Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
a prosle sedmice ste govorili kako ce Posusje pobjediti i tako ostati u ligi znaci znalo se i ovde na forumu unaprijed da ce pobjediti Posusje a prica se o postenju Klisa i Kupresa... a to ko nije licemjerno
pusti ba bistrik....napadaju klis o nepostenju...ljudi "juce" poceli igrat dok su ovi.......
zao im "velikog" posusja.....pa da ista znaju ne bi se doveli u ovu situaciju....
zao im "velikog" posusja.....pa da ista znaju ne bi se doveli u ovu situaciju....
- badblueboylivno
- Kontakt:
Remistarmo, evo fotogalerije. Oprosti što kasni malo. 
http://www.livno-online.com/fotogalerij ... -Tomislav/
Hayley <3
ova mi je najjaca, Jedinstvo Livno!
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
da da ako bog da..u buturovic polje na jesen,radi se stadion uveliko, ali ti ces nam JASTA biti specijalni gost... I svi jedva cekaju debi tamo..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jedinstvo, hehe.
Neka, drago mi je da su se svi skupili i pomogli klubu.
Neka, drago mi je da su se svi skupili i pomogli klubu.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
Troglav - na kraju zasluženo prvi, imali su možda nakon branitelja lani najčišći ulazak u Prvu ligu. Kao što sam i najavio nisu ušli radi sudaca već zbog kvalitet i iskustva. Livno kao grad zaslužuje prvoligaša (zašto ne i više). Nadam se da se moji dragi livnjaci ne ljute što ja nekad malo podbodem, a za "ono drugo" drugo sam uglavnom u pravu. Sretno u Prvoj ligi, dao Bog da se naša drugoligaško-jugaška kolonija dogodine poveća!
Brotnjo - realno nisu zaslužili ući u Prvu ligu, Troglav je i u igračkom i svakom drugom pogledu jači. Ispalo je na kraju da nije bilo nikakvih velikih cifri samo bolja organizacija u odnosu na prošle godine. U Čitluku i dogodine druga liga. Možda iduće godine sa boljim igračkim kadrom u Prvu ligu. Čine se kao izgledan kandidat.
Tomislav - znalo se da oni neće u borbu za prvu ligu, ipak na kraju sjajno treće mjesto. Iduće godine njih i Brotnjo vidim kao kandidate za viši rang. Ispravno rade, prvo infrastruktura pa tek onda više lige. Rekao bih klub sa planom.
Igman - kako je počelo završilo je odlično po njih. Nikakvih ambicija nisu imali i tako će ostati sve dok ne dođe novi ili se vrati stari "gazda"
Grude - na kraju iznenađujuće peto mjesto. Nisu loša ekipa
Turbina - dobra su ekipa, jedini odnijeli tri boda iz uskoplja, opet ponavljam taj problem sa novcem. ostarit će jedna dobra generacija, a neće "osjetiti" prvu ligu
Sloga - ako je tomislav klub sa planom, onda je sloga sigurno klub bez plana. Ništa drugo se nije ni moglo očekivati od kluba koji nema plana, gazdu, ambicija, a na kraju ni para. Nadam se da će se nešto promijenti tijekom ljeta, jer ovo nema nikakvog smisla. Jučer završila sa samo 11 igrača sezonu. Ako se nešto ne promijeni iduće godine smo možda i najveći kandidat za ispasti
Kamešnica - uspjevali su i donijeti koji bod sa strane, no čudi visok poraz od sloge 7-1, ne znam što je tomu razlog. mjesto u sredini tablice je realano
Višići - solidni osmi. Ražalostila me vijest da od iduće sezone više nećemo gledati višiće u ovoj ligi. Iskreno se nadam da to nije istina i da će svi dogodine imati jedno "teško" gostovanje.
Kupres - u najavi sezone sam rekao kakvim igračkim kadrom raspolažu, bez mlađih igrača. tužno... Protiv Troglava, Sloge i sl. "igraju" kao da im treba za ne znam ti ja što, a na kraju zbog tog nemanja igrača puštaju klisu. deseti su završili
Stolac - iako su jako dobri u juniorima i kadetima, u ovoj ligi se i nisu pretjerano dobro prestavili. iako bodovne razlike nisu velike, svako bi stolac treba imati par bodova viška od kamešnice, kupresa ili višića
sloga lj. - jako loše krenuli u uvodna dva kola imali gol razliku 12:0, poslije su se popravili. Sa dva boda izvan ljubuškog nije se moglo bolje od 12. mjesta
lokomtiva - ipak se nešto promijenilo ovog proljeća pa je lokomotiva ostala u drugoligaškom društvu sa nešto manje drame. nadam se da će iduće godine ići još više na tablici
bigeste - mlada ekipa, izborili su optanak što je najbitnije za njih, sada barem imaju nekakvog iskustva, makar drugoligaškog. vjerujem da će opstati i naredne godine
Klis - ekipa sa najmanje zabijenih golova ove godine, od dvadesetog kola kući nisu izgubili utakmice što ih je uz veliki bod sa kupresa ostavilo u ligi.
Posušje - ostaje mi nejasno zašto nisu u 27. kolu pobijedili bigeste jer bi sa tim bodovima ostali u ligi. žao mi je što će se umjesto jedne mlade ekipe gledati svi već znamo kakav vir, no možda je i njih MŽNL promijenila
Očekivanja od novih drugoligaša:
Rama - morali bi ostati, napokon igraju na svom stadionu drugu ligu gdje se ipak može stvoriti nekakav pritisak.
Vir - zbilja ne znam što očekivati od njih, nije baš nešto bilo teško osvojiti onu ligu. Sada kada se viru priključio drugoj ligi jedva čekam ždrijeb da vidim hoćemo li u višiće ili u vir prvo kolo
(to govorim jer smo sa i jednom i drugom ekipom "sto puta" otvarali prvenstvo 
Brotnjo - realno nisu zaslužili ući u Prvu ligu, Troglav je i u igračkom i svakom drugom pogledu jači. Ispalo je na kraju da nije bilo nikakvih velikih cifri samo bolja organizacija u odnosu na prošle godine. U Čitluku i dogodine druga liga. Možda iduće godine sa boljim igračkim kadrom u Prvu ligu. Čine se kao izgledan kandidat.
Tomislav - znalo se da oni neće u borbu za prvu ligu, ipak na kraju sjajno treće mjesto. Iduće godine njih i Brotnjo vidim kao kandidate za viši rang. Ispravno rade, prvo infrastruktura pa tek onda više lige. Rekao bih klub sa planom.
Igman - kako je počelo završilo je odlično po njih. Nikakvih ambicija nisu imali i tako će ostati sve dok ne dođe novi ili se vrati stari "gazda"
Grude - na kraju iznenađujuće peto mjesto. Nisu loša ekipa
Turbina - dobra su ekipa, jedini odnijeli tri boda iz uskoplja, opet ponavljam taj problem sa novcem. ostarit će jedna dobra generacija, a neće "osjetiti" prvu ligu
Sloga - ako je tomislav klub sa planom, onda je sloga sigurno klub bez plana. Ništa drugo se nije ni moglo očekivati od kluba koji nema plana, gazdu, ambicija, a na kraju ni para. Nadam se da će se nešto promijenti tijekom ljeta, jer ovo nema nikakvog smisla. Jučer završila sa samo 11 igrača sezonu. Ako se nešto ne promijeni iduće godine smo možda i najveći kandidat za ispasti
Kamešnica - uspjevali su i donijeti koji bod sa strane, no čudi visok poraz od sloge 7-1, ne znam što je tomu razlog. mjesto u sredini tablice je realano
Višići - solidni osmi. Ražalostila me vijest da od iduće sezone više nećemo gledati višiće u ovoj ligi. Iskreno se nadam da to nije istina i da će svi dogodine imati jedno "teško" gostovanje.
Kupres - u najavi sezone sam rekao kakvim igračkim kadrom raspolažu, bez mlađih igrača. tužno... Protiv Troglava, Sloge i sl. "igraju" kao da im treba za ne znam ti ja što, a na kraju zbog tog nemanja igrača puštaju klisu. deseti su završili
Stolac - iako su jako dobri u juniorima i kadetima, u ovoj ligi se i nisu pretjerano dobro prestavili. iako bodovne razlike nisu velike, svako bi stolac treba imati par bodova viška od kamešnice, kupresa ili višića
sloga lj. - jako loše krenuli u uvodna dva kola imali gol razliku 12:0, poslije su se popravili. Sa dva boda izvan ljubuškog nije se moglo bolje od 12. mjesta
lokomtiva - ipak se nešto promijenilo ovog proljeća pa je lokomotiva ostala u drugoligaškom društvu sa nešto manje drame. nadam se da će iduće godine ići još više na tablici
bigeste - mlada ekipa, izborili su optanak što je najbitnije za njih, sada barem imaju nekakvog iskustva, makar drugoligaškog. vjerujem da će opstati i naredne godine
Klis - ekipa sa najmanje zabijenih golova ove godine, od dvadesetog kola kući nisu izgubili utakmice što ih je uz veliki bod sa kupresa ostavilo u ligi.
Posušje - ostaje mi nejasno zašto nisu u 27. kolu pobijedili bigeste jer bi sa tim bodovima ostali u ligi. žao mi je što će se umjesto jedne mlade ekipe gledati svi već znamo kakav vir, no možda je i njih MŽNL promijenila
Očekivanja od novih drugoligaša:
Rama - morali bi ostati, napokon igraju na svom stadionu drugu ligu gdje se ipak može stvoriti nekakav pritisak.
Vir - zbilja ne znam što očekivati od njih, nije baš nešto bilo teško osvojiti onu ligu. Sada kada se viru priključio drugoj ligi jedva čekam ždrijeb da vidim hoćemo li u višiće ili u vir prvo kolo
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
slogauskoplje je napisao/la:Troglav - na kraju zasluženo prvi, imali su možda nakon branitelja lani najčišći ulazak u Prvu ligu. Kao što sam i najavio nisu ušli radi sudaca već zbog kvalitet i iskustva. Livno kao grad zaslužuje prvoligaša (zašto ne i više). Nadam se da se moji dragi livnjaci ne ljute što ja nekad malo podbodem, a za "ono drugo" drugo sam uglavnom u pravu. Sretno u Prvoj ligi, dao Bog da se naša drugoligaško-jugaška kolonija dogodine poveća!
Ma nema ljutnje, bilo prošlo. A i nisi dugo o tome pričao, kao neki koji su se svaki yebeni post morali dotaknuti Troglava i sudaca.
Nego, evo i moj rezime sezone:
TROGLAV
Zaslužen ulazak u Prvu ligu, najbolji i na terenu i logistički. Uprava i ljudi oko su nadljudskim naporima spasili klub od gašenja, složili ponajbolju ekipu Livnjaka ikad i otišli u viši rang. Neki porazi se nisu trebali desiti, ali eto, bilo prošlo. Očekuje se dolazak nekoliko pojačanja i ostanak u Prvoj ligi, za početak.
BROTNJO
Ne želim komentirati.
TOMISLAV
Najsređeniji klub lige, ali još ne planiraju u viši rang. Plus, ogroman plus tom klubu je rad s mladim kategorijama.
IGMAN
Upamtit ću ih po razmontiranju Brotnja i potopu u Livnu. Druga najefikasnija momčad lige, možda bi dogodine mogli nešto više.
GRUDE
Nemam što komentirati osim pakaša trenera i ekipe po dolasku u Livno, čekanje golmana bez najave, naši se zagrijali pa pola sata čekali.
TURBINA
Neki neshvatljivi porazi, ali eto, zaslužena sredina.
SLOGA USKOPLJE
Žao mi je što su ovako loše završili, godinama se radilo protiv njih, šteta što su ostali bez glavnih ulagača. Nadam se da bi se negdašnje vodstvo moglo vratiti i pomoći klubu.
KAMEŠNICA
Nekoliko dobrih igrača, ali nisam oduševljen njihovim pristupom utakmicama i u Podhumu i u Livnu.
VIŠIĆI
Ne znam što reći, da li je ovaj neodlazak u Konjic znak gašenja kluba? Dobro inače djelovali u Livnu.
KUPRES
Seljački klub koji nema mjesta u ovoj ligi.
STOLAC
Nastavili sa pijenjem sedmica u Livnu, četiri puta u nizu.
SLOGA LJUBUŠKI
Grozan start u ligu, na kraju sredina.
LOKOMOTIVA
Sjajan napredak na proljeće, očito imaju kvalitetnog trenera u Adisu Obadu.
BIGESTE
Jedva se spasili, na kraju. Ostaju upamćeni kao klub protiv kojeg je Troglav ostvario rekord otkad se igraju zajedničke lige u BiH.
KLIS
Na kraju se izvukoše. Čitao sam svagdje da su klub koji bi dogodine mogao biti dosta bolji nego ove sezone, i nekako mislim da to nisu samo priče. Inače dobio potvrdu da im je dosta igrača visokoobrazovano, kako sam čitao (ali ne i komentirao na sloginom chatu).
POSUŠJE
Propast, što reći osim propast. Sretno im u Međužupanijskoj ligi.
Hayley <3
[youtube][/youtube]
jako lijepo i objektivno od strane oba prethoda "komentatora".....evo da i ja kazem nesto....koliko sam vidio
TROGLAV
Livno je svakako grad koji zasluzuje tim u vecem rangu...najaca ekipa ove godine....svidjelo mi se solidno popunjene tribine na proslavi i sto se radi na uredjenju iste....sretno u prvoj ligi...mislim da vam dometi nisu veliki al dopustam da me iznenadite
...( ako od ove sezone krece skracivanje liga,to vam nikako ne ide na ruku)
BROTNJO
Ekipa koja ne bi trebala igrati ovaj rang...stadion....uspjesi u bliznjoj proslosti....ocekujem ulazak u veci rang u nekoj od narednih sezona ako ne vec u slijedecoj....ove godine i pored svih napora jednostavno nie islo....kvalitet ekipe nije na nivou.....i ja vas pamtim po sedmici ovo godine
TOMISLAV
Eto hvale ih prethodnici.....ove godine solidni...vidjet cemo naredne sezone
IGMAN
ekipa sastavljena od domacih igraca ( cijeli igracki kadar )....samo na trenutke su pokazali svoje mogucnosti...sta ocekivat naredne sezone??? ako se odluce na 2 - 3 pojacanja na nekim pozicijama,,,mogli bi do 1 mjesta....ovako...siguran plasman medju 4....
GRUDE
solidan tim....sve oke osim zadnjeg meca....ne znaju namjestit tekmu
TURBINA
ekipa koja nikad do kraja nije iskoristila svoj potencijal sto je steta....finansije diktiraju mnoge stvari...ipak iz tog podrucja potjecu Salihamidzic,mislim i Lulic...il ako vec hocete i Mirza Teletovic...sto govori da se radi o talentiranoj sportskoj sredini....i naredne godine ista prica...
SLOGA USKOPLJE
Ekipa koja ima potencijal...za konacni plasman u prvu ligu----koliko sam vidio u konjicu...mlada ekipa, trkaci raspolozena, tehnicki solidno potkovana....jedino sto puno pricaju na terenu
valjda mladost, neiskustvo
KAMEŠNICA
hahaha....e ovi su jaki...igro im neki čiča u napadu....jedno 120 kila a ima ga i uvisinu
....neko mi rece da je vozac im to...imaju jednog odlicnog igraca....pitam se odakle njega tamo...cini mi se da je igro krilo...odlicna tehnika, brzina....
VIŠIĆI
ti cudni visici
....malo al simpaticno mjesto....steta ako se ugase naredne godine...u sto licno ne vjerujem
KUPRES
igrati cjelu godinu nepostujuci pravila
STOLAC
solidan tim....imaju 2 "grmalja" u napadu...jako jako zanimljivi
SLOGA LJUBUŠKI
------------------------------
LOKOMOTIVA
Mogu lokosi jos i bolje...al cini mi se da oni zavise od Veleza.....ako je tako sramota je i Veleza sto ne pogura malo taj tim.....ako nista iz svoje koristi....trea vidjeti stadion lokosa nakon malo jace kise
BIGESTE
ja sto sam vidio.....mozda i najlosija ekipa lige....al mozda nisam dobro vidio
KLIS
sta reci? koju poruku poslati ?...drago mi je sto se volja i zelja da se opstane u ovoj ligi na kraju isplatila....nije mala stvar za ovaj mali tim...ne mogu se oteti dojmu da su ove godine imali popunjenije tribine nego igman...naredne sezone....kad se vrate u polje i ako obave ikakve pripreme ocekujem ih na sredine tabele...sretno klisani...
POSUŠJE
sramota.....par 7 ca ove sezone u njihovoj mrezi....sta je to bilo sa posusjem??? valjda oni znaju...a mozda i ovi iz orasja.....gledam i oni krenuli ka dole
vir i rama....sta reci....znam da su primili dvocifreno jedne godine u konjicu...dok je igman haro....kakvi su sad...veze neam
TROGLAV
Livno je svakako grad koji zasluzuje tim u vecem rangu...najaca ekipa ove godine....svidjelo mi se solidno popunjene tribine na proslavi i sto se radi na uredjenju iste....sretno u prvoj ligi...mislim da vam dometi nisu veliki al dopustam da me iznenadite
BROTNJO
Ekipa koja ne bi trebala igrati ovaj rang...stadion....uspjesi u bliznjoj proslosti....ocekujem ulazak u veci rang u nekoj od narednih sezona ako ne vec u slijedecoj....ove godine i pored svih napora jednostavno nie islo....kvalitet ekipe nije na nivou.....i ja vas pamtim po sedmici ovo godine
TOMISLAV
Eto hvale ih prethodnici.....ove godine solidni...vidjet cemo naredne sezone
IGMAN
ekipa sastavljena od domacih igraca ( cijeli igracki kadar )....samo na trenutke su pokazali svoje mogucnosti...sta ocekivat naredne sezone??? ako se odluce na 2 - 3 pojacanja na nekim pozicijama,,,mogli bi do 1 mjesta....ovako...siguran plasman medju 4....
GRUDE
solidan tim....sve oke osim zadnjeg meca....ne znaju namjestit tekmu
TURBINA
ekipa koja nikad do kraja nije iskoristila svoj potencijal sto je steta....finansije diktiraju mnoge stvari...ipak iz tog podrucja potjecu Salihamidzic,mislim i Lulic...il ako vec hocete i Mirza Teletovic...sto govori da se radi o talentiranoj sportskoj sredini....i naredne godine ista prica...
SLOGA USKOPLJE
Ekipa koja ima potencijal...za konacni plasman u prvu ligu----koliko sam vidio u konjicu...mlada ekipa, trkaci raspolozena, tehnicki solidno potkovana....jedino sto puno pricaju na terenu
KAMEŠNICA
hahaha....e ovi su jaki...igro im neki čiča u napadu....jedno 120 kila a ima ga i uvisinu
VIŠIĆI
ti cudni visici
KUPRES
igrati cjelu godinu nepostujuci pravila
STOLAC
solidan tim....imaju 2 "grmalja" u napadu...jako jako zanimljivi
SLOGA LJUBUŠKI
------------------------------
LOKOMOTIVA
Mogu lokosi jos i bolje...al cini mi se da oni zavise od Veleza.....ako je tako sramota je i Veleza sto ne pogura malo taj tim.....ako nista iz svoje koristi....trea vidjeti stadion lokosa nakon malo jace kise
BIGESTE
ja sto sam vidio.....mozda i najlosija ekipa lige....al mozda nisam dobro vidio
KLIS
sta reci? koju poruku poslati ?...drago mi je sto se volja i zelja da se opstane u ovoj ligi na kraju isplatila....nije mala stvar za ovaj mali tim...ne mogu se oteti dojmu da su ove godine imali popunjenije tribine nego igman...naredne sezone....kad se vrate u polje i ako obave ikakve pripreme ocekujem ih na sredine tabele...sretno klisani...
POSUŠJE
sramota.....par 7 ca ove sezone u njihovoj mrezi....sta je to bilo sa posusjem??? valjda oni znaju...a mozda i ovi iz orasja.....gledam i oni krenuli ka dole
vir i rama....sta reci....znam da su primili dvocifreno jedne godine u konjicu...dok je igman haro....kakvi su sad...veze neam
pa to je normalno u ovom rangujasta je napisao/la:IGMAN
ekipa sastavljena od domacih igraca ( cijeli igracki kadar )....
pa jest al nije za igman....uvijek su u timu imali 5 - 6 "stranaca"
ili se varam ili je to jedini bod koji je Klis donio s gostovanja .Zanimljivo stvarno.Interesantna ekipa sa smiješnim rukovodstvom .Posušje , lično nemogu da vjerujem .Onakav stadion , teren s umjetnom travom , svlačionice , uslovi uopće i dopustiti da tim totalno propadne .Bože sačuvaj !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
turbina bi, da samo malo popravi igru u gostima mogla konkurisati za prvu poziciju i plasman u 1. ligu FBiH, jer su dobra ekipa, ali i lova cini svoje jbg...jasta je napisao/la:
TURBINA
btw, lulic je odavde, nije iz mostara kako ga svugdje predstavljaju...i vaha halilhodzic, da ga ne zaboravimo
i zena od kene hasagica
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa već su jednom dopustili propast, nije čudno da se to dešava opet.wazza je napisao/la:ili se varam ili je to jedini bod koji je Klis donio s gostovanja .Zanimljivo stvarno.Interesantna ekipa sa smiješnim rukovodstvom .Posušje , lično nemogu da vjerujem .Onakav stadion , teren s umjetnom travom , svlačionice , uslovi uopće i dopustiti da tim totalno propadne .Bože sačuvaj !
Troglav u Kupu ide u Glamoč.
Hayley <3
bjeri ba vazza, tebi sve cudno sto ne treba
jel ti cudno
grude - posusje 3 - 4
jel ti cudno
grude - posusje 3 - 4
Bravo za Troglav i Livno, samo je fotograf zakazao totalno. Gledaj žena na tribini, a niti jednog krupnog kadra, nego ovamo neke igrače slika, popravite to u idućoj sezoni.badblueboylivno je napisao/la:Remistarmo, evo fotogalerije. Oprosti što kasni malo.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hehe, napravio je lik milijun slika, ne znam zašto ih nije stavio još na stranicu. A i nije da nije bilo komada.
Inače, travnjak je, kako se može i na slikama vidjeti, odlično pripremljen, šteta što igrači ne dadoše malo bolju igru. Ali dobro, možda se čuvaju za sljedeću sezonu.
Hvala na čestitkama i pohvalama, i nadam se da ćemo nastaviti opravdavati epitet jako dobrog domaćina.
Inače, travnjak je, kako se može i na slikama vidjeti, odlično pripremljen, šteta što igrači ne dadoše malo bolju igru. Ali dobro, možda se čuvaju za sljedeću sezonu.
Hvala na čestitkama i pohvalama, i nadam se da ćemo nastaviti opravdavati epitet jako dobrog domaćina.
Hayley <3
Eto zastor se spustio na ovu sezonu, tema NK Troglav Livno je prebacena u visi rang, pa se i ja moram oprostit od vas. Posjećivat ću ovu temu, nemojte mi Kamešnicu previše brukat
i to je to, pozz ljudi, sretno svima, s nekim iz ove lige ćemo se vidjet dogodine
(nadam se da nećemo sa svima
ako ste shvatili sta zelim rec
)
haj sretno
pola foruma ste činili vi linjaci....nema sad ko pisati...
ja necu imati sta: ako se igman ne bude borio za prvaka i klis za opstanak ( nadam se da prvo hoce a drugo nece )
jel se skracuje premier vec ove sezone tj. ispadaju li 4???? ( ako jeste odrazit ce se to i na federalnu)
koje su vam ambicije inace???
pola foruma ste činili vi linjaci....nema sad ko pisati...
ja necu imati sta: ako se igman ne bude borio za prvaka i klis za opstanak ( nadam se da prvo hoce a drugo nece )
jel se skracuje premier vec ove sezone tj. ispadaju li 4???? ( ako jeste odrazit ce se to i na federalnu)
koje su vam ambicije inace???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.