sezone sto bi bio uspjeh. Mislim da ce imat prilike u drugom djelu sezone ukoliko HSV, Bayern, Wolfsburg i Bremen odu do 1/4 finala takmicenja u kojima se nalazi, no opet oni imaju sirinu klupe (izuzev Bremena) pa mogli ponoviti neku seriju kao prosle godine.

Mi odavno nemamo neki konkretan cilj jer objektivno nemamo kvalitet za top 5 a glupo je onda za klub popot BVB da postavlja neke ciljeve tipa top 10 ili slicno...prosle sezone smo igrali odlicno ali nismo imali srece da zavrsimo peti...zadrzali smo istu ekipu a konkurenti su se itekako pojacali tako da realno ne treba puno ocekivati...dovoljno je reci da nismo imali para za Lewandowskog iz Lecha koji kosta 6.5 miliona a onda je kupljen Barrios za 4.5 mil. sto znaci da klub bukvalno mora paziti na svaki euro koji potrosi...sigurno da nije prava slika ni onih 1-5 prosle subote ali od europe smo trenutno veoma daleko

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 sep 2009, 20:59

2-0 u Karlsruheu za 30 minuta igre...Zidan i Barrios strijelci...fina igra zasad

3-0 FT Barrios pogodio i drugi put...najbolja tekma u ovoj sezoni...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 sep 2009, 00:50

sta se fkt desava s BVB.. :roll: ...tim koji na svakoj tekmi imao 80 000 navijaca i kao europski prvak kuburi na dnu bundeslige...sramota...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 sep 2009, 01:03

Saurman je napisao/la:sta se fkt desava s BVB.. :roll: ...tim koji na svakoj tekmi imao 80 000 navijaca i kao europski prvak kuburi na dnu bundeslige...sramota...
Krenuli su s pobjedama. Sad ce lagano prema vrhu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 sep 2009, 01:15

Eh...ta stara Borussija.....
Prodali Freya - greska !? Kupili Barriosa - isto greska ? Pitanje...evo sad je proradio u kupu, hoce li nastaviti tako...
Kehl stalno nesto sa povredama kuburi, a vazna im karika...Dede isto tako.

Taj Niebaum i Maier...napravise slatkis od kluba, ali za kratko vrijeme....
Vom Jäger zum Gejagten

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 23 sep 2009, 01:48

gdje je kehl...a burusija ima dosta ovih mladzih igraca u odbrani smelzer subotic hummels kad bi ih zadrzala ,u veznom sven bender,kehl,kuba kad bi doveli schurlea iz meinza pojacati napad sa malo boljim igracima od bariosa i valdeza npr gillaume gillet iz anderlehta ili musa dembele iz az alkmaara i u roki 3-4 god jurisati na titulu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 sep 2009, 12:57

bubooty je napisao/la:gdje je kehl...a burusija ima dosta ovih mladzih igraca u odbrani smelzer subotic hummels kad bi ih zadrzala ,u veznom sven bender,kehl,kuba kad bi doveli schurlea iz meinza pojacati napad sa malo boljim igracima od bariosa i valdeza npr gillaume gillet iz anderlehta ili musa dembele iz az alkmaara i u roki 3-4 god jurisati na titulu

Kehl je povrijeden a sto se tice borbe za titulu ja nesto i ne vidim sansu u blizoj buducnosti...ipak je tesko ocekivati da BvB koja potrosi godisnje 5 miliona na transfere moze konkurisati Bayernu,Wofsburgu,Hsv-u, Stuttgartu...Ja i dalje mislim da je Barrios sasvim dobar igrac ali Valdez mi je skroz "sumnjiv"-ne igra ni on tao lose ali za napadaca bi morao davati vise golova...Ove sezone me Kuba razocarao-on je prosle bio najbolji igrac a ove je uspio da izgubi i mjesto u prvih 11

@geronimo

Frei je otisao zato sto je zelio da se vrati u Basel i tu se nije moglo puno toga napraviti...s obzirom da mu je ugovor sa BvB isticao ove sezone onda je i dobar potez posto su uzeli neke pare za njega

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 okt 2009, 20:22

Dosao je i taj dan...upisali smo drugu pobjedu u sezoni-nadam se da je ovo pocetak neke bolje igre crno-zutih
Strijelac: Barrios

Middlesbrough FC
Kontakt:

Post Postao/la Middlesbrough FC » 17 okt 2009, 22:11

Svaka čast Borusiji na igri, čestitke na pobjedi, Go BVB!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 okt 2009, 01:32

Middlesbrough FC je napisao/la:Svaka čast Borusiji na igri, čestitke na pobjedi, Go BVB!
O cemu ovaj :roll: kojoj pobjedi? E, ima nas svakakvih :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 okt 2009, 14:20

geronimo je napisao/la:
Middlesbrough FC je napisao/la:Svaka čast Borusiji na igri, čestitke na pobjedi, Go BVB!
O cemu ovaj :roll: kojoj pobjedi? E, ima nas svakakvih :twisted:
Ma vidis da je covjek znao unaprijed :D ...
Inace,jedna dobra vijest za BvB...produzen je ugovor sa Kubom do 2013. godine...

Ultra Schalke
Kontakt:

Post Postao/la Ultra Schalke » 27 okt 2009, 02:15

Evo nasih naljucih rivala, pozdravljam :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.