zašto kako imaš li kakvih dodatnih informacija? a na kojem su stadionu igrali ovo finale? pomoćno Koševo ili Grbavica?DesimaL je napisao/la:DesimaL je napisao/la: Po meni FCT Sarajevo najveci konkurent za ulazak u 2 ligu.Ali kako sam cuo da se Hrid dokopo neki para,pa u slucaju da FCT Sarajevo prodje da ce kupiti taj klub,kao sto je to famos uradio sa saskom.![]()
Znaci sada bi Hrid trebao kupiti licencu od FCT Sarajeva.
Kantonalna liga Sarajevo
Re: Kantonalna liga Sarajevo
http://www.fsks.ba/index.php/2011-08-16 ... liga-pliva" onclick="window.open(this.href);return false;sonik24 je napisao/la:ima li ko tabelu!?
eto na toj stranici imaš i malo više pa eto pogledaj.
hvala Bistriče 

nema na čemu.sonik24 je napisao/la:hvala Bistriče
novi članovi kantonalne ligi su Bosa i Ozren koji su ispali iz druge lige centar
fulio slovo n Bosna sorysonik24 je napisao/la:Bosa
zna li se išta? format takmičenja, koje ekipe nastupaju...
Jedino sto se zna da ce biti 2 lige u 1 ligi 9 ekipa u 2 ligi 10 ekipa 
Barem sam ja tako nacuo
.Liga bi trebala poceti 8 ili 9 septembra 

Barem sam ja tako nacuo

Visca el Barça ! Mes que un club !
a znaš li koje su se ekipe prijavile za takmičenje.DesimaL je napisao/la:Jedino sto se zna da ce biti 2 lige u 1 ligi 9 ekipa u 2 ligi 10 ekipa
Barem sam ja tako nacuo.Liga bi trebala poceti 8 ili 9 septembra
- badblueboylivno
- Kontakt:
Igra li se kantonalni kup? Na stranici Saveza nema ništa, ne ažurira se, a nitko iz istog mi nije odgovorio na mail.
Hayley <3
Kolko sam skontao niko nije odustao sto znaci da vec ima 15 klubova od prosle sezone,plus ozren i Bosna koji su ispali to je 17 klubova i ja mislim da imaju jos 2 nova kluba.Sask Napredak i nmg da se sjetim ime ovog 2 klubaBistrik je napisao/la:a znaš li koje su se ekipe prijavile za takmičenje.DesimaL je napisao/la:Jedino sto se zna da ce biti 2 lige u 1 ligi 9 ekipa u 2 ligi 10 ekipa

Da nisu turci kakav tim na ilidzi napravili s obzirom koliko ih tamo ima...xDDesimaL je napisao/la:Kolko sam skontao niko nije odustao sto znaci da vec ima 15 klubova od prosle sezone,plus ozren i Bosna koji su ispali to je 17 klubova i ja mislim da imaju jos 2 nova kluba.Sask Napredak i nmg da se sjetim ime ovog 2 klubaBistrik je napisao/la:a znaš li koje su se ekipe prijavile za takmičenje.DesimaL je napisao/la:Jedino sto se zna da ce biti 2 lige u 1 ligi 9 ekipa u 2 ligi 10 ekipa
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
za Sarajevo II nije sigurno još, a vidječemo da li če se prijaviti.
Evo juce sam saznao da ce biti 2 lige po 9 klubova.Sada sam zaboravio ko se nalazi u kojoj ligi 

znaći oni što su igrali prošle sezone bez Sarajevo II, plus Ozren, Bosna, Sašk i još jedan jel tako.DesimaL je napisao/la:Evo juce sam saznao da ce biti 2 lige po 9 klubova.Sada sam zaboravio ko se nalazi u kojoj ligi
Ima jos jedan novi klub NK StupBistrik je napisao/la:znaći oni što su igrali prošle sezone bez Sarajevo II, plus Ozren, Bosna, Sašk i još jedan jel tako.DesimaL je napisao/la:Evo juce sam saznao da ce biti 2 lige po 9 klubova.Sada sam zaboravio ko se nalazi u kojoj ligi

posto na stupu ima dosta hrvata a ime je nk da li to znaci da je to hrvatski klub. naravno nemsilim nista lose pod tim. i dali je prvi favorit pofalicki.DesimaL je napisao/la:Ima jos jedan novi klub NK StupBistrik je napisao/la:znaći oni što su igrali prošle sezone bez Sarajevo II, plus Ozren, Bosna, Sašk i još jedan jel tako.DesimaL je napisao/la:Evo juce sam saznao da ce biti 2 lige po 9 klubova.Sada sam zaboravio ko se nalazi u kojoj ligi
Izvinjavam se ipak je upitanju FK Stup 

ma bolji ovakav sistem takmičenja jer bi onda vjerovatno bila i druga liga jer je previše 18 za jednu ligu ovako je dobar sistem takmičenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.